Sparingi: Lato 2006
-
- Kontakt:
do 82R- te "dupki" jak ich nazywasz siedzący na trybunie mają w większosci zaliczionych wiecej sezonów z Ruchem niz Ty meczy w ogóle!! I nie pisz, że tyle co Śrutwa to dla tego klubu nikt nie zrobił. Byli dużo lepsi od niego przed nim i jeszcze będą to Ci moge zagwarantować. Ale widać dla mlodych, którzy od kąd pamietaja w Ruchu zawsze był Śrutwa cieżko to zrozumieć, że kiedyś wszystko musi sie skończyć - era Śrutwy także tak jak kiedyś Cieślika, Benigiera, Gucia i wielu wielu innych.
- L_M
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Atmoswera w zespole jest dobra jak sie wygrywa,bo to i kasa premie itd a chlopcy graja dla pieniedzy a nie dla trenera.Jesli pan Klimek chce Wleciala to widocznie wie co robi bo to jego pieniadze i napewno nie lubi glupio wydawac i rozliczy go za wyniki,szkoda ze na poczatku same trudne mecze ,ale zespol mamy zgrany wiec powinno byc OK .Ja mysle ze zakup mlodych zawodnikow w wiekszosci to dobre pociagniecie bo zawsze ktos z nich okazuje sie dobry.
A w Ustroniu podobala mi sie bardziej druga polowa gdzie grali nowi i z lawki zawodnicy , grali naprawde fajnie.
Dla mnie zespol jest dobrze ustawiony ,ale brak mi bramarza pewnego,Dla mnie zaden z 3 bramkarzy nie jest dobry.Potrzebny jest taki ktory na linii wszystko wybroni ale tez aby umial wyjsc i do 16 ki jak trzeba i na przedpolu pewnie grac , narazie takiego u nas moim zdaniem nie ma.Przy naszych bramkarzach mozna dostac zawalu. Tego sie boje .
:flaga:
A w Ustroniu podobala mi sie bardziej druga polowa gdzie grali nowi i z lawki zawodnicy , grali naprawde fajnie.
Dla mnie zespol jest dobrze ustawiony ,ale brak mi bramarza pewnego,Dla mnie zaden z 3 bramkarzy nie jest dobry.Potrzebny jest taki ktory na linii wszystko wybroni ale tez aby umial wyjsc i do 16 ki jak trzeba i na przedpolu pewnie grac , narazie takiego u nas moim zdaniem nie ma.Przy naszych bramkarzach mozna dostac zawalu. Tego sie boje .

- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja sparingu z Piastem nie widziałem, ale napewno wynik cieszy. Jest sporo czasu i mam nadzieje że wysztko dobrze się ułoży. Tak jak pisali poprzednicy - martwi troche postawa bramkarzy. Seba po kontuzji już dłuższy okres nie może dojść do wysokiej dyspozycji, Paśnikowi zdażają sie tragiczne błędy, co do Szyszki to go nie widziałem i trudno mi cokolwiek powidzieć, ale chyba też nie będzie w stanie powalczyć z pierwszą dwójką o pozycje nr 1.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt:
- ruchowiec71
- Kontakt:
- Rejon
- Kontakt:
prosza o info ws. Odry, jak co to idzie w Wodzisławiu wlyźć na stadion?
"Od piłkarzy wymagam wyłącznie respektu. Tak jak w szkole musisz mieć szacunek do nauczyciela, w domu do ojca i matki, tak w szatni do trenera. I ten respekt musi być zawsze, a nie tylko wtedy, kiedy trener zrobi awanturę." - J. Kocian
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: