Małe zmiany na stadionie :-) podpowiedzi dla zarządcy
-
- Kontakt:
ciekawe ile z tych 40% szło później do kieszeni Rogali
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
popierom Lutza 8)Lutz pisze:Zbulić i postawić nowy
Ostatnio zmieniony 12 lip 2006, o 11:25 przez Roson_Ruda_1, łącznie zmieniany 1 raz.
Chce by Ma drużyna zawsze miała mistrza, ta co od dziecka memu seRcu najbliższa!
-
- Kontakt:
- Grzegorz
- Kontakt:
Więcej toi toi - to oczywiste.
Ale mnie najbardziej wkurza,to że jak wychodzi się ze stadionu to właściwi ludzie nie otwierają większej ilości bram. Ludzie skokają po płotach i bramkach jak małpy. Tylko czasu trzeba aż któryś wychodząc ze stadionu przez płot sie połomie.
Przecież wiele roboty z tym nie ma nie?
A co do bulenia stadionu i stawiania nowego to pomarzyć można...
Ale mnie najbardziej wkurza,to że jak wychodzi się ze stadionu to właściwi ludzie nie otwierają większej ilości bram. Ludzie skokają po płotach i bramkach jak małpy. Tylko czasu trzeba aż któryś wychodząc ze stadionu przez płot sie połomie.
Przecież wiele roboty z tym nie ma nie?
A co do bulenia stadionu i stawiania nowego to pomarzyć można...
- Lutz
- Kontakt:
- SzaRlin
- Kontakt:
A bramki na złom?? fajne pieniądze sie musiały pojsc je*** skuli tego wynalazku :?bolo23 pisze:tych bramek to juz nie ma... teroz mosz tam nizszy plot i drut kolczasty...FIFI_BLUE pisze: Mom tyż UWAGA ,ale nic niy da sie zmienić po cholere qr** żeście kasa marnowali na te bramki do wejścia jak i tak na szpil wpuszczają normalnie. :lol:
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]
- Rejon
- Kontakt:
kajś pisało że te bramki one były dzierżawione i nazot sie je wziena ta firma, nazwy sie nie spomna terozki ale z Józefowca są
"Od piłkarzy wymagam wyłącznie respektu. Tak jak w szkole musisz mieć szacunek do nauczyciela, w domu do ojca i matki, tak w szatni do trenera. I ten respekt musi być zawsze, a nie tylko wtedy, kiedy trener zrobi awanturę." - J. Kocian
Czy miedzy kibicami nie ma jakiegos dobrego urbanisty? Zagospodarowac niektorych punktow stadionu.
Otworzyc obiekt np. Turniej dzikich druzyn. Lub "Puchar lata m.Chorzow" na boisku treningowym. Niech zyje sportowym zyciem.
Nie jestem za plastykowymi toaletami, jestem za prawdziwego zdazenia toaletami. Lepiej o higiene zadbac.
Otworzyc obiekt np. Turniej dzikich druzyn. Lub "Puchar lata m.Chorzow" na boisku treningowym. Niech zyje sportowym zyciem.
Nie jestem za plastykowymi toaletami, jestem za prawdziwego zdazenia toaletami. Lepiej o higiene zadbac.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: