Mandrysz odejdzie, pora na Rogalę...
Mandrysz odejdzie, pora na Rogalę...
No widzę , że nasz super trener robi nam wielka laske, ze 30 czerwca w koncu odejdzie . Mam nadzieje,że jego noga na naszym stadionie już więcej nie postanie. Już danow trenerem Ruchu nie był taki nieudacznik. Nie zmienia to jednak faktu ,że owego 30 czerwca może być już a późno. Obym się mylił.
Prezes też mam nadzieje, odejdzie i nie bedzie się zasłaniał statutem klubu czy innymi rzeczami, tylko po prostu się wyniesie.
Prezes też mam nadzieje, odejdzie i nie bedzie się zasłaniał statutem klubu czy innymi rzeczami, tylko po prostu się wyniesie.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jestem zdania ze powinien odejsc
jezeli przez tyle lat prezesury nie mogl zrobic z Ruchu druzyny ustabilizowanej nie mowie tu o wielkich wynikach ale chociaz o jakiejs stabilnosci
ma on napewno Niebieskie serce ale gdzies sie zagubil i chyba kasa lub sam nie wiem co przyslonilo mu dobro klubu
trzeba nam swiezej krwi kogos ktory to pociagnie nie dla kasy ale dla nas i dla tego zasluzonego klubu
wiec Prezesie dziekujemy
jezeli przez tyle lat prezesury nie mogl zrobic z Ruchu druzyny ustabilizowanej nie mowie tu o wielkich wynikach ale chociaz o jakiejs stabilnosci
ma on napewno Niebieskie serce ale gdzies sie zagubil i chyba kasa lub sam nie wiem co przyslonilo mu dobro klubu
trzeba nam swiezej krwi kogos ktory to pociagnie nie dla kasy ale dla nas i dla tego zasluzonego klubu
wiec Prezesie dziekujemy
I'm BLUE Manchester United - Come on you Reds
Ich czas sie już skończył pora na zmiany. Pytanie tylko czy sami zrozumieją że maja odejśc? Teraz pewnie bedzie tak jak z Płoskoniem w Zabrzu!!! Ale oby nie!!!I oby RUCH jeszcze bardziej na tym nie ucierpial :twisted: :twisted:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Moim zdaniem Rogala sie staral zrobic cos dla RUCHu ale mu nie wyszlo a komu nei wychodzi powinien opuszczac nasz klub. Ja wiem ze to jest czlowiek o niebeiskim sercu no ale musi odejsc. A nowym prezesem RUCHu powinien zostac Mariusz Śrutwa poniewaz ten zawodnik niechcial grac za wielkie pieniadze on chcial grac w ruchu za 800zł miesiecznie i 1500zł przekazywac na dom dziecka i kolejne 1500zł na oprawe. CZy ktorys pan z zarzadu lub zawodnik zrobilby cos takiego ? Żaden ! ! !
I dlatego chce zeby prezesem zostal Mariusz a jak nie on To p.Gerard ! ! !
RUCH TO MY ! ! !
Nigdy nie spadnie RUCH Chorzów nigdy nie spadnie ! ! !
I dlatego chce zeby prezesem zostal Mariusz a jak nie on To p.Gerard ! ! !
RUCH TO MY ! ! !
Nigdy nie spadnie RUCH Chorzów nigdy nie spadnie ! ! !
Krystaian Rogala to czkowiek ktory serce oddal Ruchow ale... kiedy kilkanascie lat temu zostal prezesem mielismy slaba druzyne ,widmo spadku do drugiej ligi ,syfiaty stadion Dzis mamy 2003 rok i ze smutkiem trzeba powiedziec ze czas to byl stracony ;stadion jak syfity byl tak jast bo 3000 przedwyborczych krzeselek ( gdyby nie wymogi pzpn to i tego by nie bylo) wiecej luxow na swieczkach i nowe sztnie to nie remont ktory jest poprostu konieczny .Druzyna powinna dostsc nominacje do najslabszej w historii .SSA jak nie bylismy tak nie jestesmy bo cholota zwana zarzadem przejzystego budzetu boi sie jak diabel sw wody Prawdziwa tragedia to sukcesy sportowe -pierwsza dekada w historii bez mistrzostwa , jeden puchar ,final pucharu intertoto , i raz trzecie miejsce w lidze .
