Sparingi: Lato 2006
-
- Kontakt:
nie pisałem do tej pory bo to sezon ogórkowy ale transfery tez wydają sie być blade. Pożyjemy zobaczymy. Dziwi mnie wypożyczanie naszej młodzieży do III i IV lig. Sprowadza się na ich miejsce bladziutkich jak pisze KK zmienników, a to właśnie nasze młode wilczki powinni wchodzić na boisko i ogrywać się ale u nas w Ruchu. No ale metody Wleciała są dla mnie co najmniej dziwne.
- 19r20
- Kontakt:
nie ma co się załamywac wynikiem bo to sparing po intensywnym mam nadzieje zgrupowaniu
dziwa mnie natomiast tak rozne relacje
Ruch był lepszy! - jedni
Ruch był beznadziejny - drudzy
Śrutwa do Ruchu - trzeci
ja pamiętam jak spadalismy z 1 ligi i w 1 meczu u siebie przegraliśmy z Wisłą Kraków 0:4 to niektórzy też widzieli pozytywy...
dziwa mnie natomiast tak rozne relacje
Ruch był lepszy! - jedni
Ruch był beznadziejny - drudzy
Śrutwa do Ruchu - trzeci
ja pamiętam jak spadalismy z 1 ligi i w 1 meczu u siebie przegraliśmy z Wisłą Kraków 0:4 to niektórzy też widzieli pozytywy...
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
z Wisła było 0-3, ale Wisła wtedy grała jak równy z równym z Parmą, Shalke i Lazio. Takie małe sprostowanie 
Ja bede rozliczał Wleciała w trakcie sezonu zarówno z jego metod treningowych i przede wszystkim z wyników. I wtedy bedzie można wysunąć teze czy ktoś jest żałosny, dziwny, jeb...ty itd itp.

Ja bede rozliczał Wleciała w trakcie sezonu zarówno z jego metod treningowych i przede wszystkim z wyników. I wtedy bedzie można wysunąć teze czy ktoś jest żałosny, dziwny, jeb...ty itd itp.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
to tylko sparing nie ma sie co grzac 

Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
nie wiedziałem, że mamy w Chorzowie tylu trenerów. Sezon się jeszcze nie zaczął, a tutaj juz wszyscy wszystko wiedzą. Ciekawe kto niektórych tutaj nakręca.
Do KK: żeby było jasne nie chodzi mi o Twój post, chociaż też się dziwię, że nie ufasz decyzjom trenera
Po sezonie możecie narzekać, ale uważam, że nie będzie na co narzekać...
Do KK: żeby było jasne nie chodzi mi o Twój post, chociaż też się dziwię, że nie ufasz decyzjom trenera
Po sezonie możecie narzekać, ale uważam, że nie będzie na co narzekać...
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pytanie do dobrze poinformowanych:
gdzie dokladnie i o ktorej jest w środe ten sparing z GKS-em Bełchatów???
- vinc84
- Kontakt:
Re: Pytanie do dobrze poinformowanych:
tego to chyba nawet Wlecial nie wie :lol:los_madeyos pisze:gdzie dokladnie i o ktorej jest w środe ten sparing z GKS-em Bełchatów???
GŮRNY ŚLŮNSK
- m-p
- Kontakt:
- SzaRlin
- Kontakt:
to dej link do tego info bo jo przeglądoł kilka stron bełchatowa i ani słowa o sparingu...m-p pisze:Na stronie Belchatowa pisze ze,
mecz odbędzie się prawdopodobnie na Stadionie Slaskim o godz. 16.30.
Niech ktos potwierdzi jak bedzie wiedzial dokladnie
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]
- m-p
- Kontakt:
Mowisz i maszSza19R20lin pisze:to dej link do tego info bo jo przeglądoł kilka stron bełchatowa i ani słowa o sparingu...m-p pisze:Na stronie Belchatowa pisze ze,
mecz odbędzie się prawdopodobnie na Stadionie Slaskim o godz. 16.30.
Niech ktos potwierdzi jak bedzie wiedzial dokladnie

http://www.e-gks.info/
-
- Kontakt: