Na co liczymy w przyszłym sezonie

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów

Na co liszczysz w przyszłym sezonie??

Awans
312
75%
Baraże o awans
62
15%
Środek tabeli
22
5%
Baraże o utrzymanie
10
2%
Spadek
12
3%

Liczba głosów: 418

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Amela
Kontakt:

nie chca słuchać o tym że walczymy o awans !!

#61 Post autor: Amela » 21 lip 2006, o 00:12

Nie chca słuchać o tym że walczymy o awans,bo z takiego gadania o awansie nic nie wychodzi poza żalem kibiców, o ich zdaniem zbyt małe zaangazowanie się do walki o ten awans itp. :!:
Moim zdaniem nasz zespół powinien walczyć w rundzie jesiennej o spokojne utrzymanie sie w 2 lidze :) a w zalezności od osiagnietych wyników jesienią na wiosnę spróbowac walki o coś więcej :D :!:
Żeby znowu nie było z dużej chmury małego deszczyku :wink:
Najpierw spokojne utrzymanie,a potem mocny finisz i witaj OE :!: :P
K.S Ruch Chorzów - dzięki niemu warto żyć!
I to jest sens mojego życia.

Stary kibic

Re: nie chca słuchać o tym że walczymy o awans !!

#62 Post autor: Stary kibic » 21 lip 2006, o 08:55

Amela pisze:Nie chca słuchać o tym że walczymy o awans,bo z takiego gadania o awansie nic nie wychodzi poza żalem kibiców, o ich zdaniem zbyt małe zaangazowanie się do walki o ten awans itp. :!:
Moim zdaniem nasz zespół powinien walczyć w rundzie jesiennej o spokojne utrzymanie sie w 2 lidze :) a w zalezności od osiagnietych wyników jesienią na wiosnę spróbowac walki o coś więcej :D :!:
Żeby znowu nie było z dużej chmury małego deszczyku :wink:
Najpierw spokojne utrzymanie,a potem mocny finisz i witaj OE :!: :P
Zeby pozniej zabraklo 3-5pkt do awansu?

Stary kibic

#63 Post autor: Stary kibic » 21 lip 2006, o 12:57

Jestem innego zdania. No cos nic nie poradzisz. Mage miec. Pilkarze i dzialacze sami powinni wiedziec na co zespol stac. Jezeli juz byly przeslanki o awansie to cos musi w tym byc. Jak Ty uwazasz ze pierwszy etap to utrzymynie sie poza strefa spadkowa, to wg absurt. Dlaczego? A no nic inenego jak pozniej wchodzi najgorszy czynnik .Nerwowosc! To jest bardzo negatywny czynnik w grze. Pozniej niewychodza akcje jeden na drugiego bedzie zwalal wine za nieudane zagranie itd. Wlasnie lepiej walczyc o bardzodogodna pozycje czyli pozycje ataku na 1 lub 2czy nawet 3 miejsce w tabeli. A nastepnym etapie spokojnie kontrolowac tabele. Jest w zespole spokoj , mozna miec tzw. reke na pulsie. Ostatni sezon to bardzo wyraznie nam wszystkim pokazal. Przegralismy zespolami bardzo slabymi, Strata wielu pkt na ktorych byla budowana nadzieja na awans lub strefa barazowa o awans.

evn
Kontakt:

#64 Post autor: evn » 21 lip 2006, o 14:39

co za ku*** cwele dali spadek ,srodek tabeli, Baraże o utrzymanie wyscie sa kibice ruch tera wylezie !!! jo wom to godom jak nie to sie za***ie na smierc i pi***ole wszystko :D
[img]https://www.niebiescy.pl/images/flagi/ruch_chorzow_04.jpg[/img]

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#65 Post autor: SzaRlin » 21 lip 2006, o 14:40

TYLKO AWANS :D nic innego nie przyjmuja do wiadomości ;)
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

evn
Kontakt:

#66 Post autor: evn » 21 lip 2006, o 14:44

no pytos a wis jo slyszol jak hitler ryczol RUCH MAISTER :) 2 liga ;)
[img]https://www.niebiescy.pl/images/flagi/ruch_chorzow_04.jpg[/img]

Stary kibic

#67 Post autor: Stary kibic » 21 lip 2006, o 18:45

No wlasnie bo zabraklo paru pkt . Pkt. ktore byly 100% pewniaki. To jest nic innego oczym ja wczesniej pisalem. Pogon za stracona szansa to jest za bardzo ryzykowne. A pozniej wiemy jak sie konczy (ostatni sezon) . Jestem za tym aby zajac dobra pozycje wyjsciawa do "Wiosny" Pozniej nic innego jak kontrolowac i miec spokojniejsza psychike. A nie liczyc na jud szczescia czy temu tam sie noga powinie czy tez jeszcze na cos innego. ( Przepraszam ze sie powtarzam)
Najlepiej jak by Ruch gral przez cale dwa sezony rowno i co najwazniejsze wygrywal.Aby na stadionie byl prawdziwy full-czyli 100% widowni. Aby po zakonczeniu meczu byly na stojaco oklaski dla naszych graczy. Aby bylo "Dziekujemy , dziekujemy! Aby bylo wiele milych emocji. Dla nas KIbicow, tych ktorzy zasiadaja na stadionie dla tych ktorzy zasiadaja przed komputerach, dla tych ktorzy sledza po przez radio. Dla nas wszystkich.

gargamel

#68 Post autor: gargamel » 21 lip 2006, o 23:15

Ja jestem realistom,niebędzie awansu w tym sezonie,nima kim zrobić tego awansu,kim my chcemy awansować Sokołowskim?Spóżcie na skład np.Piasta,jagielloni,Zagłębia,to są głowni faworyci do awansu,niebęde się oszukiwał jak 99% ludzi na tym forum.Niema zawodników niema awansu proste.....Ale z drugiej strony wszystko się może zdarzyć... :D

Viro

#69 Post autor: Viro » 21 lip 2006, o 23:41

wielokrotnie przekonywalismy sie , ze nazwiska nie graja wiec gargamel nie podzielam Twojego zdania, ze nie ma kim
mysle, ze mamy wyrownana druzyne, ktora swoim zaangazowaniem moze nam sprawic wiele radosci co udowodnila koncowka zeszlego sezonu
mysle, ze beda baraze o awanas:)

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#70 Post autor: wolfik » 22 lip 2006, o 00:58

walka o awans innego celu nie widze
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

Dawid Widzew

#71 Post autor: Dawid Widzew » 22 lip 2006, o 16:37

Mysle ze jezeli Ruch zagra tak jak w poprzednim sezonie w koncowce ( trzeba zaznaczyc ze byla to dluga koncowka ) to mysle ze pierwsza 3 moze byc!Wszystko zalezy od tego jakich transferow dokonacie jeszcze teraz i zima. Zycze Wam juz w tym sezonie powrotu do Ekstraklasy (nie sa ta niemozliwe zyczenie , wrecz przeciwnie) i kolejnego meczu przyjazni z Nami...Pokazemy Polsce jak sie bawia Przyjaciele...Pozdrawiam

cototorca?

#72 Post autor: cototorca? » 22 lip 2006, o 16:42

mom nadzieja ze w koncu bydzie ten upragniony awans :|... tak jak pisol ziom z Łodzi jak zagromy tak jak w koncowce to awans pewny ;)

gargamel

#73 Post autor: gargamel » 22 lip 2006, o 22:09

Na jaki wy awans ludzie liczycie??Ja już licze na awans od kilku lat i zawsze jest,e teraz damy rade,napewno awansujemy i zawsze bronimy sie przed spadkiem lub jestesmy w środku tabeli.Dostaniemy baty od Zagłębia,Śląska i jagi to się zamkniemy....Ale może za rok będzie I liga 8)

koloR
Kontakt:

#74 Post autor: koloR » 22 lip 2006, o 22:26

moim zdaniem nie jest to druzyna na awans :( wiec na nic nie licze :wink:
To my najwieRniejsi Ruchu kibice , tworzymy Niebieskie Katowice
i nigdy nie nadejdzie taki czas , by w tym mieście zabrakło nas
bo po nas będą nowi , młodzi i zdecydowani , tacy jak my - katowiccy Ruchu fani

kari4
Kontakt:

#75 Post autor: kari4 » 22 lip 2006, o 22:46

jo godom pewny AWANS !!!!

ODPOWIEDZ