Na co liczymy w przyszłym sezonie

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów

Na co liszczysz w przyszłym sezonie??

Awans
312
75%
Baraże o awans
62
15%
Środek tabeli
22
5%
Baraże o utrzymanie
10
2%
Spadek
12
3%

Liczba głosów: 418

Wiadomość
Autor
Stary kibic

#46 Post autor: Stary kibic » 16 lip 2006, o 18:41

Peryn pisze:Oczywiscie ze chciałbym awansu, ale z panem Wleciałem go nie osiągniemy :wink:.
A jak myslisz z kim mozna wywalczyc awans? Prosze dokoncz Twoja wypowiedz.

gregor/os

#47 Post autor: gregor/os » 16 lip 2006, o 18:52

chca awansu jak chyba kozdy jedyn kibic co za Ruchym idzie ale boja sie ze te zamiszanie z Mariuszym jesce przed ligom moge jakos loslabic morale Naszych fussbalerow a szkoda by bolo bo i fussbalery i My kibice pokozali ze zaslugujymy na pirszo liga loni za swoja gra a My za doping

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#48 Post autor: Lutz » 16 lip 2006, o 19:30

Peryn pisze:Oczywiscie ze chciałbym awansu, ale z panem Wleciałem go nie osiągniemy :wink:.
Peryn jo sie może i niy znom , ale jak z Wleciałem awansu niy osiongnymy to podej nom wszystkim nazwiska trenera z kim by my mieli awans .

Stary kibic

#49 Post autor: Stary kibic » 16 lip 2006, o 19:33

Juz tematem M.Srutwa sie chce wymiotowac. Prosze nie mylic ze osoba M.Srutwa ,lecz tym colkem tematem. Ludzie kibice dajcie sobie juz spokoj. Jak dlugo to chcecie ciagnac? Skonczona zostala epoka M.Srutwa, jak kazdy zawodnik konczy swoja kariere, a ze z Srutwa wyszlo ta jak wyszlo to jest inna sprawa. Czy wszyscy chca udowodnic i ustawiac druzyne przeciwko trenerowi aby Ruch nie awansowal? Czy natym polega kibicowanie? Bo to co wyprawiacie to naprawde moze zniechecic do wszystkiego. O to wam q.. chodzi?

DjMaciar
Kontakt:

#50 Post autor: DjMaciar » 16 lip 2006, o 21:00

Jo licza ze pogoda dopisze ;-)..................
...............
to i kibicow bedzie wiecej
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

empisek

Jo licza na grajków że bydom ostatnie poty...

#51 Post autor: empisek » 16 lip 2006, o 23:16

wylewac na murawe podczas tryningow jak i meczu zaangazowanie całeygo zarzondu nad dobrom atmosferom i wiynksze wsparcie dla kibicow w oprawach(chodzi o koszulki dodawane do biletow) Oby w koncu boł całki stadion NIEBIESKI!!!No i liczymy na pełno mobilizacja wszystkich kibicow i kibicki do dopingowania.Co do młyna i dziesiony swietnie to wychodzi to uzupełniyanie podczas szpilu.Nojlepiej to wyszło WIElKO WIELKO WIELKO......Niebiesko R :) :) :) No i plakatowanie na szpile to jyst dobry pomysł kto mo drukarka niech drukuje i rozwieszo!!!Co nom pozostało jak uwierzyc w awans poprzedzonym wielkim zaangaRzowaniem wszystkich i Ciynzkom pracom Cały zespoł. :oops: :oops: Cza sie napionc bo gorole z Sosnowca sie wzmocnili i niy bydzie lekko z teoretycznie słabszymi zespołami tyz :twisted: Niebiesko siła dzrymie w nos ino cza jom dobrze wykorzystac.Jazda niebiescy pokorzmy ze Ruch to klub ktoRemu nalezy sie powrot do ekstraklasy.

OAK-Siemce

#52 Post autor: OAK-Siemce » 17 lip 2006, o 09:48

Nie łączcie problemu trenera ze sprawą M. Śrutwy.
On wy***ał Śrutwę i miał do tego prawo, co nim kierowało to wiadomo - szatnia nie słuchała jego tylko Mariusza - on myślał że jak wy***ie Mariusza to wtedy wzrośnie jego autorytet czy ch** wie co, jak na razie ściągnął goroli którzy na pewno nie są lepsi od naszych wychowanków a drużyna ma go za coraz bardziej po***anego.

