KARNETY

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
slavo
Kontakt:

#106 Post autor: slavo » 18 lip 2006, o 22:03

Gdyby połowa tych bajtli, których tu deklarujecie że sobą wozicie była prawdą dawno nie ma wolnych miejsc na tym stadionie.
Nagle się okazało, że frekwencje robią bajtle w stosunku 1:5 czy 1:6.

gregor
Kontakt:

#107 Post autor: gregor » 18 lip 2006, o 22:20

amra pisze:Sam niekerzy majom swój świat a inkszym świat sie tłumaczy i to chytajom......i publikujom.
Temat prosty ale na razie niy do przejścia
bajtle i kobiety jak nie za darmo - to za 2 -3 - abo 5 zeta ale miałt byc autobusy na dzielnice i inksze rzeczy ale po co ???
niech inni maja pełne stadiony ...
szkoda godać
kolego arcio co do rachunku ekeonomicznego to boł kiedys przedstawiony z analizą zysków i start zależnie od ilości biletów i zróżnicowania cen biletów ale mosz prawo tego nie wiedzieć bo wiesz co mosz wiedzieć ..
Dokładnie te autobusy to był pomysł 1 klasa no ale cóż zaś inni to podłapią
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]

arcio
Kontakt:

#108 Post autor: arcio » 18 lip 2006, o 23:21

@amra
jak potrzebuja sie czegoś dowiedzieć to sie dowiaduja
reszta mnie nie interesuje
są tu inni co mają wpływ na to co się robi

a co do karnetów to powtarzam - można gadać i gadac a i tak to niczego nie zmieni
ktoś podjął decyzje i już
przecież nie bedziemy pisali po murach - dejcie nom bilety za 5 zł :|
jo by tyż chcioł aby było lepij do kibica
ale co jo moga? moga se przyjść na Cicho i tyle ...
nigdy nie jest za późno

Viro

#109 Post autor: Viro » 18 lip 2006, o 23:41

arcio i amra po ch** te jakies tam rozgrywki na necie trzeba pomyslec zeby bylo dobrze 1 i 2 jestescie w tym klubie i mozecie przedstawic zdanie ogolu i pozniej przekazac odpowiedz jaka padla na forum to chyba nie takie trudne??
wg mnie wszystko szlo w dobrym kierunku a te cudowanie z bajtlami teraz oslabi frekwencja
ja zawsze biera jakiegos bajtla ktory stoi przed stadionem i jak iziemy wieksza ekipa to pozbieramy ich i wlaza z nami ale nie wszyscy tak robia
pozatym arcio chyba nie wierzysz w to ze bajtle zrobia lista oddaja do klubu itd?????
bo kto o tym mysli??
jak ja byl mody to z lehitymacja szkoly podstawowej czyli do ukonczenia 15 lat mialem za darmo
nie kurzylem , nie pilem ale tez nie zarabialem wiec skad mailem miec kase??
jak slysze pi***olenie, ze bajtel ma sobie odmowic browara czy fajek to mnie krew zalewa
bajtle to inwestycja na lata, to jest plan dlugofalowy a my myslimy tak jak prawie kazdy polak szybko cos zarobic , zeby miec na teraz i ch**
arcio wiesz jakie byly gadki z p. Zietkiem ja wywnioskowalem 1 woli miec 3 tys pewnych ludzi niz 10 niepewnych , ktore moglyby dac 3 krotnie wiekszy zysk tylko u nas boja sie podjac ryzyka
a bez ryzyka nie ma wynikow niestety i z takim podejsciem daleko nie zajdziemy
ktos tu przedstawil ceny biletow lub w temacie o marketingu i wynika , ze mamy najdrozsze
co daje duzo do myslenia
ciagle mecz jest u nas traktowany jako cos zlego szybko rozegrac jak najmniej kibicow i szybko do dom
wtedy zarzad, policja oni sa szczesliwi
mecz to powinno byc swieto i kazdy z nas powinien chciec byc juz na stadionie godzina przed
zobaczyc np mecz bajtli, jkis konkurs tak jak Bogdan Kalus na plycie prowadzi zagaduje rozkreca atmosfera bo narazie szykuje sie znow zmarnowany sezon pod tym wzgledem
sasiedzi robia , mysla , realizuja a u nas my mowimy i w miejscu stoimy , a raczej znow sie cofamy

arcio
Kontakt:

