Letnie transfery
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=1& ... _id=135936
Nie ma jednego bramkarza, a za chwilę drugiego...Nowak trenuje z Zagłębiem L
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
szok w trampkach :shock: to bydymy miec ino yyy Paśnika i zagadke Szyszko... :?grzej pisze:http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=1& ... _id=135936
-
- Kontakt:
a jak nie awansujemy to co zrobisz?COBRA pisze:Coraz bardziej chce mi sie smiac z tego co sie wyrabia w tym klubie !Awans do OE buhahahaaaa
każdy orze jak morze
nas nie stać na zakupy!!!
poprzednia runda pokazała że bez wielkich nazwisk też można powalczyć to czemu teraz ma byc inaczej?
jak bedzie u nas tak jak w sosnowcu kapitał zagraniczny dający kase (budżet mają chyba 2 razy wiekszy niż my i są bez długów) to możemy pogadać
ludzie zejdźcie na ziemie
nigdy nie jest za późno
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- vinc84
- Kontakt:
nie zgodza sie z tym, powinnismy ogrywac po kontuzji Nowaka,spyru pisze:Arcio niektórym nie wytłumaczysz. OE musi być i koniec! :roll:
A jak nie to zaraz usłyszymy: "winny jest Wleciał i Klimek" " wy***rdalać z Chorzowa nieudaczniki" i tego typu wiązanki.
zmienic trenera
zostawic Maria
wypozyczyc dwoch I ligowcow
kupic klasowego bramkarza
nie godom ze to zapewnilo by awans ale pozwolilo by patrzec lepiej w przyszlosc,
ps. w tym klubie jest po prostu ch...owa organizacja i to wiemy chyba wszyscy

GŮRNY ŚLŮNSK
-
- Kontakt:
a niby po co zmieniac trenera??? :shock:
skad wziasc kasa na klasowego bramkarza jak momy jeszcze w ci** dlugow do splacenia?
wypozyczyc I ligowcow? niby kogo?
"ps. w tym klubie jest po prostu ch...owa organizacja i to wiemy chyba wszyscy Crying or Very sad"
wole taka "ch...." organizacje, niz to co z Ruchem zrobil Rogala.
skad wziasc kasa na klasowego bramkarza jak momy jeszcze w ci** dlugow do splacenia?
wypozyczyc I ligowcow? niby kogo?
"ps. w tym klubie jest po prostu ch...owa organizacja i to wiemy chyba wszyscy Crying or Very sad"
wole taka "ch...." organizacje, niz to co z Ruchem zrobil Rogala.
- radzion
- Kontakt:
klasowy bramkarz byl do wziecia! zaroz pewnie powiecie ja bol, ale za drogi i na nos go nie bylo stac!
bo problem tego ze musialby grac w klubie 2 ligowym zostal rozwiazany i nie ejst problemem!
Chodzi mi o Wierzchowskiego, wiem ze tanim zawodnikiem nie jest!ale skoro klub szukal bramkarza to czemu sie nie doniego chociaz nie zglosili! nie rozmawiali, moze by i rozmowy nic nie przyniosly!moze by i mial za duze wymagania finansowe! choc niewiadomo!wcale by tak nie musialo byc!
ale jak zwykle osoby odpwoiedzialne za transfery w Ruchu wolaly kur.. powiedziec od razu ze on jest za drogi!zamiast wziasc ruszyc pieprzone du9sko i pojechac czy nawet zadzwonic do Kuby!
takich przypadkow bylo duzo wiecej
bo problem tego ze musialby grac w klubie 2 ligowym zostal rozwiazany i nie ejst problemem!
Chodzi mi o Wierzchowskiego, wiem ze tanim zawodnikiem nie jest!ale skoro klub szukal bramkarza to czemu sie nie doniego chociaz nie zglosili! nie rozmawiali, moze by i rozmowy nic nie przyniosly!moze by i mial za duze wymagania finansowe! choc niewiadomo!wcale by tak nie musialo byc!
ale jak zwykle osoby odpwoiedzialne za transfery w Ruchu wolaly kur.. powiedziec od razu ze on jest za drogi!zamiast wziasc ruszyc pieprzone du9sko i pojechac czy nawet zadzwonic do Kuby!
takich przypadkow bylo duzo wiecej
-
- Kontakt:
Dokładnie Radzion. Kiedy byłech na wakacjach i żech sie dowiedzioł, że do Zagłębia przeszedł Wierzchowski, to pierwsze co pomyślałem to: "dlaczego nie do nas?".
Może były z nim rozmowy, może nie... Ale myslę, że szansa na jego pozyskanie była.
No cóż, w Zagłębiu jest więcej kasy jak w Ruchu i tak to sobie trzeba tłumaczyć.
Może były z nim rozmowy, może nie... Ale myslę, że szansa na jego pozyskanie była.
No cóż, w Zagłębiu jest więcej kasy jak w Ruchu i tak to sobie trzeba tłumaczyć.
-
No wlasnie ludzie zejdzcie na ziemie z ta organizacja a zreszta pozyjemy zobaczymy tylko zeby po 3 pierwszych meczach wszyscy niejechali po zarzadzie i trenerze.arcio pisze:a jak nie awansujemy to co zrobisz?COBRA pisze:Coraz bardziej chce mi sie smiac z tego co sie wyrabia w tym klubie !Awans do OE buhahahaaaa
każdy orze jak morze
nas nie stać na zakupy!!!
poprzednia runda pokazała że bez wielkich nazwisk też można powalczyć to czemu teraz ma byc inaczej?
jak bedzie u nas tak jak w sosnowcu kapitał zagraniczny dający kase (budżet mają chyba 2 razy wiekszy niż my i są bez długów) to możemy pogadać
ludzie zejdźcie na ziemie