Gość

#53 Post autor: Gość » 17 lip 2006, o 11:14

Stary kibic pisze:

Lutz pisze:
Peryn jo sie może i niy znom , ale jak z Wleciałem awansu niy osiongnymy to podej nom wszystkim nazwiska trenera z kim by my mieli awans .

Nie z tym panem :wink: Prawdziwych trenerow jest wielu, ja i wiele osob nawet blisko zwiazanych z tym klubem znajacych tego pana za niego go nie ma. Jest to forum publiczne i nie bede wypisywał tutaj wszystkich rzeczy wole to zostawic dla siebie niz pozniej byc przez kogos oskarzanym :wink:

Stary Kibic i Lutz czytajcie uwarznie, nigdzie nie było napisane ze z jakims tam trenerem na 100% osiagniemy awans, bo to by była głupota totalna :wink:

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#54 Post autor: Lutz » 17 lip 2006, o 12:42

........................ na cud :!:

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#55 Post autor: SzaRlin » 18 lip 2006, o 17:38

nudziło mi sie bez chwilka, i policzyłech takie cos :)

ŚREDNIE WIEKU W DRUŻYNIE RUCHU

Bramkarze 74/3=24 lata i 7 m-cy
Obrońcy 165/6=27 lat i 6 m-cy
Pomocnicy 231/9=25 lat i 7 m-cy
Napastnicy 91/4=22 lata i 9 m-cy
Średnia wieku drużyny 25 lat i 2 m-ce

SOSNOWIEC
Bramka 73/3=24 lata i 4 m-ce
Obrona 209/9= 23 lata i 3 m-ce
Pomoc 266/11=24lata – 2 m-ce
Napad 137/6=22 i 10 m-cy
Średnia wieku w drużynie 23 lata i 7 m-cy
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

Stary kibic

#56 Post autor: Stary kibic » 18 lip 2006, o 19:09

Stary kibic pisze:
To jest moja wypowiedz sz.P.Peren. To oco Tobie chodzi?

bary

#57 Post autor: bary » 18 lip 2006, o 22:51

Najlepiej pod tym względem wygląda sytuacja w Zagłębiu Sosnowiec, gdzie budżet szacuje się na około 5,5 mln złotych. Na poziomie 3 mln kształtuje się budżet Piasta Gliwice,Podbeskidzia 2,7mln, a Ruchu Chorzów na około 2,5 mln złotych. Najsłabiej prezentuje się budżet Polonii Bytom, który oceniany jest na około 1,5 mln złotych.(wg Dzinnika Zachodniego)

Jeżeli piłką rządzi kasa(a wielu tak uwarza) to.
Zagłębie awansuje
Piast około 5 miejsca
Podbeskidzie około 8
Ruch około 10
A Polonia spadnie.
Ale patrząc przez pryzmat transferów i przygotowań,to niestety Piast i Zagłębie prezentują się okazalej,jedyna nadzieja w myśli taktycznej i umiejętności trenerskich Wleciała.

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#58 Post autor: Goscioo » 19 lip 2006, o 07:51

jo w nowym sezonei licza na to ze zarzadz zacznie inaczej taktowac kibicow i dbac o nowe mlode pokolenia, ze sie zas nie zacznymy cofac, ze byda jakies bilbordy nowe, spotkania z pilakrzami w szkolach podstawowych i gimnazjach, festyny itp
no i oczywiscie licza na awans ale jest zech swiadomy tego ze sie moga przeliczycz

OAK-Siemce

#59 Post autor: OAK-Siemce » 19 lip 2006, o 13:49

Festynów nie będzie, bo żabol jest przeciwny, brania udziału w takich imprezach I drużyny, no chyba że zmienił zdanie po odejściu Mariusza, tak samo jak w temacie "piwsko i grill"

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#60 Post autor: heli » 19 lip 2006, o 18:48

jo mom nadzieje,

że Wleciał ich dobrze motorycznie przygotuje do sezonu

ze naszo drużyna bedzie na tyla doświadczono, że zaś bedzie wiedziała jak mo sama grać bez odpraw naszego trenera.

I po trzecie, by nie obudził się we Wleciale bądź pikarze na to nie pozwolili syndrom gry na remis na wyjazdach i z dobrymi u siebie. Bo przewlekle remisując nie ma właściwie szans na awans.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

ODPOWIEDZ