30.07.2006 GÓRNIK POLKOWICE - RUCH Chorzów
-
- Kontakt:
Juz widze te wpisy nie wygralismy bo SRutwy nie bylo w skladzie i trener spadaj do zabrza albo cos innego.
Liczy sie ze nie przegralismy na wyjezdzie jak wygladal mecz nie wiem.Apetyt tez mialem wiekszy no ale nie zawsze swieci slonce.
szkoda za to za tydzien bedzie SIEG !!!!!!!!!!!!!!
Liczy sie ze nie przegralismy na wyjezdzie jak wygladal mecz nie wiem.Apetyt tez mialem wiekszy no ale nie zawsze swieci slonce.
szkoda za to za tydzien bedzie SIEG !!!!!!!!!!!!!!
[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]
-
- Kontakt:
w zesżłej rundzie zwycięstwo, teraz po cudach nie widach remis, a to teraz momy iść na awans. Dotego jak pokazują już pierwsze mecze, jest duża różnica między tytmy co niby mają walczyć o awans a resztą, pewne zwycięstwa nawet wyjazdowe Jagi, Śląska, Polonii, Wydaje sie że większosć z tych drużyn (dodatkowo Zawisza, Piast i Zagłębie) będą tracic punkty większości tylko w meczach miedzy sobą, a z resztą bedą w większości wypadków wygrywać i dlatego nei można sobie pozwoloić na straty punktów z takimi drużynami jak Polkowice jeżeli rzeczywiscie chcemy awansować. To już nie sparingi i prosze nei pisać, ze to dopiero pierwsza kolejka, bo to juz pierwsza kolejka i jeżeli rzeczywiscie chcemy awansować to na zbyt wiele takich strat jak ta dzisiejsza pozwolić sobie nie możemy.
PS. 69` Wleciał dokonuje zmiany, 70' tracimy bramke.
PS. 69` Wleciał dokonuje zmiany, 70' tracimy bramke.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
1:1 na wyjeździe, z zawsze groźnym Górnikiem, panowie nie jest źle!!!Z tydzień bedą juz 4 pkt!!:):) Tylko ta frekfencja, 500 osób!!!Buhahaha!Śmiech na sali, u mnie w Żywcu na IV ligową Koszarawe przychodzi nieraz po 1000 ludzi!!Wstyd i hańba, niech kopalnia lepiej zaiwestuje w inny klub, np Ruch:):)!Zawsze dodatkowa kasa by się przydała!!Pozdrowienia z Żywca!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dokładnie. Znów kubeł zimnej wody na rozgrzane głowy. Mnie tylko niepokoi nieskuteczność Mikiego, żeby sie nie okazało, że n ie mo formy i szczeli ani jednego tora.COBRA pisze:Jezeli naszym celem ma byc awans tak na serio to Dla mnie ten wynik jest porazka a wy se gadajcie co chcecie!
Gromy dalij z nadziejami, ale po wyjeździe na Polonie sobie zbyt dużo nie obiecajmy
Panie, zmiłuj się nad nami...
-
- Kontakt:
JAk zech czytoł opis szpilu
to żuco się jedno gdzieś od 60 min niebiescy aż do gwizdka nie mieli akcji ani strzału na bramkę!!!!Czyli Wleciał postanowic się bronic czyż nie za wartko!!!Może ktos pamiynto podczas rylacji z WM w niymczech ilu trynerow sie przejechało na tyj taktyce!!!Jo uważom za wartkosie zaczli bronic chyba że się myla jak ktos boł na szpilu niech to potwierdzi że za wartko sie bronili czy gornik p zaczoł atakowac całym zespołem!Szkoda tych dwoch setek mikiego ale mario tyż to pamientomy ile ich niewykorzystoł!!!!Z tygo oni tyż mieli tyz wiela sytuacji do szczylenia bramki zwycieynskieyj.Wienc jo uwazom pierwsze koty za płoty tyroz powinno byc lypiej cza wierzyc bo wielkich transferow my nie mieli ale cza dopingowac nosz ukochany klub :lol: :lol:Co do frekfencji oni powinni grac w IV lidze.Teroz czeko nos nastepny szpil w gorolskiej stolicy
Muszom z nimi pojechac i to ostro :twisted: :twisted: Pozdrawiom Widzew.
Cza wierzyc jo wierza ze sie udo.Spokojnie poczekojmy z nastypnymi szpilami.

Cza wierzyc jo wierza ze sie udo.Spokojnie poczekojmy z nastypnymi szpilami.