panie Krystianie sam pan przyzna ze jak na 14-sto krotnego mistrza Polski
to dorobek mizerny zeby nie powiedziec zenujacy ,ma pan wyrobione nazwisko w PZPN duzo znaczy pan w Slaskiej pilce prosze isc w slady Dziurowicz i pomagac dalej Ruchowi ale ... z OZPN Katowice
pozdrawiam
panie Krystianie sam pan przyzna ze jak na 14-sto krotnego mistrza Polski
to dorobek mizerny zeby nie powiedziec zenujacy ,ma pan wyrobione nazwisko w PZPN duzo znaczy pan w Slaskiej pilce prosze isc w slady Dziurowicz i pomagac dalej Ruchowi ale ... z OZPN Katowice
pozdrawiam
P . Gerard jest juz wiekowym czlowiekiem wiec nie sadze zeby chcial przyjac taka funkcje , a jak juz to honorowy prezes. Co do Mariusza to wg mnie jest to czlowiek idealny na to stanowisko i mam andzieje, ze przenioslby swoja zadziornosc z boiska na fotel prezesa. Jedyne czego sie boje to to, ze pilkarze to jego kumple, a mimo wszystko do prezesa trzeba czuc respekt , a z drugiej strony byc z nim w dobrych stosunkachno ale kazdy chyba kuma o co mi chodzi w tym miejscu.
Za Mariuszem przemawia napewno to, ze jest biznesmenem i to chyba bardzo dobrym, ma kontakty, zna sie na prowadzeniu firmy, jest czlowiekiem bardzo wygadanym i dokladnie wie czego chce jest mlody, a co najwazniejsze NIEBIESKI.
pozdRo
Za Mariuszem przemawia napewno to, ze jest biznesmenem i to chyba bardzo dobrym, ma kontakty, zna sie na prowadzeniu firmy, jest czlowiekiem bardzo wygadanym i dokladnie wie czego chce jest mlody, a co najwazniejsze NIEBIESKI.
pozdRo
tu jeszcze jedno pytanie sie nasuwa-czy Mariusz ewentualnie jezeli miałby zostac prezesem,lepiej gdyby pomógł gra czy lepiej na górze,bo obydwu ról raczej by było ciezko połaczyc aczkolwiek byłby to chyba pierwszy przypadek grajacego prezesa :lol: Drugie pytanie kto wystawia kandydature na prezesa i kto ja akceptuje,bo jezeli zarzad ma to robic to juz na starcie Mariusz jest stracony.
To jest taka palancka gadka. Znasz w ogóle Krystiana ? Przecież gościu nie decyduje o wszystkim sam. Od tego jest zarząd, który jest większy niż całe pieprzone polskie ZOO i Bundestag !!! Powinni wypieprzyć połowę zarządu. To zarząd zadecydował o zostaniu Mandrysza po porażce z Widzewem nie Rogala. Krystian zadecydował sam o Super Mario ale sprawy trenera nie mógł podjąć sam.
Teraz sytuacja się pogorszyła i będzie ciężko !
Ruch nie stoi za dobrze finansowo, sprzedaje się dobrych (Woś, Surma, R.Górski) - kupuje półtalenty (Rechwiaszwili, Lines itp.) i piłkarzy doświadczonych jak Mizia, co do Wiechowskiego to wielki niewypał.
Jeśli Pan Krystian pójdzie, mamy II ligę nie na rok, skończymy jak Śląsk Wrocław albo ŁKS.
Najważniejsze wywalić Mandrysza, ten gościu niech trenuje Szlabany Nowy Wirek w 12 lidze !!!
Jak nie znajdzie się na te 3 mecze kogoś odpowiedniego, który zna Ruch i wie jak ratować klub przed spadkiem - proponuję na ławkę trenera Wleciała i Super Mario !!!
Możnaby zawołać pana Udo Lattek ale na ratunek Ruchu gościu by chciał może z 500 000 Euro !!! (ratował w Bundeslidze nie jeden klub przed spadkiem) ha ha!
Teraz sytuacja się pogorszyła i będzie ciężko !
Ruch nie stoi za dobrze finansowo, sprzedaje się dobrych (Woś, Surma, R.Górski) - kupuje półtalenty (Rechwiaszwili, Lines itp.) i piłkarzy doświadczonych jak Mizia, co do Wiechowskiego to wielki niewypał.
Jeśli Pan Krystian pójdzie, mamy II ligę nie na rok, skończymy jak Śląsk Wrocław albo ŁKS.
Najważniejsze wywalić Mandrysza, ten gościu niech trenuje Szlabany Nowy Wirek w 12 lidze !!!
Jak nie znajdzie się na te 3 mecze kogoś odpowiedniego, który zna Ruch i wie jak ratować klub przed spadkiem - proponuję na ławkę trenera Wleciała i Super Mario !!!
Możnaby zawołać pana Udo Lattek ale na ratunek Ruchu gościu by chciał może z 500 000 Euro !!! (ratował w Bundeslidze nie jeden klub przed spadkiem) ha ha!