pRezentacja dRuzyny !?
pRezentacja dRuzyny !?
mom pytanie czymu nima, czymu niebydzie przed sezonem pRezentacji całej dRużyny ?? kazdy wie ze wiela chopa poszła sie paść a inni zas przyszli, czymu nima prezentacji z jakimś fajnym tuRniejem, festynem czy sparingiem ?? co sie dzieje z naszymi działaczami ze takiego czegoś nie organizują ??
:roll: :?

- radzion
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Świetny pomysł.. Skoro już nie zorganizowano prezentacji odzielnej to możnaby o czymś takim pomysleć... Przed meczem taki mani-festynik i jakaś fajnie pomyslana prezentacja plus jakies skromne atrakcje dla kibiców, to chyba nie az tak wiele? Mysle że jest to do zrealizowania, no ale ludzie odpowiedzialni za to musiliby działać, a nie szukać wymówki co powiedzieć kibicom...marcin fans pisze:jestem za tym by w dzien pierwszego meczu zespoł zaprezentował sie publicznosci . np. dwie godziny przed meczem,
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]
-
Tak to sie robi w 3 lidze
http://www.gks.katowice.pl/news.php?rod ... c0d9eb1c12
A tak w 1 lidze
Po prezentacji piłkarzy Górnika
Około półtora tysiąca kibiców Górnika, którzy szczelnie wypełnili salę zabrzańskiego Multikina, pojawiło się dzisiaj na oficjalnej prezentacji drużyny przed nowym sezonem. Fanom zabrzańskiej drużyny zaprezentowali się nowy prezes klubu Eugeniusz Postolski, wracający do Górnika Stanisław Oślizło, trenerzy oraz piłkarze.
I to nasi rywale zza miedzy a potem sie dziwic ze tam lazi kupa luidzi wiecej niz do nos marketing sie klania i organizacja!
http://www.gks.katowice.pl/news.php?rod ... c0d9eb1c12
A tak w 1 lidze
Po prezentacji piłkarzy Górnika
Około półtora tysiąca kibiców Górnika, którzy szczelnie wypełnili salę zabrzańskiego Multikina, pojawiło się dzisiaj na oficjalnej prezentacji drużyny przed nowym sezonem. Fanom zabrzańskiej drużyny zaprezentowali się nowy prezes klubu Eugeniusz Postolski, wracający do Górnika Stanisław Oślizło, trenerzy oraz piłkarze.
I to nasi rywale zza miedzy a potem sie dziwic ze tam lazi kupa luidzi wiecej niz do nos marketing sie klania i organizacja!
- wolfik
- Kontakt:
smutne to jak spojrzymy w kontekscie prezentacji na GKS , Gornik, Piast...
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
Ktos niedawno napisal, ze prezesem klubu nie moze nagle zostac osoba, ktora zajmowala sie wyrobek sweterkow. Pozostalo mi sie podpisac pod tym obiema rekami. Czemu nie ma prezentacji? Bo przyszloby ponad 300 osob i trzebaby zaplacic za ochrone! A przeciez jestesmy biednym klubem, wiec trzeba ciac koszta na takich sprawach (a wydawac kase na odkupienie zawodnikow-zagadek). Czemu dziewczyny i dzieci moga wchodzic za darmo tylko na sektor pierwszy? Czemu nadal nie slychac nic o gadzetach, choc ta sama osoba pracuje w wielkiej firmie odziezowej, jak i w klubie? Za dotychczasowe dzialania pani prezes zasluzyla u mnie na wielki MINUS.
PS. Mysle ze nie byloby problemow z tym darmowym wstepem kobiet i dzieci oraz prezentacja, gdyby pozwolono dzialac osobom, ktore maja o tym pojecie, a pani prezes powinna ograniczyc sie do cyferek i sciagania sponsorow...
PS. Mysle ze nie byloby problemow z tym darmowym wstepem kobiet i dzieci oraz prezentacja, gdyby pozwolono dzialac osobom, ktore maja o tym pojecie, a pani prezes powinna ograniczyc sie do cyferek i sciagania sponsorow...
-
Swieto prowda! Jeden burdel i tyla, czasami mam wrazenie ze wladzom klubu zalezy na tym zeby mecz tylko sie odbyl kibice poszli do dom tak szybko jak przyszli i zeby bylo ich jak najmniej.KK pisze:Ktos niedawno napisal, ze prezesem klubu nie moze nagle zostac osoba, ktora zajmowala sie wyrobek sweterkow. Pozostalo mi sie podpisac pod tym obiema rekami. Czemu nie ma prezentacji? Bo przyszloby ponad 300 osob i trzebaby zaplacic za ochrone! A przeciez jestesmy biednym klubem, wiec trzeba ciac koszta na takich sprawach (a wydawac kase na odkupienie zawodnikow-zagadek). Czemu dziewczyny i dzieci moga wchodzic za darmo tylko na sektor pierwszy? Czemu nadal nie slychac nic o gadzetach, choc ta sama osoba pracuje w wielkiej firmie odziezowej, jak i w klubie? Za dotychczasowe dzialania pani prezes zasluzyla u mnie na wielki MINUS.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
prezentacja można zrobic jeszcze przed polkowicami w powerpoincie
mozna wkleić foty zawodników, trenerów, prezesa z animacją i fajna muzyką. Całość umieścić na stronie.
Będzie oryginalno.
Napewno wypadnie leiej niż ta w Multikienie bo tam wali popkornem i płynami ustrojowymi jakichs bezdomnych parek.

mozna wkleić foty zawodników, trenerów, prezesa z animacją i fajna muzyką. Całość umieścić na stronie.
Będzie oryginalno.
Napewno wypadnie leiej niż ta w Multikienie bo tam wali popkornem i płynami ustrojowymi jakichs bezdomnych parek.

- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No trocha to dziwne u nas sa prezentacje ale... w polowie sezonu przed runda wiosenna....
Ale po co zarzad sie ma wysilac jak se kibice chca to se zorganizuja - taka jest polityka naszych wladz.
P.S. chcialbym zobaczyc co przez caly czas swojego urzedowania zrobila Pani Prezes, to chyba nie tajemnica? no.. chyba ze nic nie zrobila...
Ale po co zarzad sie ma wysilac jak se kibice chca to se zorganizuja - taka jest polityka naszych wladz.
P.S. chcialbym zobaczyc co przez caly czas swojego urzedowania zrobila Pani Prezes, to chyba nie tajemnica? no.. chyba ze nic nie zrobila...
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.