Mandrysz odejdzie, pora na Rogalę...

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów

Czy Rogala powinien odejść.

TAK
51
91%
NIE
5
9%

Liczba głosów: 56

Wiadomość
Autor
WOJTEKK

#16 Post autor: WOJTEKK » 23 maja 2003, o 13:05

sam sie puknij w łeb !!!czytac nie umiesz ???chyba ze niewiesz co to jest propozycja zmian a same zmiany,czy ktos z nas napisał,ze niema juz Rogali,to sa nasze opinie a jak bedzie sami zobaczymy!!!!! puk puk

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#17 Post autor: wojt » 23 maja 2003, o 13:41

No to się ku*** okazuje że na Śląsku i w Chorzowie mieszkaja same ci*** i nikt nie potrafi prowadzić firmy.
Facet przez 10 lat kieruje klubem który tonie, a wy tu jeszcze piszecie że po Rogali nikogo nie widzicie na tym stanowisku. Uwiezcie mi że jest ,mnóstwo anonimowych osób które potrafiłyby zarzadzać ruchem 100 razy lepiej niz "kapitan" Rogala.
Jesli ktoś pisze że wszystko co złe to przez członków zarzadu, a prezes chce jak najlepiej, to pytam się jakim on jest człowiekiem jesli firmuje swoim nazwiiskiem takie grono ludzi. Kazdy człowiek który ma choć troche honoru i czuł by że jest marionetka w reku innych, podał by sie natychmiast do dymisji i stanał w opozycji.
Nasz prezes tego nie zrobi bo zbyt mu zalezy na 5 tys. złotych wypłaty(Regularnej wypłaty. Nie tak jak piłkarze którzy czekają miesiacami) i na rozlicznych kontaktach i układach wynikajacych z zajmowanego stanowiska?
Odpowiedzcie mi po co Ruchowi jak go nazwaliscie "niebieski" prezes od którego prawie nic nie zależy bo wszystko co złe robi zarzad?

DjMaciar
Kontakt:

#18 Post autor: DjMaciar » 23 maja 2003, o 14:31

jak w moim bannerku!!!!!!!

a tak nawiaqsem mowiac to jak do tej pory 3 glosy ze powinien zostac
hmmm.. czyzby sam z zona i jeszcze kims zaglosowal na siebie
w SLD to normalka
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#19 Post autor: jalboss » 23 maja 2003, o 14:45

Nie widze przeszkód by Mario był równocześnie piłkarzem i prezesem. W Stasiaku Ceramika Opoczno czy jakoś tak prezes Stasiak biega po boisku, ostatnio nawet karnego nie strzelił :lol:
Ale może prowadzenia klubu podjął by sie pan Wolny - prezes Clearexu. ma doświadczenie mógłby je wykorzystac na ciut większym boisku.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

AndRe
Kontakt:

#20 Post autor: AndRe » 23 maja 2003, o 15:07

Temat juz byl poruszany i wraca jak bumerang.

Gosc i Ruch-Chorzów.de maja racje w tym ze nie mozna powiedziec tylko ze Rogala ma odejsc (notabene przypomina mi to haslo wyborcze Samoobrony -Balcerowicz musi odejsc :wink: )
Tylko kto po nim??

Juz ktos tu wymienial nazwisko prezesa Clearexu.I to jest moim zdaniem idealny kandydat na prezesa.Czlowiek stworzyl potege w futbolu halowym to czemu nie mialby stworzyc stabilnego Ruchu??
Oczywiscie kwestia jest czy sie zgodzi.

W zarzadzie bym widzial ludzi zwiazanych z miastem Chorzow , z wojewodztwem , oraz ludzi ktorzy kiedys byli zwiazani z niebieskiemi.

Zaproponowac udzial w zarzadzie K.Warzysze.Czlowiek ma tak wyrobione nazwisko w Grecji i ze pewne nie byloby dla niego problemem znalezienie firmy z Grecji ktora chcialaby sponsorowac Ruch ( to samo jesli chodzi o Piechniczka)
(zreszta co tu daleko szukac -M.Bojarski zalatwil sponsora Gieksie-wprawdzie teraz wiekszosc zaluje ale to juz inna historia)

Pada nazwisko Srutwy-nie wiem czy jest taka rola jak vice prezes lub tym podobna ale tak bym Go widzial

No i trenerem mlodziezy J.Wyrobek a 1 skladu E.Lorens-ktory by mial wolna reke nie tylko co do spraw taktyki i treningu ale i kupowania badz sprzedawanie zawodnikow

Ale oczywiscie to tylko w sferze moich marzen :roll:

ps.zeby nie byla tak ze wpadniemy z deszczu pod rynna -i przyjdzie do nas cos ala Bekdas lub Ptak bo to juz calkowicie zniszczy nasz klub.

Aha i zgadzam w 100% ze jak spadniemy banicja moze trwac niestety bardzo dlugo albo nawet zakonczyc sie katastrofalnie.....

Pozdro
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Gość

#21 Post autor: Gość » 23 maja 2003, o 15:55

W 100% zgadzam się z Andre. I nie możemy zasłaniać się tym ,że " kto po Rogali..." bo jak tak będziemy mówić to sytuacja moze trwać w nieskończoność. Coś z tym trzeba zrobić. Choć zadałem pytanie o Rogalę toi generalnie chodzi o niego i cały zarząd, bo dla tych Panów miejsca w Ruchu już nie ma.
I obawiam się , tak jak już ktoś napisał wyżej, że może jednak być tak jak z Płoskoniem....

