ROGALA : MIEJ HONOR I WPUŚĆ Z POGONIĄ KIBICÓW ZA DARMO!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
NIEBIESKI

ROGALA : MIEJ HONOR I WPUŚĆ Z POGONIĄ KIBICÓW ZA DARMO!

#1 Post autor: NIEBIESKI » 26 maja 2003, o 16:52

ROGALA : MIEJ HONOR I WPUŚĆ Z POGONIĄ KIBICÓW ZA DARMO! tak powinno być bo musi byc nas jak jajwiecej w tym meczu pozegnalnym. A niestety wielu nie przyjdzie na ten mecz ze wzgledow finansowych

ukasz77
Kontakt:

#2 Post autor: ukasz77 » 26 maja 2003, o 18:03

Skończcie już z tymi bezsensownymi hasłami typu na Groclin za darmo,na Pogoń za darmo,za niedługo napiszecie żeby na cały sezon was za darmo wpuścić!!!!!!!!!!!!!
Przecież bilet kosztuje 10zł to najmniej w Polsce.
Poza tym jest jasno powiedziane (przez nasz poj...... zarząd)że do końca sezonu się nic w tym względzie nie zmieni,więc bezsensu znowu zakładać nowe tematy.

Gość

#3 Post autor: Gość » 26 maja 2003, o 18:28

A zdrugiej strony, kibice z indentyfikatorami włażą za darmo i tak jest dobrze. Ja nie mówię ,żeby dzielić kibiców na dobrych i złych ale to my głównie prowadzimy doping, to dzięki nam wygląda jakoś oprawa meczowa. Kiedy wp[rowadzono identyfikatory kosztowały one chyba 10 zl (ale to bylo dosc dawno i nie pamietam) czy ktos zabronił się w nie zaopatrzyć wszystkim??? A teraz tylko wp[uscie za darmo, wpuscie za darmo. I tak nie przyszłoby aż tak więcej kibiców. Ci którzy mają przyjść przychodzili kiedy kiedy trzeba było płacić i przychodzą teraz kiedy młyn włazi za darmo. Tak samo jest z pozostałymi.

NIGDY NIE SPADNIE RUCH Chorzów NIGDY NIE SPADNIE

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#4 Post autor: 19r20 » 27 maja 2003, o 09:06

ja jestem za tym żeby ten pożegnalny niestety meczc można było zobaczyć za darmo
dlaczego?
bo na mecz dwóch spatkowiczów do 2 ligi nie przyjdzie więcej niż 1500 ludzi
i tyle w temacie

SLawa

#5 Post autor: SLawa » 27 maja 2003, o 12:27

apm kaj leją takie tonie piwo ,chetnie skorzystom ? :D

Pozdrawiam

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#6 Post autor: gerhat » 27 maja 2003, o 12:45

Ja tez płacę za bilety i nie muszę wchodzić za darmo, ale decyzja o tym że Ci z identyfikatorami wchodzą za darmo jest niepoważna, jak zresztą wszystko w tyjm zarządzie.
Te kluby które wpuszczały ludzi za darmo (Widzew, Płock) robiły to po to aby przyciagnąc ich jak najwięcej i w ten sposób wspomóc drużynę.
Ruch nie chce tego zrobić bo twierdzi, że nie może pozwolic sobie na strate tej kasy. Ale wpuszczając za darmo tylko osoby z identyfikatorami wyzybywa się części kasy, ale nie zyskuje nic w temacie zwiekszenia frekwencji, bo tych kibiców z identyfikatorami jest określona grupa, najczęściej najwierniejszych kibiców i oni i tak przyjdą. Takich, którzy mają identyfikatory i nie przyszliby gdyby mieli zapłacić j10 zł est niewielu.
W całej tej sprawie powinno chodzić o przyciągnięcie na trybuny sympatyków, niezdecydowanych i pikników. To się udało w Łodzi i Płocku.
U nas jednak byc może chodzi o co innego, rogala najbardziej boi sie kibiców z młyna że go wysadzą, wiec daje im cukierki, ale z dobrem druzyny i wzmocnieniem dopingu nie ma to nic wspólnego.

