zabol kierownikiem druzyny ruchu

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
modelius1

zabol kierownikiem druzyny ruchu

#1 Post autor: modelius1 » 28 lip 2006, o 20:55

W Polkowicach ostatni raz kierownikiem drużyny będzie Krzysztof Jendrulok, którego z początkiem sierpnia zastąpi Jarosław Barteczko (ostatnio kierownik Górnika Zabrze).

krzysiek wielkie dzieki za trud i wlozona prace kto cie choc odrobine zna ten wie ile niebieskiego serca wlozyles w ta funkcje

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

Re: zabol kierownikiem druzyny ruchu

#2 Post autor: wolfik » 28 lip 2006, o 20:58

modelius1 pisze:W Polkowicach ostatni raz kierownikiem drużyny będzie Krzysztof Jendrulok, którego z początkiem sierpnia zastąpi Jarosław Barteczko (ostatnio kierownik Górnika Zabrze).

krzysiek wielkie dzieki za trud i wlozona prace kto cie choc odrobine zna ten wie ile niebieskiego serca wlozyles w ta funkcje
Ten Barteczko ponoc jest niebieski,ale niepokoi mnie ze rozstajemy sie z ludzmi z niebieskim sercem, dla ktorych ten klub nie jest bynajmniej zwyklym miejscem pracy
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#3 Post autor: Lutz » 28 lip 2006, o 21:02

Wolfik ......niebiesko rodzina my już mieli........... na tym polego fussbal na cołkim normalnym świecie . Klub jest miejscem pracy kaj sie zarobio na utrzimanie rodziny , sentymenty som dobre ale monyj we A-klasie niy w fussbalu zawodowym . Dopóki bydymy tymi kategoriamy myśleć jak Ty to nigdy niy bydymy mieć drużyny na poziomie przynojmni piyrszo ligowym.

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#4 Post autor: wolfik » 28 lip 2006, o 21:14

Tak oczywiscie wywalmy wszystkich "niebieskich" wtedy bedzie profesjonalnie bo bez sentymentow, tyle ze jakby nie ci wszyscy ludzie ktorzy z sentymentu pracowali za darmo, a nawt sami ladowali kase w ten klub to Ruchu juz by pewnie nie bylo.

Krótko

Wyrobek, Śrutwa, Klimek, Grzyb, Śliwiński, Jendrulok, Kalus, Fornalak, Nowak(kolejnosc zupelnie przypadkowa) Dzieki za wszystko i szacunek na zawsze. Dzieki Wam ten klub istnieje i wychodzi na prosta i pokazaliscie,ze Ruch to jest klub z charakterem
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#5 Post autor: Lutz » 28 lip 2006, o 21:20

Napewno mosz trocha racji - ale , w zdrowym klubie , mocnym finansowo niy potrzebno je żadno rodzina , potrzebny je dobrze rozumiejący sie team , co mo na celu ino jedno - granie jak nojlepi w fussbal i bez to zarobianie wiyncy piyniyndzy i promowanie sie do innych klubów. Apropos Twoich przykładów - Fornalak boł tysh z niebieski rodziny , z kolegami , przezesami , sprzątaczkami i innymi hausmeistrami na Ty - jakie tego były wyniki niy musza przypominać .

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#6 Post autor: Lutz » 28 lip 2006, o 21:25

Mie je w życi ćma skond je jakiś fussbalok czy prezes ( bele by niy boł muzułmanin) jak bydzie swoja robota dobrze wykonywoł to może mieć nawet w sercu Fortuna Wyry , smola to . Te czasy już downo minyły , a tak po prowdzie w "cywilizowanym" fussbalu takich czasów nigdy niy boło że wtoś kajś tam mioł Bayerockie serce i bez to nikaj indzi niy chcioł pracować jak w Bayernie .

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#7 Post autor: wolfik » 28 lip 2006, o 21:26

Lutz pisze:Napewno mosz trocha racji - ale , w zdrowym klubie , mocnym finansowo niy potrzebno je żadno rodzina , potrzebny je dobrze rozumiejący sie team , co mo na celu ino jedno - granie jak nojlepi w fussbal i bez to zarobianie wiyncy piyniyndzy i promowanie sie do innych klubów. Apropos Twoich przykładów - Fornalak boł tysh z niebieski rodziny , z kolegami , przezesami , sprzątaczkami i innymi hausmeistrami na Ty - jakie tego były wyniki niy musza przypominać .
Tak Fornalak byl za slaby i odszedl, ale na jego miejsc przyszedl ktos duzo lepszy, zreszta tez niebieski. Teraz jakos nie widze, zeby na miejsce Śrutwy czy Jendruloka zatrudniono kogos duzo lepszego. Choc w kompetencjach kierownika druzyny niespecjalnie sie orientuje wiec ciezko mi oceniac. Wg mnie w bardzo nieroztropny sposob pozbywamy sie ludzi jakich ze swieczka powinnismy szukac i taka polityka bardzo mnie martwi