#110 Post autor: arcio » 19 lip 2006, o 00:06

odniose sie tylko do tego:
Viro pisze: mozecie przedstawic zdanie ogolu i pozniej przekazac odpowiedz jaka padla na forum to chyba nie takie trudne??
byłem, przekazałem że to wg kibiców nie jest dobrze, dostałem odpowiedź, napisałem

co do list Viro to ja to zrozumiałem tak, że w szkole jest robiona zbiorówka
ale szczegółów nie znam :|
nigdy nie jest za późno

Viro

#111 Post autor: Viro » 19 lip 2006, o 07:12

arcio taka zbiorowka juz chyba obowiazuje od dluzszego czasu na sektor nr 1 chyba ze sie myle ale pamietam ze bylo taskie cos ciekawi mnie czy choc raz ktos z tego skorzystal
...
moze dobrym posunieciem bylaby jednak skrzynka pomyslow no i przede wszystkim osoba odpowiedzialna za kontakty z kibicami

wojtas 81

#112 Post autor: wojtas 81 » 19 lip 2006, o 09:25

Mysla ze do bajtli i kobiet wystarczyloby bilet za 5zeta i byloby gitara. Nie byloby tkiej wiji! No ale moze to zbyt proste!

marcyk
Kontakt:

#113 Post autor: marcyk » 19 lip 2006, o 13:13

Jak ktos kocho RUCH i chce być na szpilu to powinien wyciagnac kasa nawet z pod ziemi. Zgodnie z prawem oczywiście.

Viro

#114 Post autor: Viro » 19 lip 2006, o 21:22

marcyk w naszym wieku ta kasa wyciagnemy , zalatwiemy itd. ale w weiku 13 lat to nie jest takie proste

f@n

#115 Post autor: f@n » 19 lip 2006, o 22:13

ale po co ta bajera że ktoś kocho albo nie kocho? było dobrze więc po co zmieniac zasady.
niech prezesowa nie mysli że sie wzbogaci bo efekt będzie odwrotny a i zainteresowanie będzie mniejsze.

Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#116 Post autor: vinc84 » 19 lip 2006, o 22:32

i co my mozemy zalamka<smutny>
GŮRNY ŚLŮNSK

marcyk
Kontakt:

#117 Post autor: marcyk » 20 lip 2006, o 07:03

Viro pisze:marcyk w naszym wieku ta kasa wyciagnemy , zalatwiemy itd. ale w weiku 13 lat to nie jest takie proste
Viro nie zbierales nigdy ... surowce wtorne sie to kiedys nazywalo? :D

OAK-Siemce

#118 Post autor: OAK-Siemce » 20 lip 2006, o 08:55

Gorole rządzą i żabol.

arcio
Kontakt:

#119 Post autor: arcio » 20 lip 2006, o 09:11

OAK-Siemce pisze:Gorole rządzą i żabol.
oddac władze w klubie kibicom!!
wypierdzielić Klimka, Sobstyl, Ziętka, Mosóra, Wleciałowskiego
nigdy nie jest za późno

sponsi

#120 Post autor: sponsi » 20 lip 2006, o 09:45

arcio pisze: oddac władze w klubie kibicom!!
wypierdzielić Klimka, Sobstyl, Ziętka, Mosóra, Wleciałowskiego
Jeszcze pare osob w tym Klubie pracuje, jak juz to wszystkich ;)
Powstanie nowy lad spoleczny, kibice beda pracowac spolecznie na dobro Ruchu...
Pilkarzy tez wywalic? To jo moga na torze stac potm... ;) Ktos chce na atak?

Jaa... I za cztery lata mogemy sie pogratulowac awansu do b-klasy ;) Jak dobrze pojdzie...

Sie nie nerwuj arcio, szkoda energii na takie dzieci neo... :twisted:

Ludzie! Ruch to firma jak kozdo inna. Decyzja o karnetach, biletach, wpuszczaniu i niewpuszczaniu ludzi tam i siam to jest normalno decyzja biznesowa. Moze sie nam nie podobac, ale w tej chwili celem tej firmy jest wylezenie z dlugow. I koniec.
Jak bydemy grac w lidze mistrzow to byda za fraj wpuszczac :)
OAK-Siemce pisze:Gorole rządzą i żabol.
Mylisz sie, rzadza kaczory. I to dwa.

ODPOWIEDZ