Sparingi: Lato 2006
- Lutz
- Kontakt:
gdzie graja z bełchatowem
19 maja grac z bełchatowem czy wiecie gdzie i o kótrej.jesli tak napiszcie.
Re: gdzie graja z bełchatowem
właśnie, gdzie grają z Bełchatowem??? mam nadzieje ze nie w Ustroniu 

- SzaRlin
- Kontakt:
Re: gdzie graja z bełchatowem
w ustroniu juz raczej nie bo sie wczoraj zgrupowanie skończyło... moze na Lompy, abo na bocznym śląskiego? mom nadzieja ze nie w Bełchatowie :?Frugo pisze:właśnie, gdzie grają z Bełchatowem??? mam nadzieje ze nie w Ustroniu
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
http://rapidshare.de/files/25995885/Ruch-odra.rar.html <<<<<<<------zdjecia ze sparingu RUCH-Odra
Jest ich dosc duzo
moze nie sa wspaniale ale napewno kto nie byl na sparingu bedzie mogl zobaczyc jak wygladal....meczyk
Jest ich dosc duzo

PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!
-
- Kontakt:
http://rapidshare.de/files/25995885/Ruch-odra.rar.html <<<<<<<------zdjecia ze sparingu Ruch-Odra
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!
Ruch nie grał dobrze.to było naprawde przeciętne kopanie.
obrona (lipa straszna) Adamski Klakier bez zrozumienia a i Myszor też sie myli i fauluje bez potrzeby.w środku Pulo i Baran prezentują swój dobry poziom ale z przodu Łudziński nieskuteczny żeby nie powiedzieć słaby.
Miki też kicha brak przyjęcia a jak już mioł bale tyłem do bramki to zaroz ją tracił słabiutko
brak jest strzałów, mają chopcy okazje a nie próbóją ino mieszają i strata Grzybek Pepe.w drugiej połowie Bonk strzelił ale Pilarz sparował jego strzał.
taktyka niebieskich jest taka jak w zeszłej rundzie grają środkiem na lewe skrzydło nic nowego tam Sokołowski albo Pepe mieszają ale nie zawsze dobrze
jedno co moge napisać na plus to że chopcy grają jak drużyna nie odstwiają nogi a to jest naprawde ważne.myśle że Wleciał jeszcze potasuje i że bedzie lepiej.
a na koniec taka moja 11
PASNIK - MAKUCH,BARAN,KLACZKA,BALUL- GRZYBEK,BONK,PULKOWSKI,SOKOLOWSKI - LUDZINSKI, MIKULENAS lub PEPE?
pozdRo niebiescy
obrona (lipa straszna) Adamski Klakier bez zrozumienia a i Myszor też sie myli i fauluje bez potrzeby.w środku Pulo i Baran prezentują swój dobry poziom ale z przodu Łudziński nieskuteczny żeby nie powiedzieć słaby.
Miki też kicha brak przyjęcia a jak już mioł bale tyłem do bramki to zaroz ją tracił słabiutko
brak jest strzałów, mają chopcy okazje a nie próbóją ino mieszają i strata Grzybek Pepe.w drugiej połowie Bonk strzelił ale Pilarz sparował jego strzał.
taktyka niebieskich jest taka jak w zeszłej rundzie grają środkiem na lewe skrzydło nic nowego tam Sokołowski albo Pepe mieszają ale nie zawsze dobrze
jedno co moge napisać na plus to że chopcy grają jak drużyna nie odstwiają nogi a to jest naprawde ważne.myśle że Wleciał jeszcze potasuje i że bedzie lepiej.
a na koniec taka moja 11

PASNIK - MAKUCH,BARAN,KLACZKA,BALUL- GRZYBEK,BONK,PULKOWSKI,SOKOLOWSKI - LUDZINSKI, MIKULENAS lub PEPE?
pozdRo niebiescy
-
- Kontakt:
Piszecie, ze mielismy przewage i bylismy lepszym zespolem, tylko ze my nawet 3 groznych strzalow na bramke Odry nie oddalismy. Ekipa z Wodzislawia pozwolila nam grac, ale przez caly czas kontrolowala wydarzenia na boisku. Poza strzalami Bonka i Ludzinskiego nie zagrozilismy ich bramce. Co do poszczegolnych zawodnikow... Po pierwsze, to dublerzy prezentuja na razie poziom trzecioligowy (poza Pepkiem, Bonkiem i Brzoza). Wiec nie bardzo ma kto zmienic chlopakow z pierwszego zespolu, ktorym moze sie przytrafic slabszy dzien. Akurat z Odra bardzo blado wypadli Myszor, Klakier i Mikulenas. Brak wartosciowych zmiennikow martwi. W dodatku sciagamy bladziutkich chlopakow z drugiego kranca Polski, a tymczasem nasz Tomek Foszmanczyk wyrasta na czolowa postac Poloni Bytom, ktora w ubieglym sezonie byla znacznie lepsza od Drwecy. No ale coz, chce sie mylic, ze z uplywem sezonu, z kartkami i kontuzjami niebieska maszynka zacznie sie zacinac...
- vinc84
- Kontakt: