Sparingi: Lato 2006

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
kibol-siem-ce
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#166 Post autor: kibol-siem-ce » 8 lip 2006, o 16:45

Ta wystarczy wygrać sparing i humory lepsze :D Już normalnie połowa z nos zapomino o Śrutwie :?
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#167 Post autor: HKSADIK » 8 lip 2006, o 17:10

kibol-siem-ce pisze:Ta wystarczy wygrać sparing i humory lepsze :D Już normalnie połowa z nos zapomino o Śrutwie :?
i co po każdym sparingu,meczu mamy mówić czemu to Śrutwa nie gra,mamy ciągle wypominać Wleciałowskiemu jak to sie źle zachował,ble,ble,ble... :roll: Ja jak również kazdy kibic Ruchu bedzie pamiętać to co Śrutwa zrobił dla naszego klubu,jak był oddanym piłkarzem--należy mu sie szacunek!!Ale panowie życie toczy sie dalej---należy pochwalić dziś nasz zespół za zwycięstwo!!Wiadomo to tylko sparing ale zawsze zwycięstwo! :wink: pozdRawiam

blue_boy
Kontakt:

#168 Post autor: blue_boy » 8 lip 2006, o 17:19

WIELKIE BRAWA DLA CHLOPCOW :D

To co prawda "tylko" sparing, ale rezultat 4:2 musi budzic szacunek, a na pewno pozwala z optymizmem patrzec w nadchodzacy sezon. Oby tak dalej!!!

DO BOJU NIEBIESCY!! DO BOJU NIEBIESCY!! MARSZ!! MARSZ!! MARSZ!! DO BOJU MARSZ!! EKSTRAKLASA CZEKA NAS!! :D

felek

#169 Post autor: felek » 8 lip 2006, o 17:50

Nareszcie ktos poukłada środek Z takim doswiadczeniem jak Sokołowski powinien sobie poradzić Panowie bedzie dobrze 8)

Raulito
Kontakt:

#170 Post autor: Raulito » 8 lip 2006, o 18:20

Byłem widzialem :) a powiem tak :

1 polowa dosc wyrownana gra i efekt 1;1 do przerwy...
2 polowa praktycznie nie schodzilismy z polowy piasta...mysle ze na pochwały zasługuje ten Adamski dobry i wysoki srodkowy obronca...., Domzalski strasznie mały ale szybki z dobrom technikom fajnie grał na prawej pomocy, Misiura gral tylko 2 polowe niczym szczegolnym sie nie wyroznial oprocz bramki:) i czasem wracal do srodka po pilke, Sokolowski swietne zwody, dobre podania lecz w 1 polowie nie wracaj za swoim chlopem z czego na lewej stronie duzo roboty mial Makuch. dobry mecz zagral Osinski czesto wlaczal sie do pomocy a nawet do ataku :) słabo zagral Baran staral sie ale jakos wiekszosc podan mial niecelnych i z tego byly kontry, Pasnik tak sobie blad przy 1 bramce a Szyszko jakos strasznie pewny bym za niego nie byl :( nie wiem czemy ale szkoda mi Nowaka ze nie gra..., Łudzinsku jak Becks hehe praktycznie z 30 m w okienko...

Kibice stajac 2 metry za Wlecialem MARIUSZ ŚRUTWA KS RUCH hehe nie wiem jak on to strzymywal :)

Brakuje mi u Wleciala pomocy dla zawodnikow tylko stoi i sie patrzy nic nie podpowie a czasami np: trzeba kogos poprawic...

tyle...
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!

TomSky
Kontakt:

#171 Post autor: TomSky » 8 lip 2006, o 18:35

Właśnie na Tele 3 podali że o 22.05 bedzie relacja ze sparingu
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE

Diegos_
Kontakt:

#172 Post autor: Diegos_ » 8 lip 2006, o 22:27

Lysy pisze:a jo powiem tak.Wyrażny brak Mario na zapleczu.Stoł żech za naszymi w boxie ale to wyglądało tak jakby my byli kupa bele czego. No ja ,Wlecioł jest trajner ale czegoś tam brakowało . Mocie marzenia? to bydziecie mieli co godać.
I teroz najważnieszo rzecz na szpilu . Takiego wjazdu na mecz Ruchu nikt i nikaj nie mioł jak Kosta z kumplem!!!!!i Najważniejsze to boło to hasło :
Jedżcie z ""eeeeeeeeee""" Ruch Chorzów jedzcie z "eeeeeeee" jedzcie z "eeeeeeee" Ruch Chorzów jedzcie z "eeeeeee".
:wink: :D :D :D
I jeszcze fajny epizod z wywiadem z kibicem Ruchu na "krytej " w Ustroniu>Wleciał wie o co chodzi. Poza tym dużo ludzi w Wiśle . . Teroz zaś mom z tymi piastolami do przodku.Jest niewesoło ale możno do jutra przeżyja :wink:
TYLKO Ruch!!!!!!
11? niesamowity synek!!!!podobno mo 16 lot????
HEHE :lol: Sie będziemy sparingami przejmowac......... Sie mają czym piąc :) jakimiś śmiesznymi hasłami :lol: :lol: :lol: A my swoje........ Ta 11 zaświecił tym jak wykosił naszego zawdonika i nasz piłkarz mógł sie nabawic kontuzji , to tylko spraing a ten wszedł jakby grali o MŚ :roll:
Niewiem czy ktoś widział z was sytuacje z liniowym ??Sedzia liniowy w drugiej połowie narobił w spodnie po czym uciekł w trakcie drugiej połowy w krzaki zostawiając mecz ......Fec i Michnia zwijali sie z nami ze śmiechu .... podobnie nasi trenerzy ....... potem wrócił na mecz , chorągiewki już prawie nierozwinoł bo byla z ..... wiadomo czego ........
Poprosił o wode od naszych piłkarzy by mógł sobie ręce umyc , po czym jeden z naszych piłkarzy powiedział ,,JAK OD NIEGO JE*** ,,
MIMO WSZYSTKO POZDRO

