Na co liczymy w przyszłym sezonie
- vinc84
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
Druzyne mamy, to pokazalo ostatnie 10 szpili, ci chlopcy naprawde potrafia grac w pilke, gralismy chyba najladniej w drugiej lidze, a z tego skladu odszedl tylko jeden chop Mario.
Ale martwi mnie kilka rzeczy, brak klasowego bramkarza, mnostwo bramek na wiosne stracilismy przez bledy bramkarzy i nieiwiel wskazuje zeby to sie mialo zmienic. Druga sprawa brak zmiennikow, zawodnikow spoza pierwszej 11-stki nie odstajacych mielismy tylko Ludzinskiego i Bonka. Tak co praktycznie caly czas gralismy mozna by powiedziec zelaznym skladem, dobrze ze omijaly nas kontuzje, ale gdyby nie daj Boze teraz cos sie stalo to za bardzo niewidze godnych nastepcow. Boje sie tez, ze po kilku ze w przypadku jakis niepowodzen zabraknie w druzynie kogos kto to wszystko pociagnie, zmobilizuje pilkarzy do walki.
Ale wg mnie obecnie obok Piasta, Jagi, Sosnowca, Polonii, Śląska i Zawiszy jestesmy faworytem do awansu
Ale martwi mnie kilka rzeczy, brak klasowego bramkarza, mnostwo bramek na wiosne stracilismy przez bledy bramkarzy i nieiwiel wskazuje zeby to sie mialo zmienic. Druga sprawa brak zmiennikow, zawodnikow spoza pierwszej 11-stki nie odstajacych mielismy tylko Ludzinskiego i Bonka. Tak co praktycznie caly czas gralismy mozna by powiedziec zelaznym skladem, dobrze ze omijaly nas kontuzje, ale gdyby nie daj Boze teraz cos sie stalo to za bardzo niewidze godnych nastepcow. Boje sie tez, ze po kilku ze w przypadku jakis niepowodzen zabraknie w druzynie kogos kto to wszystko pociagnie, zmobilizuje pilkarzy do walki.
Ale wg mnie obecnie obok Piasta, Jagi, Sosnowca, Polonii, Śląska i Zawiszy jestesmy faworytem do awansu
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jo mom nadzieja na OE ... "nadzieja matką głupich" :? ,jak grajki bydom grać tak jak grali w końcówce poprzedniego sezonu to wlezemy do OE i bez baraży... ,a jak NIY bydom tak grać no to scenariusz sie pisze taki ze w następnym sezonie zajś bydymy łazić na II liga. WiaRa czyni CUDA ponoć
więc wierzmy wszyscy w AWANS

NIEBIESCY BYTKÓW
Mimo udanej koncowki sezonu, bukmacherzy raczej nie widza w naszej druzynie zespolu ktory ma awansowac do OE.
Tak wygladaja kursy na nadchodzacy sezon w II lidze
1. Zaglebie Sosnowiec - 2.15
2. Jagiellonia Bialystok - 4.00
3. Zawisza Bydgoszcz - 4.50
4. Piast Gliwice - 6.00
5. Polonia Warszawa - 9.50
6. Slask Wroclaw - 25.00
7. Ruch Chorzow -35.00
8. Gornik Polkowice - 55.00
9. Lechia Gdansk - 81.00
10. KSZO Ostrowiec - 81.00
11. Polonia Bytom - 101.00
12. Kmita Zabierzow - 151.00
13. Stal St. Wola - 201.00
14. Podbeskidzie B-B - 301.00
15. Miedz Legnica - 301.00
16. Odra Opole -301.00
17. Unia Janikowo 501.00
18. LKS Lomza - 501.00
Tak wiec zdecydowanym fwaorytem do awnasu jest Sosnowiec i Bialystok. My przy odrobinie szczescia tez powalczymy. Dziennikarze rowniez typuja glownie na Jage, Zawisze, Sosnowiec i Piast. My ewentualnie mozemy powalczyc...
Jedyny plus z tego ze nasi pilkarze nie sa faworytem do awansu i nie beda grali pod cisnieniem...
Tak wygladaja kursy na nadchodzacy sezon w II lidze
1. Zaglebie Sosnowiec - 2.15
2. Jagiellonia Bialystok - 4.00
3. Zawisza Bydgoszcz - 4.50
4. Piast Gliwice - 6.00
5. Polonia Warszawa - 9.50
6. Slask Wroclaw - 25.00
7. Ruch Chorzow -35.00
8. Gornik Polkowice - 55.00
9. Lechia Gdansk - 81.00
10. KSZO Ostrowiec - 81.00
11. Polonia Bytom - 101.00
12. Kmita Zabierzow - 151.00
13. Stal St. Wola - 201.00
14. Podbeskidzie B-B - 301.00
15. Miedz Legnica - 301.00
16. Odra Opole -301.00
17. Unia Janikowo 501.00
18. LKS Lomza - 501.00
Tak wiec zdecydowanym fwaorytem do awnasu jest Sosnowiec i Bialystok. My przy odrobinie szczescia tez powalczymy. Dziennikarze rowniez typuja glownie na Jage, Zawisze, Sosnowiec i Piast. My ewentualnie mozemy powalczyc...
Jedyny plus z tego ze nasi pilkarze nie sa faworytem do awansu i nie beda grali pod cisnieniem...
- SzaRlin
- Kontakt:
Nic a nic z tego nierozumiem. Co to mawszystko do rzeczy? Wedlug mnie to czy bedzie awans czy nie zalezy od naszych zawodnikow , naszych trenerow, naszych dzialaczy, naszych wodarzy miasta, naszych kibicow. Oj przepraszam od nas samych. Tak czy nie? Juz nie chce piasc zeby nie zapeszyc od PZPN-u.
Ale ten temat to inny temat ktory jest jak "Rzeka" .
Ale ten temat to inny temat ktory jest jak "Rzeka" .
- Amela
- Kontakt:
czy awansujemy do OE czy nie, jedno tylko mnie zawsze bolało i boli
,
że przegrywamy mecze z drużynami z naszego regionu
,
a szczególnie z czerwonymi psami z zagłębia :x
w ubiegłym sezonie w takich meczach stracone zostało 15 pkt
niektóre w haniebny sposób
i dopóki w meczach z lokalnymi rywalami nie zaczniemy wygrywać(szczególnie na swoim boisku) to ciężko myśleć o grze o większą stawkę
klucz do sukcesu to :
a.)wygrywać mecze na swoim boisku
b.)wygrywać mecze ze słabszymi zespołami
c.)wygrywać mecze z lokalnymi rywalami(w szczególności z zagłębiem)
d.)walczyć do upadłego w każdym meczu jakby to był mecz o wszystko
e.)uwierzyć w to że Ruch jest najlepszy i udowodnić to przeciwnikowi na boisku

