ale to chyba działacze i trener określili, że wtym sezonie celem jest awans, więc chyba wiedzą co mówię, nie ze awansują ale żeby przynajmniej powalczyli, piszesz w innym temacie, że Koszarawa wygrała bo to w końcu IV ligowa drużyna, a grała z naszymi rezerwami, które to niby grają w A klasie, tyhlko, że połowa z tego składu to byli piłkarze dopiero co przyszli, więc czy my wzmacniali pierwszy skłąd czy rezerwy A klasowe, czy o ten awans mamy walczyć z pierwszym zespołem czy z rezerwami awansować do okręgówki. Chyba, że to jedyny pomysł marketingowy jaki wymyśleli, obiecujemy walke o najwyższe cele, tylko, jeżeli znów okażą się to płonne nadzieje, to jest to sposób na dwa trzy mecze, apotem znów wszystko wróci do normy i będzie nas chodziło nei wielu. Czy skoro nie stać nas na pożądne wzmocnienia to jest sens ściągać takich piłkarzy, skoro mamy jeden z niższych budżetów w drugiej lidze, za to będziemy mieli najwyższy w A-klasie. Skoro niby nie ma kasy to czy ci co obecnie doszli zarabiają mniej niz nasi wychowankowie, którzy mogli by tak samo siedzieć na ławce. Bądź grając spróbować ich wypromować i sprzedać, bo jak rozumie te wszystkie wypożeczenia to darmowe są. Czy zamisttych co przyszli nie lepiej było złączyć ich zarobki i ściągnąć dwóch wartościowych graczy. Skoro jak pokazała ostatnia runda grało ilu może z 17 zawodników regularnie (nie wiem czy nie mniej). ktoś powie a co jak kontuzje, nic bo ci co obecnie niby mieli by zastępować pierwszy skłąd w razie kontuzji nic nie pokazują, więc co za problem by grał "nic nie pokazujący" któryś z naszych wychowanków.arcio pisze:a jak nie awansujemy to co zrobisz?COBRA pisze:Coraz bardziej chce mi sie smiac z tego co sie wyrabia w tym klubie !Awans do OE buhahahaaaa
każdy orze jak morze
nas nie stać na zakupy!!!
poprzednia runda pokazała że bez wielkich nazwisk też można powalczyć to czemu teraz ma byc inaczej?
jak bedzie u nas tak jak w sosnowcu kapitał zagraniczny dający kase (budżet mają chyba 2 razy wiekszy niż my i są bez długów) to możemy pogadać
ludzie zejdźcie na ziemie
Moiże i nic bym nie pisał ale jak przeczytałem twój post, że w końcu IV ligowa Koszarawa pokonała nasze A klasowe rezerwy wiec w końcu nic złgo sie nie stało o dla mnie troche sie miarka przebrała, na czytanie tych wywodów, skoro 6 z tego skłądu to świeże transfery.
Jest taki sposób postępowania że jak ktoś jest biedny i ma mało kasy to z reguły kupuje rzadziej, ale pożądny sprzęt, bo nie stać go na naprawy,m czy zeby np. co roku kupować choćby nowy telewizor, ale widze nas stać by co roku kupować 6 zawodników co posiedzą, apotem będzie kłopot z ich sprzedaniem, czy nawet wciśnięciem za darmo. Przykład Norko.