hydroxy
Kontakt:

#173 Post autor: hydroxy » 8 lip 2006, o 23:08

Lysy pisze:a jo powiem tak.Wyrażny brak Mario na zapleczu.
jo tyż tak myśla. U mie dzisioj gałynzie burza połomała. Tak sie mysla, że to przez Wleciała i bezto że Maria nuy ma w składzie. Zresztą z Supermario wygrali my 5:0 wiync od razu widac, że Wleciał musi odynsć

KK
Kontakt:

#174 Post autor: KK » 8 lip 2006, o 23:46

Z 11 gral Michal Brzozowski, ktory ma 18 lat i jest playmakerem, ale u Wleciala gra na skrzydlach. Gra dobrze zarowno lewa jak i prawa noga. Bedzie z niego pilkarz, jestem tego pewien... Zreszta po sparingu z Piastem trener Wlecialowski spytany ktorego z zawodnikow chcialby wyroznic, wskazal wlasnie na Brzoze.
Ogolnie bylismy zespolem lepszym. Dobrze gral Sokolowski, ale okolo 60-70 minuty bylo widac powazne oznaki zmeczenia. Prawdopodobnie w lidze bedzie tak, ze Sokol zrobi swoje i bedzie za niego co mecz wchodzil ktos z mlodych.
Dobrze grali tez Pepe z Przemkiem Ludzinskim. Przemo strzelil piekna brame z wolnego i wylozyl pilke Misiurze, tak ze ten z metra do pustej musial ja wpakowac. Domzalski dobil pilke do pustej z 2 metrow, ale walczyl i gral niezle.
Adamski razem z Szyszko popelnili powazne bledy przy stracie drugiego gola. Srednio na jeza gral Sobczynski. Podsumowujac. Optymalny sklad jest niemal identyczny jak ten z wiosny, z tym, ze Sokol gra na lewej, a Cwielong przeszedl do ataku. Pytanie co z Przemkiem Ludzinskim? Znowu lawa? Szkoda byloby, bo gra naprawde dobrze. A co do nowych. Sokol i Brzozowski (niech jeszcze tylko okrzepnie, nabierze jeszcze troche pewnosci) wnosili cos do gry, reszta chlopakow jest IMO uzupelnieniami.

abnamro
Kontakt:

#175 Post autor: abnamro » 9 lip 2006, o 00:43

Brzozowsk.... hmmm mam bardzo mieszane uczucia bo... niby grał poprawnie ale jedna rzecz - warunki fizyczne !! JA wierze że to bedzie dobry pilkarz ale to jest dziecko wg mnie i na 2 lige sie absolutnie nie nadaje!! Kto widzial sparing wie czym sie on rożni od ligi... walki, zaangażowania i ostrej gry w nim nie ma, a w tych elemantach GO nie widze.

Ale powtarzam za jakis czas licze ze da rade bo technicznie jest DOBRY!!

Ludzinski to był profesor w 2 połowie!! Wielki PLUS - chłopak zasługuje na wyjściową jedenastke! Nic dodac nic ujać!

P.S. czy kiedyś sie Wam znudzi trucie dupy o Śrutwie???? Ciekawi mnie to!!!! Ci wielcy krystycy decyzji Wleciała chcą osiągnąć tym ........... - własnie CO?????? Zwolnicie Wleciala rykami??, Myslicie ze spęka?? Moze i ma wady niepodwazalne ale watpie czy jest mięczakiem który sie wycofa bez walki z czegoś w co sie mimo wszystko zaangażował!!!!!