pko

#7 Post autor: pko » 27 maja 2003, o 14:16

[U nas jednak byc może chodzi o co innego, rogala najbardziej boi sie kibiców z młyna że go wysadzą, wiec daje im cukierki, ale z dobrem druzyny i wzmocnieniem dopingu nie ma to nic wspólnego.[/quote]

bingo

Gość

#8 Post autor: Gość » 27 maja 2003, o 15:18

a co ma honor do wpuszczenia za darmo .dla mnie to będzie miał honor jak po meczu z pogonią zamieni się w spikera i przez mikrofon powie że podaje się do dymisji. :!:

Gość

#9 Post autor: Gość » 27 maja 2003, o 15:20

zapomnialem dodac ze on nigdy nie miał honoru i miec nie będzie

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#10 Post autor: vahanara » 27 maja 2003, o 20:55

Do niejakiego Pepka. Pisałeś do rzecznika coś w rodzaju :"... w imieniu wszystkich kibiców Ruchu... proszę o wpuszczenie za darmo na mecz z Pogonią...".
Wiedz więc że ja również jestem kibicem Ruchu, wiedz że ja również nie przepadam za Rogalą&s-ką ale nie życzę sobie żeby ktoś wypowiadał się w moim imieniu, to po primo.
Secundo : chyba wyraźnie i nieraz dano do zrozumienia że klubu nie stać na taki gest - więc niezależnie od tego czy jest to prawda czy nie, jest jasne że tak nie będzie.
Jeśli chcesz dopie...ić Rogali to odpuść sobie takie teksty w "imieniu" wszystkich bo są żenujące...
Jeśli kibice mogą coś konkretnego zrobić dla klubu który kochają to właśnie kupić bilet, i bardzo proszę wszystkich zwolenników gratisowego wejścia : nie pier...cie mi tu że te 10 złotych to taka "kosmiczna" kasa.
Pozdrawiam wszyskich i życzę... wszyscy wiedzą :lol: :lol: :lol:

pko

#11 Post autor: pko » 27 maja 2003, o 22:29

vahanara pisze: Jeśli kibice mogą coś konkretnego zrobić dla klubu który kochają to właśnie kupić bilet, i bardzo proszę wszystkich zwolenników gratisowego wejścia : nie pier...cie mi tu że te 10 złotych to taka "kosmiczna" kasa.
Pozdrawiam wszyskich i życzę... wszyscy wiedzą :lol: :lol: :lol:
i znowu bingo

sloniol

#12 Post autor: sloniol » 28 maja 2003, o 06:21

apm ma nienonormaly baner :evil: miales chlopczyku trudne dziecinstwo? Albo chodziles do szkoly w olowianych bucikach??? :shock:

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#13 Post autor: 19r20 » 30 maja 2003, o 16:06

baner jest niezły

jak myślicie kto po ewentualnej porażce z legią pójdzie we wtorek o 18(tak słyszałem) na pogon? mecz ousaidera i nieudolnych kopaczy?

po co wtedy iść żeby podziękować im za udany?!? sezon

jedyna nadzieja że pogoń urwie punkty garbarni

Dzyn

#14 Post autor: Dzyn » 30 maja 2003, o 17:00

Jo napewno przyjda, obojetnie czy I czy II RUCH NA ZAWSZE w MOIM SERCU ... jutro sie wszystko okaze ...

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#15 Post autor: radzion » 30 maja 2003, o 17:08

ja tak samo!powiem tylko tyle ze marze aby byla taka sytuacja ze w razie zwuyciestwa z pogonia wchodzimy do barazy bez patrzenia na wynik garbusow!a do tego trza zdobyc przynajmniej 1 punkt jutro i liczyc na wyrobka i jego zespol

ODPOWIEDZ