Polonia Waszawa- RUCH Chorzów 5.08.2006
- SzaRlin
- Kontakt:
jo nie znoł wyniku i paczołch na mecz. w doma wszyscy znali i sie ze mie napierdalali. ale przy 3-2 zech ku*** nie wyczimoł i wejrzoł na net. i załuja bo jak bych nie znoł wyniku to bych chyba chata rozkurwił z radochy. ale i tak ku*** warszawa ZDOBYTA!!!! jaro szacunek za karnego, ale potem zes zadupcył totalnie. Mikulenas boze ta skutecznośc, spokojnie mogły byc ze 3 tory. no i łudzinski. mimo ze 2 tory szczelił, to jakby ta 100% sytuacja z koncowki miała zawazyc na naszym zwyciestwie to bych go zakurwił chyba. Kto powie ze był brak mariusza?? był przeciez... komentowoł meczyk :lol: Sokół doświadczenie procentuje, drugi tor i czuja ze bydzie z niego pożytek. słaby mecz Myszora, coach musi pokombinować cos z nim bo parno moze być... pierwsza bramka zjebano przez Barana... Moj plan to były minimum 4 punkty z tych 2 wyjazdów z tym ze liczyłem na odwrotne wyniki. narazie jest dobrze, mecz z odrą trzeba wygrac, wtedy bedzie 7 pkt i lokomotywa ruszy 
PozdRo

PozdRo
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
nos nie ma w tabeli bo my som poza konkurencjomLutz pisze:Spyru KK już ze stronom niy mo nic wspólnego od oooooooooo a może i dłużyj - pisołech już,że z przyczyn technicznych je narazie tak jak je , ale bydzie lepispyru pisze::niebiescy:
KK na głównej stronce było by miło jakbyś w tabeli Ruch umieścił

nigdy nie jest za późno
- RadiatoR
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Brawa za wynik!!
Ale w tym szpilu wyszla chyba moja nieznajomosc przepisow (z ktorej nie zdawalem sobie sprawy). A mianowicie niech mi ktos powie dlaczego byl spalony przy tej nonszalanckiej pietce Mikiego skoro za nim byl jeszcze pilkarz Polonii i nie stal w torze ??
SportoweFakty: W kuluarach stadionu przy ulicy Konwiktorskiej panowało poruszenie i gwar. Brylował aktor Stefan Friedman, który rozgłaszał na prawo i lewo, że mecz zakończy się rezultatem ... 4:3 dla Ruchu Chorzów. Na pytanie, dlaczego akurat taki wynik jego zdaniem padnie w dzisiejszym meczu, znany aktor uśmiechał się tajemniczo i odpowiadał : "Wiem."
Kolejny Fryzjer ? ;-)
Ale w tym szpilu wyszla chyba moja nieznajomosc przepisow (z ktorej nie zdawalem sobie sprawy). A mianowicie niech mi ktos powie dlaczego byl spalony przy tej nonszalanckiej pietce Mikiego skoro za nim byl jeszcze pilkarz Polonii i nie stal w torze ??
SportoweFakty: W kuluarach stadionu przy ulicy Konwiktorskiej panowało poruszenie i gwar. Brylował aktor Stefan Friedman, który rozgłaszał na prawo i lewo, że mecz zakończy się rezultatem ... 4:3 dla Ruchu Chorzów. Na pytanie, dlaczego akurat taki wynik jego zdaniem padnie w dzisiejszym meczu, znany aktor uśmiechał się tajemniczo i odpowiadał : "Wiem."
Kolejny Fryzjer ? ;-)
Nie kłóć się z idiotami. Sprowadzą dyskusję do swojego poziomu i pobiją cię doświadczeniem.
-
- Kontakt:
Dobry mecz , wlasciwie na remis , ale do nas usmiechnelo sie szczescie. Do wejscia baka i kosmalskiego bylismy zdecydowanie lepsi od mlodej druzyny Polonii - Bonk w 1 polowie postac nr1 w naszej druzynie , pozniej juz gorzej .
Wlecial stawia w kazdym meczu na Pasnika , ale on wcale nie jest przez to pewniejszy gra tak samo niepewnie jak wiosna.Obrona slaba , prawie wszystkie pojedynki glowkowe przegrywalismy - tu napewno trzeba cos poprawic i zmienic . Z przodu duzo lepiej , dosc czesto dochodzilismy do sytuacji strzeleckich , ale nie zawsze przeciwnik zostawi nam tyla miejsca co na Polonii.
jest dobrze mamy 4 pkt , zobaczymy co bydzie dalej .
Wlecial stawia w kazdym meczu na Pasnika , ale on wcale nie jest przez to pewniejszy gra tak samo niepewnie jak wiosna.Obrona slaba , prawie wszystkie pojedynki glowkowe przegrywalismy - tu napewno trzeba cos poprawic i zmienic . Z przodu duzo lepiej , dosc czesto dochodzilismy do sytuacji strzeleckich , ale nie zawsze przeciwnik zostawi nam tyla miejsca co na Polonii.
jest dobrze mamy 4 pkt , zobaczymy co bydzie dalej .