POZDRAWIAM NIEBIESKICH LUDKóW
Zawsze i wszędzie RUCH

staRvin
Kontakt:

#176 Post autor: staRvin » 9 lip 2006, o 02:03

Diegos_ pisze:
Lysy pisze:a jo powiem tak.Wyrażny brak Mario na zapleczu.Stoł żech za naszymi w boxie ale to wyglądało tak jakby my byli kupa bele czego. No ja ,Wlecioł jest trajner ale czegoś tam brakowało . Mocie marzenia? to bydziecie mieli co godać.
I teroz najważnieszo rzecz na szpilu . Takiego wjazdu na mecz Ruchu nikt i nikaj nie mioł jak Kosta z kumplem!!!!!i Najważniejsze to boło to hasło :
Jedżcie z ""eeeeeeeeee""" Ruch Chorzów jedzcie z "eeeeeeee" jedzcie z "eeeeeeee" Ruch Chorzów jedzcie z "eeeeeee".
:wink: :D :D :D
I jeszcze fajny epizod z wywiadem z kibicem Ruchu na "krytej " w Ustroniu>Wleciał wie o co chodzi. Poza tym dużo ludzi w Wiśle . . Teroz zaś mom z tymi piastolami do przodku.Jest niewesoło ale możno do jutra przeżyja :wink:
TYLKO Ruch!!!!!!
11? niesamowity synek!!!!podobno mo 16 lot????
HEHE :lol: Sie będziemy sparingami przejmowac......... Sie mają czym piąc :) jakimiś śmiesznymi hasłami :lol: :lol: :lol: A my swoje........ Ta 11 zaświecił tym jak wykosił naszego zawdonika i nasz piłkarz mógł sie nabawic kontuzji , to tylko spraing a ten wszedł jakby grali o MŚ :roll:
Niewiem czy ktoś widział z was sytuacje z liniowym ??Sedzia liniowy w drugiej połowie narobił w spodnie po czym uciekł w trakcie drugiej połowy w krzaki zostawiając mecz ......Fec i Michnia zwijali sie z nami ze śmiechu .... podobnie nasi trenerzy ....... potem wrócił na mecz , chorągiewki już prawie nierozwinoł bo byla z ..... wiadomo czego ........
Poprosił o wode od naszych piłkarzy by mógł sobie ręce umyc , po czym jeden z naszych piłkarzy powiedział ,,JAK OD NIEGO JE*** ,,
MIMO WSZYSTKO POZDRO

hahaha o ku...fajny sedzia :D a co do sparingu to chopcy zaszaleli ;p

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#177 Post autor: SzaRlin » 9 lip 2006, o 09:32

zapomnicie wszyscy o Śrutwie predzej niz myslicie! a jak bydzie awans to te dupne przeciwniki trenera byda mu jeszcze dziękować!! :)
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

Awatar użytkownika
arango-mokre
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#178 Post autor: arango-mokre » 9 lip 2006, o 09:38

choby zrobil awans to mu tego nie zapomna co zrobil i w jaki sposob

Awatar użytkownika
Adrian.G
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#179 Post autor: Adrian.G » 9 lip 2006, o 10:05

Byłem w Ustroniu i śmiać mi sie chce z opisu na "głównej:
"Domżalski .... zaś ze stoickim spokojem wykończył koronkową akcję Łudzińskiego z Sokołowskim, „kładąc” wcześniej bramkarza na ziemie" :lol: - Sokół poprostu chciał strzelać ale fet kalecznie piłka mu zeszla z nogi i tym sposobem trafiła do Domażalskiego (ten koleś ma wg mnie potencjał).

Mam kilka fotek z tego sparingu i dodatkowo akurat udało mi sie nakręcić najładniejszą bramkę (z rzutu wolnego).

Podajcie mi dokładnie jak to wrzucić to na abyście mogli ściągnąc.

Pozdro.

Jazda z eeee :lol: :lol: :lol:
Kupię (wymienię) proporczyki Ruchu Chorzów do mojej kolekcji.

Zapraszam na mój fan page z proporczykami Ruchu Chorzów.

FB ---> https://www.facebook.com/ProporczykiRuchuChorzow/
TT ---> @RuchProporczyki

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#180 Post autor: SzaRlin » 9 lip 2006, o 12:21

tak tylko nawiasem mówiąc...

8 lipca 2006, 18:00 - Kielce
Korona Kielce 1-1 Widzew Łódź
Cezary Wilk 90 - Adrian Budka 87

Korona Kielce: Mielcarz (46 Załuska) - Golański (46 Rutka), Hernani (46 Szyndrowski), Drzymont (46 Đoković), Cichoń (70 Sasin) - Sasin (46 Bonin), Hermes (61 Wilk), Zganiacz (46 Kwiek), Kaczmarek (46 Brzyski) - Robak (60 Kiełb), Klatt (70 Kaczmarek).

Widzew Łódź: Məcidov (46 Holewiński) - Nowak, Stawarczyk, Rzeźniczak, Wawrzyniak (29 Konieczny, 66 Witkowski) - Bębenek (46 Szeliga, 60 Stefanik), Białek (70 Tychowski), Iwan (75 Kuklis), Zečević (72 Budka) - Wawreńczuk (46 Rybski), Bogunović (46 Sokalski).

żółte kartki: Hernani, Golański, Wilk - Rzeźniczak, Wawreńczuk, Stawarczyk, Sokalski.

sędziował: Grzegorz Gilewski (Radom).
widzów: 10.000.
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

Zablokowany