Letnie transfery

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
ishateR

#886 Post autor: ishateR » 6 lip 2006, o 12:10

juan21 pisze:Za psychicznie chorego bo nie ma opie... sie na treningach? Bo wymaga od nich poswiecenia? Bo chce od nich 100% zaangazowania?
jak juz bylo podkreslane pilkarze nie maja do Wleciała nic jako do trenera ale do człowieka owszem...

gargamel

#887 Post autor: gargamel » 6 lip 2006, o 12:29

Musimy sie powarznie wzmocnić,z takimi wzmocnieniami niedamy rady awansować,Odra Wodzisław też niepłaci zawodnikom więcej niż 10 tys. miesięcznie,jest wielu dobrych piłkaży ktorzy grali by chętnie z eRką na piersi nawet za 10ty.s mieśięcznie co myślicie ze Jagiellonia czy Sosnowiec płaci po 15 tys. miesięcznie?? przecież niewyrobili byt nato z kasą.

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#888 Post autor: jalboss » 6 lip 2006, o 12:34

OAK-Siemce pisze:Pod Panem Markiem piłkarze którzy się szanują nie chcą trenować. Jego eksperymenty doprowadzają zawodników do skraju wyczerpania nerwowego.
Może przybliżysz jakie eksperymenty, bo widac jesteś blisko drużyny jak masz takie "dobre" informacje.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

salas
Kontakt:

#889 Post autor: salas » 6 lip 2006, o 12:48

Mariusz mowił ze Wleciał nie postawil sobie celi na nowy sezon wiec macie ze strony głównej

"Naszym celem jest w tym sezonie awans do ekstraklasy, a żeby postawić sobie tak wysoko poprzeczkę, trzeba konsekwentnej i rzetelnej pracy. Po to jedziemy na zgrupowanie do Wisły – mówi trener Marek Wleciałowski. "
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!

Gogiel
Kontakt:

#890 Post autor: Gogiel » 6 lip 2006, o 14:10

Misztal jedzie na Obóz do wisły jest dobry w hu* lepszy od ecika bo grali kiedys razem szybszy i lepszy strzał ale czemu wleciał ustawił go na sparingu na lewej pomocy??rozmawiałem z nim i sam zawodnik sie dziwi bo niepotrafi tam grac to typowy napastnik do bardo dobrym stzrałem z dystansu

Elmer
Kontakt:

#891 Post autor: Elmer » 6 lip 2006, o 14:40

Skąd jest Damian Lis?
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

kicekk89

#892 Post autor: kicekk89 » 6 lip 2006, o 14:47

Z Siemianowic Śląskich, chłopak z rocznika 1989, znam go chodziłem z nim razem do gimnazjum... :lol: :D

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#893 Post autor: spyru » 6 lip 2006, o 14:48

Mógłby ktoś rozeznany przybliżyć sylwetki tych nowych zawodników, na jakich pozycjach grają itd.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

KK
Kontakt:

#894 Post autor: KK » 6 lip 2006, o 15:02

Damian Lis 89' - obronca (lewy?), wychowanek
Michal Brzozowski 88' - pomocnik (srodkowy ofensywny lub prawy), wychowanek
Józef Misztal 87' - napastnik (ustawiany w Ruchu na lewym skrzydle), Stadion Slaski
Damian Stolarczyk ??' - prawy obronca lub pomocnik

Komik
Kontakt:

#895 Post autor: Komik » 6 lip 2006, o 15:02

A Misztal to Jozek ze Stadionu z 87 ?Jak to on to to mysla,ze sie nadaje,z tego co pamietam z obozu to jest 100% niebieski i grac potrafi.
Pnioki

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#896 Post autor: spyru » 6 lip 2006, o 15:36

A ten Domżalski? Kiedyś czytałem że Ruch musi zciągnąć lewego pomocnika i tak sie zastanawiam o kim była mowa?!
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Raulito
Kontakt:

#897 Post autor: Raulito » 6 lip 2006, o 19:18

na lewa pomoc jest Sokolowski I :) hmm na 90min pl pisze ze Ruch sie interesuje Mariuszem Wysockim z KSZO czy moze ktos wie czy to jest prawda czy jakac plota?? i czy widzial juz ktos jak gra?? 194 wzrostu na obrone by sie przydal :)...
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!

arcio
Kontakt:

