Licencja

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#136 Post autor: Goscioo » 20 lip 2006, o 22:09

Stona pisze:no to chelja dzisiaj carlingi :D :pijaki:
kazdo okazja jest dobro ;]

Awatar użytkownika
Amela
Kontakt:

#137 Post autor: Amela » 21 lip 2006, o 00:00

Sza19R20lin pisze:
Bogdan Kalus pisze:No niestety chyba nie! Od 20 sierpnia mamy kręcić drugą część serialu Ranczo więc czasu nie będę miał, ale wykorzystując pobyt w Chorzowie odwiedziłem kawiarnię (i nie tylko) Ruchu i wiem co się dzieje. Pozdrawiam.
Ranczo?? to nie jes ten za przeproszeniem gupkowaty film kaj gro Cezary Żak jako ksiądz i sołtys?

:( co poniektórym może sie wydawac że ten serial "Ranczo" jest gupkowaty czy coś w tym stylu, :? ale jest na bank dużo lepszy od takich badziewi jak "Samo życie","M jak miłość","Magda M" czy inne tego typu. :) jest to bardzo dobrze zrobione pod styl komediowy i można się często nieźle uśmiać,a powinniśmy się śmiać jak najczęściej. :D Najlepiej po każdym wygranym meczu :wink: czym częściej tym lepiej,bo śmiech to zdrowie :!: :P
K.S Ruch Chorzów - dzięki niemu warto żyć!
I to jest sens mojego życia.

tomek_ks_ruch_1920

#138 Post autor: tomek_ks_ruch_1920 » 21 lip 2006, o 17:25

jest licyncja i to sie liczy !!!! Oberschlesien FOREVER !!!! a tera jadymy na ekstraklasa!!!! ruch ruch hks!!!!

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#139 Post autor: SzaRlin » 21 lip 2006, o 17:31

Amela pisze:
Sza19R20lin pisze:
Bogdan Kalus pisze:No niestety chyba nie! Od 20 sierpnia mamy kręcić drugą część serialu Ranczo więc czasu nie będę miał, ale wykorzystując pobyt w Chorzowie odwiedziłem kawiarnię (i nie tylko) Ruchu i wiem co się dzieje. Pozdrawiam.
Ranczo?? to nie jes ten za przeproszeniem gupkowaty film kaj gro Cezary Żak jako ksiądz i sołtys?

:( co poniektórym może sie wydawac że ten serial "Ranczo" jest gupkowaty czy coś w tym stylu, :? ale jest na bank dużo lepszy od takich badziewi jak "Samo życie","M jak miłość","Magda M" czy inne tego typu. :) jest to bardzo dobrze zrobione pod styl komediowy i można się często nieźle uśmiać,a powinniśmy się śmiać jak najczęściej. :D Najlepiej po każdym wygranym meczu :wink: czym częściej tym lepiej,bo śmiech to zdrowie :!: :P
A czy jo kajś napisoł ze pacza na MAgda M obo cos w tym stylu?? temat lest o licencji i konczmy o serialach :D
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Mody Czułała
Kontakt:

#140 Post autor: Mody Czułała » 23 lip 2006, o 14:55

no jest licencja i to sie liczy :D
[img]http://img479.imageshack.us/img479/7388/x60hu9ft2.gif[/img]

ODPOWIEDZ