Małe zmiany na stadionie :-) podpowiedzi dla zarządcy
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kurde tak czytom i serce sie kroi
zeby taki klub z taka historia i tradycja
byl tak zaniedbany ludzie poczytajcie i
zobaczycie co jest tu nie wporzadku o czym my piszemy wogole
o toi toiu o koszach na smieci skandal
to jest nie normalne wszedzie mozna cos zrobic tylko nie w tym
chorym i ograniczonym kraju zeby kibice musieli pisac
o tych rzeczach ktore naprawde niczego nie wnosza
w rozkwit stadionu i jego morale wygladu
masakra kazdy z nas powiniemn miec takie problemy np.
gdzie sobie kupic na jaki sektor karnet na sezon
gdzie siasc aby podczas ulewy nie zmoknac
gdzie wogole siasc aby miec dobra widocznosc
co zrobic aby pojawily sie punkty gastronomiczne na stadionie
co zrobic aby powstal stadion na miare 21 wieku nie koniecznie zaraz arena auf schalke albo allianz
ale stadionik kameralny z wszystkimi wymogami typu wc itp. a nie prosic o toi toi
wiem ze ktos moze polemizowac z moim pogladem ale rozwala mnie to ze my juz
wszyscy przyzwyczailismy sie do dziadostwa ktore nam serwuja wladze i nie widzimy
innej mozliwosci jak wyzej wymienione przez was rzeczy a przeciez to sa rzeczy
ktorych na normalnych stadionach europy nawet nie widac a sa i nikt sie nie przejmuje z
kibicow toi toiem lub budka z kielbaska tylko tym gdzie lepiej usiasc i gdzie widac lepiej mecz
procz tego przejmuja sie tez ludzie tym czy wogole na mecz np.pierwszoligowy dostanie bilet za normalna cene
czy czterokrotnie drozej bedzie musial zaplacic u konika lub w aukcji internetowej
bo za pozno zdecydowal sie wykupic sobie karnet na sezon
zal mi i smutek mnie rozwala jak widze ta nedze klubu i ta bezradnosc kibicow do dozenia aby wogole
cos zrobic szkoda slow w innym temacie jak czytam remat stadionu i do niego nalezy pomalowanie plotow to tez sie slabo robi a pasibrzuchy kradna i nikogo nie interesuja kluby ludzie i caly ten kraj to zgraja mafijna
zeby taki klub z taka historia i tradycja
byl tak zaniedbany ludzie poczytajcie i
zobaczycie co jest tu nie wporzadku o czym my piszemy wogole
o toi toiu o koszach na smieci skandal
to jest nie normalne wszedzie mozna cos zrobic tylko nie w tym
chorym i ograniczonym kraju zeby kibice musieli pisac
o tych rzeczach ktore naprawde niczego nie wnosza
w rozkwit stadionu i jego morale wygladu
masakra kazdy z nas powiniemn miec takie problemy np.
gdzie sobie kupic na jaki sektor karnet na sezon
gdzie siasc aby podczas ulewy nie zmoknac
gdzie wogole siasc aby miec dobra widocznosc
co zrobic aby pojawily sie punkty gastronomiczne na stadionie
co zrobic aby powstal stadion na miare 21 wieku nie koniecznie zaraz arena auf schalke albo allianz
ale stadionik kameralny z wszystkimi wymogami typu wc itp. a nie prosic o toi toi
wiem ze ktos moze polemizowac z moim pogladem ale rozwala mnie to ze my juz
wszyscy przyzwyczailismy sie do dziadostwa ktore nam serwuja wladze i nie widzimy
innej mozliwosci jak wyzej wymienione przez was rzeczy a przeciez to sa rzeczy
ktorych na normalnych stadionach europy nawet nie widac a sa i nikt sie nie przejmuje z
kibicow toi toiem lub budka z kielbaska tylko tym gdzie lepiej usiasc i gdzie widac lepiej mecz
procz tego przejmuja sie tez ludzie tym czy wogole na mecz np.pierwszoligowy dostanie bilet za normalna cene
czy czterokrotnie drozej bedzie musial zaplacic u konika lub w aukcji internetowej
bo za pozno zdecydowal sie wykupic sobie karnet na sezon
zal mi i smutek mnie rozwala jak widze ta nedze klubu i ta bezradnosc kibicow do dozenia aby wogole
cos zrobic szkoda slow w innym temacie jak czytam remat stadionu i do niego nalezy pomalowanie plotow to tez sie slabo robi a pasibrzuchy kradna i nikogo nie interesuja kluby ludzie i caly ten kraj to zgraja mafijna
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
-
- Kontakt:
W ostatnim numerze "Chorzowianina" jest wywiad z dyrektorem MORiS p. Machurą, ktora powiedziała, że słupy przechodza teraz ekspertyzy czy jakos tak. Wynika z tego, że słupy będą odnowione, bo gołym okiem widac , ze rdzewieją. Szkoda, że nic nie mówiła o podgrzewanej murawie, ale to chyba i tak byłoby robione w 2007 roku.pio17 pisze:3. Oswietlenie (zaczynaja rdzewieć, jak rdza przeszyje ten metal to jzu po ptokach, iwc czeba to zrobic jak naszybciej, bo jescze no je rozbiorą.
P.S. Moim zdaniem trzeba stopniowo (trybuna po trybunie) budować przy Cichej nowy stadion
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
eehhhhhh...