#898 Post autor: arcio » 6 lip 2006, o 19:54

spyru pisze:A ten Domżalski? Kiedyś czytałem że Ruch musi zciągnąć lewego pomocnika i tak sie zastanawiam o kim była mowa?!
jak rozmawialem z Domżalskim to mi powiedział że jemu obojętnie czy na lewej czy na prawej pomocy
więc może być zarówno konkurentem Grzyba jak i Sokołowskiego
jedyne co mi nie pasi że on strasznie niewysoki jest ;)

Misiura to napastnik
Sobczyński to pomocnik środkowy który może też od biedy grać na środku obrony chyba
Osiński to lewy obrońca
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
Amela
Kontakt:

a jo wiem ino jedno

#899 Post autor: Amela » 6 lip 2006, o 19:54

mianowicie to że brak Mariusza odbije sie źle na całej drużynie.Jak by nie patrzec to odpowiedniego zawodnika za Śrutwy nie znojdzie Wleciałowski,a w efekcie nojbardzi odbije sie to na nos, kibicach,niestety :cry:
K.S Ruch Chorzów - dzięki niemu warto żyć!
I to jest sens mojego życia.

Kokosz1

#900 Post autor: Kokosz1 » 6 lip 2006, o 20:03

Damian Stolarczy (Cięcina,SMS Szamotuły, Koszarawa Żywiec) - prawy pomocnik lub napastnik. U nas w zakończonym sezonie czesciej grał na prawej pomocy tylko dla tego, że w ataku musieli grac Sikora ze Żbikowskim. Sezon wczesniej grał cały czas w napadzie i twierdze że na prawaje pomocy sie marnował. Damiana cechuje szybkośc, waleczność i naprawdę dobra technika. Brakuje mu troszke doświadczenia ale trenujac w takim zespole jak Ruch na pewno rozwinie swoje skrzydła. Jest młody i strasznie ambitny, myslę, że to jest posuniecie na przyszłość Marka Wleciałowskiego i bedziecie mieli z niego pocieche! A moze sie okazać, ze bedzie np. drugim Błaszczykowskim! To nie jest powiedziane, ze zawodnik grający w IV lidze jest gorszy od tego co gra w I! Tak naprawdę decyduja układy, i jak się ich nie ma(tzn managera) to nie ma szans się przebic do wyzszej ligi! Z tego co pisali na naszym forum kibice GKS Jastrzebie co byli na meczu sparingowym, wynika, że Damian był jasniejszą postacia w Waszym zespole! Dlatego nie oceniajcie ludzi przez pryzmat tego że grał do tej pory np w IV ligowej Koszarawie Żywiec! Zresztą widziałem jak grala Wisła u nas w pucharze Polski, i nasi młodzi zawodnicy niczym nie odbiegali od gwiazd typu Zieńczuk czy Mijailović, co wiecej taki Piotrek Pindel, 18 letni tak krecił tym Serbem, że naprawdę az mi go szkoda było. :lol: Teraz mamy kolejna perełke, konkretnie Marka Piatka(reprezentanta Polski do lat 19)o którego juz starania podjał Górnik Łęczna! Niestety jest nie na sprzedaż, póki co! Powiem tez, ze nowy nabytek Groclinu - Tomek Jodłowiec, gra w pierwszym składzie równiz jest wychowankiem Koszarawy! Także się nie obawiajcie, Wleciał nie bierze kota w worku i wie co robi, z Koszarawy wychodzą zawodnicy z charakterem, prawdziwi Górale, nie mylić z Gorolami :D . Teraz chcę się spytać Was o coś, własnie ta trójka zawodników tj. Foszmańczyk, Wawrzyńczok i Janoszka mają być wypozyczeni do nas i pomóc w walce o 3 ligę. Możecie coś powiedzieć na ich temat?? Finansowo na pewno ie stracą :D , sportowo również bo bedą mieli zapewniona gre w każdym meczu, sa młodzi i perspektywiczni, tak mi sie wydaje a takich zawodników na potrzeba a osiągnac ten upragniony awans! U Was raczej ciezko byłoby się im przebic do składu a siedzenie naławie czy trybunach nic nie daje i staneliby w rozwoju! Mysle, że wypożyczenie ich do nas byłoby dobrym rozwiązaniem! Pozdrawiam!! Życze awansu do I ligi! Ruch to tradycja, Ruch to historia!!!!

Zablokowany