Letnie transfery
-
- Kontakt:
Bluefil. Będziesz takie żale teraz zamieszczał cyklicznie ? Co tydzień, co dwa ?
Pytanie ile KLUCZOWYCH bramek zdobył Mariusz w poprzedniej rundzie ? (dla ułatwienia podaję, że w sumie zdobył ich cztery) ?
Gargamel. A jakie to zakupy poczyniła Jaga. No może po za jednym bardzo znaczącym - Tarasiewicz. Jak na razie to biją na alarm bo im za drogo Nawotczyński z Wisły. A od Sosnowca bardziej obawiałbym sie Piasta, Białek ma nazwiska ale ... to Białek
Pytanie ile KLUCZOWYCH bramek zdobył Mariusz w poprzedniej rundzie ? (dla ułatwienia podaję, że w sumie zdobył ich cztery) ?
Gargamel. A jakie to zakupy poczyniła Jaga. No może po za jednym bardzo znaczącym - Tarasiewicz. Jak na razie to biją na alarm bo im za drogo Nawotczyński z Wisły. A od Sosnowca bardziej obawiałbym sie Piasta, Białek ma nazwiska ale ... to Białek
z tego co wiem to ten Lis gral w roczniku 89 (nie lapal sie do MK 87 nawet) gadalem z chlopakami od niego z rocznika to podobno jeden ze slabszych tam i sie dziwia ze w ogole on poszedl do 1 druzyny. W 87 roczniku gral Maciek Tora (tez rocznik 89 ) i nawet sie nim Wlecial nie zainteresowal
znam Brzoze i cieszy mnie to ze chlopak w koncu spelnia swoje marzenia grajac w Ruchu.
a co sie stalo z Babiarzem? slyszalem ze chlopak jeden z lepszych w tym roczniku 87 byl. w kadrze gra u Dziekanowskiego. Z tego co pamietam go ze sparingu z zimy to dobrze sobie nawet radzil z tym Gawinem. pozdro!!

- radzion
- Kontakt:
Zastanawiam się nad jedna rzeczą,dlaczego działacze Ruchu nie sprowadzili Sławomira Jarczyka z Podbeskidzia,świetny obrońca,potrafi mobilizować obrone i zespół donośnym głosem i czasami nie cenzuralnymi zwrotami,typowy walczak,chłopak jest z Chorzowa,jak byłem na meczu Ruch-Zagłębie,widziałem go jak przyszedł w szalu Ruchu dopingować,czyli związany z miastem i klubem RuchChorzów, młody,ambitny,przynajmniel takiego go pamiętam z Podbeskidzia.
W Podbeskidziu mu nie płacili, i rozwiązał umowe za porozumieniem stron,jak wielu innych ,wiec jest(był) wolnym zawodnikiem.
Naprawde świetny obrońca,o twardej osobowości.
W Podbeskidziu mu nie płacili, i rozwiązał umowe za porozumieniem stron,jak wielu innych ,wiec jest(był) wolnym zawodnikiem.
-
- Kontakt:
a ja go pamietam jak grał w Ruchu. Początki miał obiecujące, ale potem było gorzej. Punktem kulminacyjnym była czerwona kartka, którą otrzymal w Sosnowcu. Fajnie, że jest kibicem Ruchu, ale moim zdaniem obecnie mamy lepszych obronców w klubie
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- SzaRlin
- Kontakt:
- vahanara
- Kontakt:
Bo mamy w Chorzowie za mało solariów :lol:bary pisze:Zastanawiam się nad jedna rzeczą,dlaczego działacze Ruchu nie sprowadzili Sławomira Jarczyka z Podbeskidzia,świetny obrońca,potrafi mobilizować obrone i zespół donośnym głosem i czasami nie cenzuralnymi zwrotami,typowy walczak,chłopak jest z Chorzowa,jak byłem na meczu Ruch-Zagłębie,widziałem go jak przyszedł w szalu Ruchu dopingować,czyli związany z miastem i klubem RuchChorzów, młody,ambitny,przynajmniel takiego go pamiętam z Podbeskidzia.
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...
Mam nadzieje, że Krzysiu pomoże nam w awansie do III ligi! Tak jak pisałem wcześniej, może będą u nas jeszcze grali:Starowicz, Janoszka i Wawrzyniok! Jakaś współpraca miedzy naszymi klubami zaczyna powstawać, mamy jakieś zgrupowanie na obiektach Ruchu w Wisle od niedzieli! Jest sparing! Będziecie mieli prawo pierwokupu Stolara jak się nie przebije teraz - to melodia przyszłości!Wasi mlodzi zawodnicy będą się mogli ogrywać w IV lidze a za rok juz w III!:):)Fajnie byłoby jakby ta wspólpraca nabrała większego rozmiaru! Ruch to jest Ruch!!!!
-
- Kontakt:
to tekst z RzeczpospolitejPZPN przedstawił Beenhakkerowi pięciu kandydatów na asystenta. Byli to: przewodniczący Rady Trenerów Stefan Majewski, trzej trenerzy klubowi - Dariusz Kubicki, Waldemar Fornalik i Marek Wleciałowski - oraz trener reprezentacji Polski juniorów do lat 18 Dariusz Dziekanowski. Z każdym z nich Beenhakker rozmawiał w poniedziałek wieczorem. Pytał o przyczyny porażki Polski na mundialu, o stan polskiej piłki klubowej, o przebieg kariery sportowej i pracy zawodowej każdego z nich. Podobno PZPN postawił Beenkahherowi warunek, że jego asystentem ma zostać Dziekanowski, który jest od dawna faworytem prezesa.
jak widać mogli nam wytransferować trenera

ciekawe czemu nasz trener był w tak wąskim gronie a tylu ludzi tutaj chce go wypierdzielić bo sie nie nadaje

nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
A uważosz że ta trójka to są jakieś gwiazdy trenerskie?! Nie wiesz ze u nos wszystko sie załatwio po znajomośi?! A przetargi są wymagane prawnie to sie je robi, mimo że łod początku wiadomo fto mo wygrać!
A może chcieli dziekanowskiego i dobrali mu twój słabeuszy w konkury żeby sie czasem nier wybroł kogoś innego
A może chcieli dziekanowskiego i dobrali mu twój słabeuszy w konkury żeby sie czasem nier wybroł kogoś innego

-
- Kontakt: