Polonia Waszawa- RUCH Chorzów 5.08.2006
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
1. Paśnik niestety himeryczny jak był tak jest
2. Bonk nic w destrukcji, nic w ofensywie, po za jakimiś pojedynczymy strzałami "rozpaczy" i jeszcze ta frajerska ręka. A przeciez ten zawodnik gra na najważniejszej pozycji w drużynie. !!!!
3. Baran do środka, Bonk ława, obrona do przebudowy (propozycja rewolucyjna Makuch-Balul-Klaczka-Osiński)
4. Jesli można miec pretensje do Wleciała do ustawienia defensywy, koncepcja ofensywna jak na razie i oby jak najdłużej się sprawdza.
Ogólnie widać po grajkach podobne symptomy jak na poczatku poprzedniej rundy - skurcze, brak świeżości, wolny Mikulenas - tylko chyba tym razem szybciej zaczynają dochodzić do siebie.
2. Bonk nic w destrukcji, nic w ofensywie, po za jakimiś pojedynczymy strzałami "rozpaczy" i jeszcze ta frajerska ręka. A przeciez ten zawodnik gra na najważniejszej pozycji w drużynie. !!!!
3. Baran do środka, Bonk ława, obrona do przebudowy (propozycja rewolucyjna Makuch-Balul-Klaczka-Osiński)
4. Jesli można miec pretensje do Wleciała do ustawienia defensywy, koncepcja ofensywna jak na razie i oby jak najdłużej się sprawdza.
Ogólnie widać po grajkach podobne symptomy jak na poczatku poprzedniej rundy - skurcze, brak świeżości, wolny Mikulenas - tylko chyba tym razem szybciej zaczynają dochodzić do siebie.
-
- Kontakt:
Slavo zawiodłem sie na ciebie zreguły to co piątyu twój post jest na temat, a tu taka zmiana, bo dwóch postach w tym temacie poświęconych mojej skromnej osobie, już za trzecim razem coś w temacie, no naprawde wzruszyłem się. Może jeszcze troche czasu minie i sie całkiem wyrobisz.
i na koniec jak jesteś tępy to napisze łopatologicznie, moze zrozumiesz to naprawde nie moja wina, mnie przez myśl, by nie przeszło, ze jakiś kibic może życzyć swojej drużynie porażki, ale no cóż jak widać skoro ty taką ewentualność dopuszzcasz to dla mnie nie różnisz się niczym od jednostek pokroju 82R.
i na koniec jak jesteś tępy to napisze łopatologicznie, moze zrozumiesz to naprawde nie moja wina, mnie przez myśl, by nie przeszło, ze jakiś kibic może życzyć swojej drużynie porażki, ale no cóż jak widać skoro ty taką ewentualność dopuszzcasz to dla mnie nie różnisz się niczym od jednostek pokroju 82R.
-
- Kontakt:
No wynik cieszy 4-3 do nos i 3 pkt jadom do Chorzowa,ale gra w ataku w sumie bez większych zastrzeżeń nie licząc tych dwóch okazji 100% Łudzińskiego i Mikulenasa.Jeżeli chodzi o gra styłu to tu już jest kiepsko sytarciliśmy 2 bramki po rzutach rożnych,mozliwe ze to brak koncentracji w kryciu żuciłos sie to szczególnie w oczy przy stracie drugiej bramki,gdzie po obronie rzutu karnego(do którego drużyna mierząca w awans nie powinna dopusci,2 piłkarzy nie pilowanych stoi obok siebie i we 2 skaczą do jedej piłki i jest ręka!!),oczywiście błąd przy tej bramce popełnił Paśnik i obrońca kryjący szczeleca(moim zdaniem!!).Lecz ogólnie jeśli dopracujemy gre z tyłu,do tagiego poziomu który pozwoli na nie tracenie w taki łatwy sposób bramek to będzie bardzo dobrze!!RUCHU Chorzów KOCHAM CIE!!! :twisted:
-
- Kontakt:
Panowie cieszcie sie ze zwyciestwa! Chlopcy wygrywali, potem przegrywali, zeby ostatecznie zainkasowac komplet punktow. Wielkie brawa, a o mankamentach mozna podyskutowac od jutra
PS. Slavo ilez mozna? Masaakryczne problemy stwarzasz. Mam nadzieje, ze doczekam dnia, kiedy bedziesz sie szczerze cieszyl i pisal radosna proza

PS. Slavo ilez mozna? Masaakryczne problemy stwarzasz. Mam nadzieje, ze doczekam dnia, kiedy bedziesz sie szczerze cieszyl i pisal radosna proza

-
- Kontakt:
Za to twoje posty Kurczak w 100% procentach zorientowanie są na obrażanie innych. A co do kibiców co życzą drużynie porażki to spróbuj uzyc wyszukiwarki to naprawdę nie jest skomplikowane. Zresztą jak autorytatywnie twiedzisz "takich kibiców nie ma" podobniez jak tych co dewastują stadion ew. grożą użyciem siły innym kibicom gdy ci mają czelność iśc nie tam gdzie się komuś zamarzy.
Opinia tobie podobnych ludzi na mój temat wisi mi kalafiorem.
KK - szczerze się cieszę ze zwycięstwa, ale to nie znaczy, że mam być slepy na mankamenty i cieszyć się z błędów obrony czy Paśnika.
Opinia tobie podobnych ludzi na mój temat wisi mi kalafiorem.
KK - szczerze się cieszę ze zwycięstwa, ale to nie znaczy, że mam być slepy na mankamenty i cieszyć się z błędów obrony czy Paśnika.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
obrona do wymiany w szczególnosci pasnik
jestem za ty by trener bramkarzy kołodziejczyk zrezygnował z funkcji trenera pniewaz jego bramkarze nie nadaja sie całkowice na bramkarzy.pasnik poprostu jest słaby 3 gole sa jego zasługa.
-
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt: