:shock: :shock: wola Piastagargamel pisze:Ten mecz ponwiniśmy bezproblemowo wygrać,jeżeli mamy zamiar myśleć o I lidze to chce widzieć 0:2,ale jak wiadomo to początek sezonu i nu wyniki mogą być zaskakujące.Piast-Zagłębie,pojedynek głównych faworytów,dla nas najlepszym rozwiązaniem byłby remis,ale na koniec wole żeby do OE weszli Ruch i Sosnowiec a nie jakiś Piast co nidy na oczy I ligi niewidział.
30.07.2006 GÓRNIK POLKOWICE - RUCH Chorzów
-
- Kontakt:
Ja wole Sosnowiec,niechcesz żeby weszli bo to nasi jedni z naszych najgorszych wrogów,lecz ja patrze pod względem tradycji,napewno sosnowiec ma dużo wieksze tradycje niz Piast.Powinni awansować;Ruch,Śląsk,Sosnowiec,Jagiellonia za Bełchatów,Zagłębie Lubin,Górnik Łynczna,Groclin.Takie moje zdanie.kto ma kibiców i tradycje do I ligi kto tego niema wypad do 2.
gargamel pisze:Ja wole Sosnowiec,niechcesz żeby weszli bo to nasi jedni z naszych najgorszych wrogów,lecz ja patrze pod względem tradycji,napewno sosnowiec ma dużo wieksze tradycje niz Piast.Powinni awansować;Ruch,Śląsk,Sosnowiec,Jagiellonia za Bełchatów,Zagłębie Lubin,Górnik Łynczna,Groclin.Takie moje zdanie.kto ma kibiców i tradycje do I ligi kto tego niema wypad do 2.
powiedz mi chopie co ci ZAGŁEBIE LUBIN zawodzo!!!!!!!
Sory,moim zdaniem Zagłębie Lubin pod względem kibicowskim to dno.A ja tu niemuwie że sosnowiec ma grac dlatego ze wczesniej powstał,tylko dlatego że tam są kibice tam sa tradycje,napewno wieksze tradycje od tych klubow ktorych wymieniłem,i nikt mi niewciśnie że Groclin,Lubin,Bełchatów maja lepszych kibiców i wieksze tradycje... :shock: Ja wolicie w I lidze Dyskobolie czy Piast to prosze bardzo,ja wole żeby grały Firmy niż jakieś sztuczne twory typu Zawisza-Hydroprzekręt.Ale to tylko moje zdanie...Widze że coponiekturzy przez nienawiść niedostrzegają zalet,ja tez nienawidze tyk psów z sosnowca alecz wole juz ich od piasta czy hydrotwora.
Powiedz mi kiedy byles w Lubinie na meczu, ze tak mowiszgargamel pisze:Sory,moim zdaniem Zagłębie Lubin pod względem kibicowskim to dno.A ja tu niemuwie że sosnowiec ma grac dlatego ze wczesniej powstał,tylko dlatego że tam są kibice tam sa tradycje,napewno wieksze tradycje od tych klubow ktorych wymieniłem,i nikt mi niewciśnie że Groclin,Lubin,Bełchatów maja lepszych kibiców i wieksze tradycje... :shock: Ja wolicie w I lidze Dyskobolie czy Piast to prosze bardzo,ja wole żeby grały Firmy niż jakieś sztuczne twory typu Zawisza-Hydroprzekręt.Ale to tylko moje zdanie...Widze że coponiekturzy przez nienawiść niedostrzegają zalet,ja tez nienawidze tyk psów z sosnowca alecz wole juz ich od piasta czy hydrotwora.

Od 3 lat w Lubinie pod względem kibicowskim się bardzo zmienilo i to na duzy +

Rzeczywiście sory że nie na temat pisze,ale jak juz zaczołem to to dokończe.Nieporównuje Zagłębia L.do dyskobolii itp.Ale patrząć przez pryzmat np. Nas,Jagi,Sosnowca,Śląska to nam się należy I liga.A jak lecą tramsmisje Canal + transmitowane ze stadionu Zagłębia L to słysze tylko cisze,nawet można usłyszeć krzyk bramkarza typu WYJAZD!!!A na Ruchu,Zagłębiu S.Śląska itp. nie bo tam są kibice i tam się bawią na poziomie ekstraklasy a Zagłębie L na podiomie średniaka 2 ligowego,a taki Groclin to A klasa.
Ostatnio zmieniony 27 lip 2006, o 20:59 przez gargamel, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
gargamel pisze:Żeczywiście sory że nie na temat pisze,ale jak juz zaczołem to to dokończe.Nieporównuje Zagłębia L.do dyskobolii itp.Ale patrząć przez pryzmat np. Nas,Jagi,Sosnowca,Śląska to nam się należy I liga.A jak lecą tramsmisje Canal + transmitowane ze stadionu Zagłębia L to słysze tylko cisze,nawet można usłyszeć krzyk bramkarza typu WYJAZD!!!A na Ruchu,Zagłębiu S.Śląska itp. nie bo tam są kibice i tam się bawią na poziomie ekstraklasy a Zagłębie L na podiomie średniaka 2 ligowego,a taki Groclin to A klasa.
żeczywiscie a jo jest papa smerf :lol:
Jeśli Ty się kierujesz transmisjami na Canal+ no to powodzenia :lol:gargamel pisze:Rzeczywiście sory że nie na temat pisze,ale jak juz zaczołem to to dokończe.Nieporównuje Zagłębia L.do dyskobolii itp.Ale patrząć przez pryzmat np. Nas,Jagi,Sosnowca,Śląska to nam się należy I liga.A jak lecą tramsmisje Canal + transmitowane ze stadionu Zagłębia L to słysze tylko cisze,nawet można usłyszeć krzyk bramkarza typu WYJAZD!!!A na Ruchu,Zagłębiu S.Śląska itp. nie bo tam są kibice i tam się bawią na poziomie ekstraklasy a Zagłębie L na podiomie średniaka 2 ligowego,a taki Groclin to A klasa.
Kluby Kibica np. Sosnowca czy Śląska są naprzeciwko kamer dlatego dobrze ich słychać w tv, a nasz sektor KK jest za kamerami i dlatego słabo słychać nasz doping w tv

PS. Na przyszłość niekieruj się transmisjami w Canal+

pozdRowienia z Lubina

-
- Kontakt: