Licencja

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
ZIBI13
Kontakt:

#91 Post autor: ZIBI13 » 13 lip 2006, o 23:14

Czlowiek wchodzi codziennie na strone Ruchu i jest glodny jakiejkolwiek informacji,mysle ze moglo by byc wiecej informacji i moze to ktos zrozumie bo internet to potega i mozna sobie tym zjednac wiecej kibicow dla Ruchu, mysle ze to w interesie klubu i kibicow. :D

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#92 Post autor: gerhat » 14 lip 2006, o 08:39

Stary kibic pisze:
gerhat pisze:Panowie przerabialismy to juz niejednokrotnie. Forum to jest poprostu rzeka pogladów skrajnych az do bólu z lewa i prawa i nikt nie powinien brac dosłownie kazdego pojedyńczego wpisu. Forum nalezy brac z dystansem, tylko wtedy ma się do niego stosunek na jaki zasługuje. Co chwilę ktoś wyskakuje wywołując do tablicy danego działacza, zawodnika, trenera czy kibica, żeby się odniósł do jego postu czy danej sprawy i nie oczekujcie że na każde takie wywołanie ktos ma odpowiadać.
Klub ma własną politykę informacyjną mniejsza o to czy dobrą czy złą, ale ja ma i nie bedzie odpowiadał wywołany do tablicy jeżeli to nie jest konieczne. Być może odpowiedź wywołałaby falę emocji na forum i po co to. Czy to klub czy kazda instytucja publicznie mówi to co może przynieśc jej pozytywny pr a nie odwrotnie.

Przedstawiciele od których się domagacie żeby byli skrzynka kontaktowa pomiedzy forum a klubem, moga taka skrzynką byc tylko w przekazywaniu prostych komunikatów typu: o której i gdzie bedzie sparing, kiedy beda karnety itp. ale nie powinni jej pełnic w sprawach opiniotwórczych lub sami podejmowac się oceny czy to zachowania klubu, oceny gry i decyzji trenerskich czy kibiców, dlatego jeżeli miałyby byc takie osoby wówczas nie powinny wypowiadac swoich opinii na forum w wielu tematach, aby uniknąć sytuacji, że taki korytarzowy gość sieje równo po forum obelgami że wyście sa ciu..., ch... wiecie, bo jo wiem najlepiej bo mi zawodnik szepnoł do ucha na drugiego, bo wyjął jakiś zeszyt, bo jest jakos afera ale nie powiem jako ale napewno racja mo ten i ten. Jeżeli tak miałoby byc to wola żeby forum zostało tą rzeką - ściekiem skrajnych opinii.
Gerhat w tym nie masz racji. Czy te forum jest anonimowe? Nie zupelnie. Administrator tego forum ma calkowity wglad w uczestnikow. Ma wszystkie dane.
Forum moze jest przekrojem nastrojow miedzy kibicami, jest zwierciadlem kibica. Dlaczego , bo jest wiecej odwagi w wypowiedziach. Nawet idzie powiedziec takiemu p."CH" co o nim ktos sadzi. A w rzeczywistosci niewiem czy powiedzialby ktos jemu prosto w oczy. Wlasnie dlaczego forum czy tez cala ta strona internetowa nie moze byc przekaznikiem relacji kibic - klub i vice versa. Czy po przez ta strone mozemy sie czuc wpolgospodarzami klubu?Bo to co niektorzy pisza wynika ze jest to tylko pudlo do wylewania swoich zali. A nic z tego niewynika.
Stary Kibicu, w dzisiejszych czasach nawet atrament sympatyczny czy impuls telefoniczny nie jest anonimowy. Oprócz Lukasa również CBŚ i inne lesne ludki mogą miec wgląd w te dane i co z tego? Nic, albwoiem mówimy tu o ogólnej zasadzie ze userzy się nie znaja tak jak jo nie znom ciebie tak ty nie znosz mnie i mozsz czasami oprócz mówienia w twarz CH, plec androny jakie Ci sie podoba. Ty ja i kazdy i inny to możemy, daltego wplatywanie w rzękę mądrych i głupich wypowiedzi oficjalnych stanowisk klubu ważam za nieporoozumienie, albowiem z czasem nie odróżnisz tych oficjałek od zwykłych napinek które codziennie tu piszemy i czytamy.

Stary kibic

#93 Post autor: Stary kibic » 14 lip 2006, o 11:10

Oj Gerhat.
Chodzi mi tylko orzetelna informacje z zarzadu. W formie zamknientego dzialu.Dzialu do ktorego ma prawo wpisu osoba uprawniona. Ja wiem co to jest forum do ktorego|| MY || wszyscy sie wpisujemy. A mozna napisac wylewamy swoje zale , zlosci, czy wielkie radosci. Czy ten zamknienty dzial jest jakims wielkim problemem? Czy >My< mozemy naprawde wiedziec troche z zycia klubu z internetu, z strony >KS. Ruch Chorzow< O to tylko chodzi. Nie chodzi mnie (bron Boze) o takie informacje ze np. wiecie ja slyczalem ze .............. . Lecz o informacje rzetelne sprawdzone z wiarygodnego zrodla. I to jest wszystko.

