Letnie transfery
- Lutz
- Kontakt:
- L.G
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt:
Lysy mom 3 ale:Lysy pisze:Olszara już podobno piastole kaperujom,a my? jak zwykle sie ruszamy powoli ,powolutku....
1 ale: kto powiedziol ze warto go brac
2 ale: kto powiedziol ze ktos go wogole u nos chce
3 ale: kto powiedziol ze sie ruszamy powoli - to ze nie pisze na ten temat prasa? dla mnie to malo znaczy
jesli olszar jest warty tego zeby u nas gral, to jestem za, jesli nie, to nie. nie widzialem go na oczy od dobrego roku, wiec w ciemno bym nie mowil czy brac czy nie. niech to oceni trener i wladze klubu, o ile jestesmy nim wogole zainteresowani
-
- Kontakt:
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Poki nie ma koszulek w sprzadazy to moze by wprowadzic w obieg kukle Mariusza Srutwy. :lol: :lol: :lol: Wiecie jaki bylby zysk. niektorzy zamiast do kosciola chodzic klekali by przed swoja figurka. A to nie koniec biznesu pozniej kubki z wizerunkiiem Srutwy, wisiorki, odswiezacze powietrza do samochodu pod lusterko w ksztalcioe Srutwy.
Albo nie wiem czy wiecie jak sa takie stringi meskie ze sloniem... i nie dokoncze :lol: :lol:
Albo nie wiem czy wiecie jak sa takie stringi meskie ze sloniem... i nie dokoncze :lol: :lol:
14
- wolfik
- Kontakt:
sam co chwile podbijasz temat Śrutwy...Stary kibic pisze:Masz sluszna racje.
Jak male dzieci, zaniedlugo beda nogami tupac ze zlosci.
Ludzie im wiecej bedziecie walkowac temat M.Srutwa tym wiecej ludzi bedzie mialo niechec do p.Srutwy.
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Piszesz w temacie letnie transfery o Śrutwie (nie interesuje mnie co), po czym w tm samym temacie piszesz na rot że zamknąć temat M.Śrutwa
Tyś chyba dzisiej z maślonką przesadził chopie, jesteś kamikadze czy się samookaleczosz :shock:
To jest temat o transferach i nie zasmiecej go tymi postami tak jak te dzieci co cie nerwują.
Lukas napisoł kajś obok - nie reagować, nie pisać , nie dupcyc fleków.
sorry za off topic

Tyś chyba dzisiej z maślonką przesadził chopie, jesteś kamikadze czy się samookaleczosz :shock:
To jest temat o transferach i nie zasmiecej go tymi postami tak jak te dzieci co cie nerwują.
Lukas napisoł kajś obok - nie reagować, nie pisać , nie dupcyc fleków.
sorry za off topic