To ja pepek

#22 Post autor: To ja pepek » 23 maja 2003, o 16:11

To ja pepek niechcialo mi sie zalogowac :-))

A teraz na powaznie ja to zle napisalem macie racje Śrutwa nie moze isc n a prezasa bo do prezesa zawodnicy musza czuc respekt anie jak kolega z kolega. P.Gerard tez nei moze byc prezesem bo ma juz swoja lata.
To ja proponuje Krystiana Rogale zostawic jako prezesa a cala bande z zarzadu wyciepnac ! ! ! No i wybac nowy zarzad oczywiscie p.Gerard zostaje ! ! ! :)

Ruch-Chorzów.de

#23 Post autor: Ruch-Chorzów.de » 24 maja 2003, o 16:45

DjMaciar pisze: a tak nawiaqsem mowiac to jak do tej pory 3 glosy ze powinien zostac
hmmm.. czyzby sam z zona i jeszcze kims zaglosowal na siebie
w SLD to normalka

Jeden głos jest ode mnie.

Viro

#24 Post autor: Viro » 24 maja 2003, o 17:15

po 1 tak jak z Ploskoniem chyba nie moze byc bo Ruch nie jest spolka akcyjna i P. Rogala nie posiada pakietu wiekszosciowego. Co do ludzi zasiadajacych w zarzadie to wydaje sie nam ze wszystcy a przynajmniej wiekszosc z nich to nieporozumienie ale z 2 strony to nie takie proste bo gdybysmy mieli kase i nie byloby zadnych dlugow to nikr z nich nie musialby tam zasiadac a w obecniej sytuacji co by nie mowic sa potrzebni. Widzieliscie jakie niektorzy z nich maja stanowska a wobec dlugow Ruchu chyba prezes woli ich miec przy sobie.
Nastepna sprawa to taka ze w sumie zarzad daloby sie ukrucic do 5 osob + prezes.
Zmainy sa potrzebne bez 2 zdan

bibik

#25 Post autor: bibik » 24 maja 2003, o 21:10

jestem przekonany ze jednym z lebszych prezesów by byli MaRio albo Lorens,który z tej dwójki nie wiem,Chyba MaRio człowiek który napewno prezesure by obioł nie poto żeby czerpać z Ruchu kase!
pozdrawiam

P BB

#26 Post autor: P BB » 24 maja 2003, o 22:18

Jak się jest czerwonym a nie robi się nic tylko co roku liczy się na cud to należy odejść.
Nawet jak cud uratowania zdarzy się po raz drugi z rzędu to w następnym sezonie chcę czegość innego.!!!

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#27 Post autor: gerhat » 26 maja 2003, o 11:05

Rogala z całym zarządem powinien odejść.
Ludzi, którzy twierdzą, że oddaliby serce za Ruch jest kilka tysięcy, takich którzy spieprzyli wszystko co było do spieprzenia jest jednak niewielu, dokładnie 25, a ich nazwiska sa wpisane w statusie Stowarzyszenia.
Nie zwalajcie winy na Mandrysza, bo to że on jak i kilku jego poprzedników jest w tym klubie bierze odpowiedzailność zarząd wraz ze swym medialnym prezesikiem, nie zwalajcie winy na zawodników, bo to że gramy w takim składzie to też nie jest dziełem przypadku tylko 10 letniej promocji pod tytułem "BIERZCIE KOGO CHCECIE, MAMY W du*** LUDZI O NIEBIESKIM SERCU, BYLE NAM COS SKAPNEŁO NA BOKU.
czerwoni zwani zarządem"

MIRAS

#28 Post autor: MIRAS » 27 maja 2003, o 14:13

ŚRUTWA NA PREZESA.TEN SYNEK MO GŁOWA DO INTERESÓW I POTRAFI COŚ MĄDREGO POWIEDZIEĆ

MIRAS

#29 Post autor: MIRAS » 27 maja 2003, o 14:49

MANDRYSZ!!!!!!!!!!!
CO????????????
RADOMSKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Morris
Kontakt:

#30 Post autor: Morris » 30 maja 2003, o 12:33

niezaleznie od finiszu rozgrywek, ot tego czy cudem uda się nam utrzymac czy nie, ocena działalności zarządu a razem z nim Rogali powinna byc negatywna- nigdy wcześniej chyba Ruch nie miał tak beznadziejnej druzyny, dawno tez nie popełniono tylu błędów w decyzjach "na górze", dawno tak źle nie pisano o Ruchu w prasie, dawno nie było tylu konfliktów itd.itp.
rządy Krystiana Rogali powinny dobiec końca, bo on już prochu nie wymyśli. tyle lat steruje tym klubem i poza stagnacją niczego nie dokonał (co nie zmiania faktu, że za wszystkie działania w Ruchu, a to że pomimo trudnosci w dobie przemian w Polsce utrzymał klub na jako takim poziomie nalezy mu się szacunek)

pozostaje pytanie kto za niego mógłbysię podjąć tego trudnego chleba, czy wogóle znalazła by sie odpowiedzialna, obliczalna osoba mogaca poprwadzić klub ku sukcesom? (bo meteorytów doprowadzających do upadku kluby w polskim futbolu było juz wielu)
odpowiedzi na razie nie znajduję

ODPOWIEDZ