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#94 Post autor: L_M » 14 lip 2006, o 11:22

Stary kibic pisze:Oj Gerhat.
Chodzi mi tylko orzetelna informacje z zarzadu. W formie zamknientego dzialu.Dzialu do ktorego ma prawo wpisu osoba uprawniona. Ja wiem co to jest forum do ktorego|| MY || wszyscy sie wpisujemy. A mozna napisac wylewamy swoje zale , zlosci, czy wielkie radosci. Czy ten zamknienty dzial jest jakims wielkim problemem? Czy >My< mozemy naprawde wiedziec troche z zycia klubu z internetu, z strony >KS. Ruch Chorzow< O to tylko chodzi. Nie chodzi mnie (bron Boze) o takie informacje ze np. wiecie ja slyczalem ze .............. . Lecz o informacje rzetelne sprawdzone z wiarygodnego zrodla. I to jest wszystko.
no to takie informacje sa na stronie klubu. i zapewniam ze nic wiecej poza tym co tam sie ukazuje, na forum w takim dziale by sie nie znalazlo.

Eagle

#95 Post autor: Eagle » 14 lip 2006, o 11:52

Sastysfakcjonyjącym rozwiązaniem było by miejsce w którym można by podjąć dyskusją z zarządem. Oczywiście na odpowiednim poziomie merytorycznym.

Stary kibic

#96 Post autor: Stary kibic » 14 lip 2006, o 13:19

atomic pisze:
Eagle pisze:Sastysfakcjonyjącym rozwiązaniem byłoby miejsce w którym można by podjąć dyskusją z zarządem. Oczywiście na odpowiednim poziomie merytorycznym.
Bylo cos takiego na stronie glównej. Wtedy chyba Mleczko odpowiadal na pytania kibiców.
Prosze szanowny p. lukaszu. Nie ja jestem sam ktory podnosi ten problem. Bylo cos takiego. Wiem ze bylo i zniklo z wiadomych przyczyn.
Ale czy takiej dzialalnosci , zmodernizowanej , aby uniknac glupich wrecz idotycznych wpisow , mozna przywrocic?
To co jest na pierwszej stronie to niektorym nie wystarczy, mnie tez nie. Jeszcze raz pisze : Chodzi o dialog pomiedzy zarzadem a kibicami. W jakiej formie ma byc to jest to do przedyskutowania. Jak uwazasz czy czasami kibice nie moga w niektorych sprawach pomoc? Sprawy bierzace i bierzace zalatwienie. Przciez juz nie bede sie powtarzal za innymi czym sa kibice dla klubu.
Z poszanowaniem
/Stary kibic /

DIDI
Kontakt:

#97 Post autor: DIDI » 14 lip 2006, o 13:32

Gadu gadu a szef mafi powie NIE i nom wszyskim szczeny opadnom :!:
FREIES Oberschlesien!
Ernst Otto Pradella

Stary kibic

#98 Post autor: Stary kibic » 15 lip 2006, o 11:45

Atomik mam do Ciebie pare pytan: Albo jestes "glupi" albo drugich robisz za "glupich"?
Allbo nie umiesz czytac, albo nie chcesz rozumiec o co chodzi drugiemu?

gizm
Kontakt:

#99 Post autor: gizm » 15 lip 2006, o 19:32

widza ze kozdy cos swojego pisze a niewiem po jaki hu*
poczekejcie co powie zarzad
jo wiem ino tyle ze jada 11.08.2006 na szpil na Cichej z Odrom Opole
i mom nadzieja ze Ruch bydzie miol ta licyncja no i licza ze Ruch wygro 3:0 bo jadymy ze calom Familiom a 8 nos bydzie no i chcymy fajrowac jak za starych czasow a moj lojcec sie juz teraz cieszy bo niebol juz na Ruchu 17lot a mo juz 64 lata i niebydzie miol juz wiela takich okazi fajrowac z Ruchem
pozdro Gizmo

SODA

#100 Post autor: SODA » 15 lip 2006, o 20:07

jo wiym jedno ze ten Zientek to zas hu** robi

kari4
Kontakt:

#101 Post autor: kari4 » 17 lip 2006, o 10:21

Jak się sprawa toczy z tą licencją ??? :evil:

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#102 Post autor: SzaRlin » 17 lip 2006, o 10:29

kari4 pisze:Jak się sprawa toczy z tą licencją ??? :evil:
Nie wiem jak licencja, ale jedno wiem, ze 12 sierpnia ida na Cicho 6 na szpil z Odrą Opole
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

Elmer
Kontakt:

#103 Post autor: Elmer » 17 lip 2006, o 10:54

11 sierpnia chyba
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

10prezes10

#104 Post autor: 10prezes10 » 17 lip 2006, o 11:15

Sza19R20lin pisze:Nie wiem jak licencja, ale jedno wiem, ze 12 sierpnia ida na Cicho 6 na szpil z Odrą Opole
graja 11 sierpnia :)

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#105 Post autor: SzaRlin » 17 lip 2006, o 11:31

10prezes10 pisze:
Sza19R20lin pisze:Nie wiem jak licencja, ale jedno wiem, ze 12 sierpnia ida na Cicho 6 na szpil z Odrą Opole
graja 11 sierpnia :)
czyli w piątek? kaj to pisze??
edit:juz widza na głównej. co to za smieszne godziny meczow z jagą(sobota 15:00) i z KSZO (sobota 17:00). o ile o 17 przejdzie to o 15??
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

ODPOWIEDZ