i oby to się wszystko spełniło

że przegrywamy mecze z drużynami z naszego regionu

a szczególnie z czerwonymi psami z zagłębia :x

w ubiegłym sezonie w takich meczach stracone zostało 15 pkt

niektóre w haniebny sposób

i dopóki w meczach z lokalnymi rywalami nie zaczniemy wygrywać(szczególnie na swoim boisku) to ciężko myśleć o grze o większą stawkę

klucz do sukcesu to :
a.)wygrywać mecze na swoim boisku

b.)wygrywać mecze ze słabszymi zespołami

c.)wygrywać mecze z lokalnymi rywalami(w szczególności z zagłębiem)

d.)walczyć do upadłego w każdym meczu jakby to był mecz o wszystko

e.)uwierzyć w to że Ruch jest najlepszy i udowodnić to przeciwnikowi na boisku

i oby to się wszystko spełniło

K.S Ruch Chorzów - dzięki niemu warto żyć!
I to jest sens mojego życia.
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- SzaRlin
- Kontakt:
u naziemnego czegoś takiego nie postawisz... jedynie w necie i to jeszcze nie wszędzie. na profku widze ładny kursik na Ruch 2,77, dać x2 po 1,44 i juz 1 typjajo pisze:idzie gdzies u fizycznego buka to postawic?

[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]
Hehe wiecie co,pomiędzy Ruchem a Zagłębiem zawsze były wojny,kiedyś myśmy byli lepsi teraz oni,ja tak nienawidze Zagłębia i wogóle ale wiecie co,fajnie że dwie tak uznane "firmy"są bliskimi sąsiadami,zawsze były pomiędzynami święte wojny,ale to jest piękne...nudno było by beż Zagłębia,gdyby ich niebyło niebyło by też takiego meczu żeby czekać na niego całą runde....W sumie chciałbym aby Ruch i Zagłębie grali razem w I lidze pomimo nienawiści donich też im się I liga należy najbardziej z drugiej ligi OE należy się nam i Zagłębiu,a nie Jagielloni nie Piastowi,no Śląsk też by się w I lidze sprzydał.Ruch Śląsk i Sosnowiec do I ligi reszta niech zostanie w 2 lidze 

Włodzimierz Sowiński "Sport"
1. W przerwie letniej Zagłębie dokonało kilka znaczących transferów i przyjście dla przykładu Jacka Berensztajna i Jakub Wierzchowskiego to wydarzenie niecodzienne. Zagłębie dla wielu uchodzi za zdecydowanego faworyta rozgrywek. Zagłębie w tym sezonie powinno wywalczyć miejsce w Orange Ekstraklasie.
2. Fajnie byłoby gdydy to była drużyna z naszego regionu. Piast i Ruch mają swoje ambicje, ale obserwując mecze kontrolne będzie im trudno rywalizować z Zagłębiem. Trzeba uważać na Jagiellonię gdzie sa duże pieniądze i sprowadzono jednego z najzdolniejszych trenerow Ryszarda Tarasiewicza.
3. W tym sezonie chyba będzie wyraźniejszy podział na mocarzy i słabeuszy. Nie przypuszczam by była słabsza.
1. W przerwie letniej Zagłębie dokonało kilka znaczących transferów i przyjście dla przykładu Jacka Berensztajna i Jakub Wierzchowskiego to wydarzenie niecodzienne. Zagłębie dla wielu uchodzi za zdecydowanego faworyta rozgrywek. Zagłębie w tym sezonie powinno wywalczyć miejsce w Orange Ekstraklasie.
2. Fajnie byłoby gdydy to była drużyna z naszego regionu. Piast i Ruch mają swoje ambicje, ale obserwując mecze kontrolne będzie im trudno rywalizować z Zagłębiem. Trzeba uważać na Jagiellonię gdzie sa duże pieniądze i sprowadzono jednego z najzdolniejszych trenerow Ryszarda Tarasiewicza.
3. W tym sezonie chyba będzie wyraźniejszy podział na mocarzy i słabeuszy. Nie przypuszczam by była słabsza.
- Amela
- Kontakt:
gargamel pisze:Włodzimierz Sowiński "Sport"
Dobrze by było gdyby Ruch i Piast awansowały do OE

A zagłębie

K.S Ruch Chorzów - dzięki niemu warto żyć!
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: