arcio pisze:na dziś wiem tyle:
koszulek nowych nie bedzie na pewno przed pierwszym meczem w sprzedaży ponieważ Colo musi najpierw przygotować drugi wariant dla zespołu (białe z niebieskimi wstawkami)
jak tylko Colo upora się z dostawą dla klubu to będzie negocjowana cena za repliki dla kibiców i bedzie to robione
na pewno będą ale niestety Colo to nie Puma czy inny Adidas który może takie coś w dwa dni zrobić
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Oj bardzo pewne rzeczy kuleja, przciez o tym ze sezon sie zaczyna i niedlugo pierwszy mecz wiadomo nie od dwoch tygodni. Wiadomo tez ze pierwszy mecz, prezentacja druzyny, w ogole poczatek sezonu wzbudza szczegolne emocje. Wlasnie powinno sie skorzystac z tej okazji i wtedy sprzedac jak najwiecej koszulek. Tym bardziej ze mnostwo ludzi jest na nie napalonych bo zostaly zrobione rewelacyjnie.
A firma colo nie raczyla odpowiedziec na mejla kiedy koszulki beda w sprzedazy...
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.