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#8 Post autor: Lutz » 28 lip 2006, o 21:32

Napewno jakiś powód to tego boł , niy wnikom jaki bo i tak sie niy dowiymy , ale jak tak ufomy Klimkowi i Wleciałowskiemu to niy pozostaje nom nic innego jak jak ta decyzja zaakceptować i czekać co z tego wylezie . A czy Wleciałowski jest "niebieski" ? Mie sie wydaje że on inyk groł w Ruchu , potym trenowoł Górnika , co jako niebieskiemu sie jakoś niy godzi pra ? Ale mniyjsza z tym , założa sie że jakby zamiast w Ruchu zostoł trenerym Arki abo inny Pogoni robioł by swoja robota tak samo "dobrze" a może i lepi ( bez niebieski rodziny) , przykładym niech bydzie Wyrobek w KSZO i wcześni w Pogoni ( nu ale tam to nawet Murinho niy mioł szans :) ) .

slavo
Kontakt:

#9 Post autor: slavo » 28 lip 2006, o 21:38

Czy Jaworski nie był niebieski ?
Czemu obsjesja obrażania ludzi (na dzień dobry) stała sie nową nie koniecznie chwalebną tradycją w tym klubie. ?

Nikt nie wie dlaczego odchodzi Jędrulok, nikt nie zna Barteczki ale byle dupek może się dorwać do klawiatury i zabłysnąc kolejnym obraźliwym tematem.
Dlaczego można bez konsekwencji pisywać sobie do woli "sreciał" na forum Ruchu czy aby na pewno to forum Ruchu czy juz tylko tuba propagandowa jednej frakcji.

modelius1

#10 Post autor: modelius1 » 28 lip 2006, o 21:41

slavo czytaj uwaznie bo mie sie wydaje ze nikt tu niko jeszcze nie obraziol

slavo
Kontakt:

#11 Post autor: slavo » 28 lip 2006, o 21:44

a określenie "żabol" ma pośród kibiców chorzowskiego Ruchu wydzwięk jak mi się zdaje "pieszczotliwy" ?

marcin fans

był i bedzie zabolem

#12 Post autor: marcin fans » 28 lip 2006, o 21:45

ten barteczko to niech sie lepiej wynosi do zabrza a nie bedzie gumowym uchem wleciała w szatni.

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#13 Post autor: radzion » 28 lip 2006, o 21:45

slavo pisze:Nikt nie wie dlaczego odchodzi Jędrulok, nikt nie zna Barteczki ale byle dupek może się dorwać do klawiatury i zabłysnąc kolejnym obraźliwym tematem.
Dlaczego można bez konsekwencji pisywać sobie do woli "sreciał" na forum Ruchu czy aby na pewno to forum Ruchu czy juz tylko tuba propagandowa jednej frakcji.

kaj ty tu widzisz obrazanie albo Krzyska albo tego BaRTECZKI?bo jo juz albo jest slepy albo.......... :roll: :?

slavo
Kontakt:

#14 Post autor: slavo » 28 lip 2006, o 21:47

radzion pisze:
slavo pisze:Nikt nie wie dlaczego odchodzi Jędrulok, nikt nie zna Barteczki ale byle dupek może się dorwać do klawiatury i zabłysnąc kolejnym obraźliwym tematem.

kaj ty tu widzisz obrazanie albo Krzyska albo tego BaRTECZKI?bo jo juz albo jest slepy albo.......... :roll: :?
ok, Radzion nie ma żadnego obrażania żabolu, tak samo jak w przypadku uzywiania zwrotu "sreciał"

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#15 Post autor: wolfik » 28 lip 2006, o 21:47

slavo pisze:a określenie "żabol" ma pośród kibiców chorzowskiego Ruchu wydzwięk jak mi się zdaje "pieszczotliwy" ?
kiedys moze i mialo, teraz gdy oni sami sie tak okreslaja to juz jest normalne okreslenie kibica Górnika, [rzynajmniej ja tak mysle

Lutz mialem watpliwosci, czy nazwac Wleciala niebieskim bo watpie czy bylby zdolny do takich wyrzeczen jak wyzej wymienieni, ale jednak pochodzi stad i spedzil tu cala kariere to o czyms swiadczy

ODPOWIEDZ