DjMaciar ma racje...to trocha nienormalne jest. Zreszta ludzie, spojrzmy prawdzie w oczy. Jedynym powaznym sponsorem naszego klubu jest pan Klimek. Dzis Ruchu moglo nie byc, nie pisalibysmy tych postow, i chwala Klimkowi. Dlatego jesli ktos na tym forum napisze cos na Klimka, to zareaguje jak byk na czerwone.
Popatrzcie na fakty-sam Klimek tego nie udzwignie. Ktos powie ze sa inni. Fakt. Oprocz Reportera mamy kilku drobnych sponsorow. Ale to jest tzw. "plankton". Jesli szybko nie znajdzie sie jakis drugi sponsor, to nawet jesli awansujemy do Orange Ekstraklasy to co z tego???Chcecie debile zeby Ruch awansowal, skompromitowal sie i spadl z powrotem do drugiej w fatalny sposob???Jak juz mamy awansowac, to z solidnym zespolem, na srodek tabeli, a potem go konsekwentnie wzmacniac. Nie myslcie ze bedziemy od razu druga Korona. Kielce maja kasiore od Klickiego, i kliku innych sponsorow, ktorzy klada spore pieniadze. A jak slysze teksty w stylu:"Wyburzyc stadion i zbudowac nowy" albo "Zrownajcie z ziemia sektory 2,3,4, 7,8,9 i zrobcie nowe blizej boiska" to żygać mi sie chce. Niestety...
I na koniec: z takim preziem jak Zietek to raczej Ruch sponsorow nie znajdzie. Takiego ciumcioka i mamlasa zech dawno nie widziol. Obiecuje zlote gory od paru lat i żić momy. Potrzeba wiecej osob typu Klimek, ktore nie boja sie zainwestowac w nasz klub. I nie zrezygnuja po poczatkowych (ewentualnych) niepowodzeniach.
Mam nadzieje i wieRze gleboko ze bedzie lepiej i nastana lepsze czasy. I ze nie bedziemy sie spoznioc na szpile, bo 15 minut stolimy w kolejce. PozdRo
Popatrzcie na fakty-sam Klimek tego nie udzwignie. Ktos powie ze sa inni. Fakt. Oprocz Reportera mamy kilku drobnych sponsorow. Ale to jest tzw. "plankton". Jesli szybko nie znajdzie sie jakis drugi sponsor, to nawet jesli awansujemy do Orange Ekstraklasy to co z tego???Chcecie debile zeby Ruch awansowal, skompromitowal sie i spadl z powrotem do drugiej w fatalny sposob???Jak juz mamy awansowac, to z solidnym zespolem, na srodek tabeli, a potem go konsekwentnie wzmacniac. Nie myslcie ze bedziemy od razu druga Korona. Kielce maja kasiore od Klickiego, i kliku innych sponsorow, ktorzy klada spore pieniadze. A jak slysze teksty w stylu:"Wyburzyc stadion i zbudowac nowy" albo "Zrownajcie z ziemia sektory 2,3,4, 7,8,9 i zrobcie nowe blizej boiska" to żygać mi sie chce. Niestety...
I na koniec: z takim preziem jak Zietek to raczej Ruch sponsorow nie znajdzie. Takiego ciumcioka i mamlasa zech dawno nie widziol. Obiecuje zlote gory od paru lat i żić momy. Potrzeba wiecej osob typu Klimek, ktore nie boja sie zainwestowac w nasz klub. I nie zrezygnuja po poczatkowych (ewentualnych) niepowodzeniach.
Mam nadzieje i wieRze gleboko ze bedzie lepiej i nastana lepsze czasy. I ze nie bedziemy sie spoznioc na szpile, bo 15 minut stolimy w kolejce. PozdRo

-
- Kontakt:
Re: eehhhhhh...
to wyleź 15 minut wcześniej z domalos_madeyos pisze:I ze nie bedziemy sie spoznioc na szpile, bo 15 minut stolimy w kolejce. PozdRo

nigdy nie jest za późno
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: eehhhhhh...
z tego co mi wiadomo to:los_madeyos pisze: I na koniec: z takim preziem jak Zietek to raczej Ruch sponsorow nie znajdzie. Takiego ciumcioka i mamlasa zech dawno nie widziol. Obiecuje zlote gory od paru lat i żić momy. Potrzeba wiecej osob typu Klimek, ktore nie boja sie zainwestowac w nasz klub.
- p Zietek nie jest prezesen
- nie jest tu od kliku lat, a chyba niecalych 2
- zostal sprowadzony na Cicha przez wychwalanego przez Ciebie linjke nizej p Klimka
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
To samo chciałem napisać. To Klimek ściagnął Ziętka do Ruchu z Warszawy i uważam, że robi w Ruchu dużo dobrego. Wolę 100 razy Ziętka niż Rogalę, który tylko mówił jak on to ciężko dla Ruchu pracuje i zdobywa sponsorów. Widać po obecnych długach jak zdobywał.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
- wolfik
- Kontakt:
Tylko czy gdyby postawiono kupe koszy na smieci i toytoi to czy wszyscy by z nich korzystali???
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
stadion
w czerwcowej "kronice chorzowskiej" prezydent otte wspomniał o potrzebnie zbudowania w chorzowie nowego stadionu. piekna miał koncepcje. zadaszony całkowicie stadion na 20 tys.na granicy świon i chorzowa. zbliżają sie wybory więc najlepszy czas by zacząć naciskać na ta sprawe. jakies maile do niego, listy, artykuły w prasie by to wszystko nagłośniły. gadanie ze nie ma kasy to wykrety. jak sie chce znalezc to sie znajdzie.