Radomiak może mieć ciynżko z tym. Mieli przez pewiyn niynojszczynsliwszy okres pewnego prezesa za dyrektora19r20 pisze:fajnie jakby zamiast Łomzy grał Radomiak bo zasługuje na 2 ligę ale jeśli sięnie mylę to będzie to Heko bo zajeło najwyższą pozycję w tabeli
Nowi rywale 2006/07
- L.G
- Kontakt:
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
- Simone
- Kontakt:
Dlatego, że Kmita to był rycerz(m.in. tak jak Zawisza), który jak głosi legenda rzucił się ze skały.
Apropo dzisiaj w sparingu Kmita - Ruch 1 - 1. Bylem na meczu. Mecz był ciekawy,zacięty, choc utrudniał go padający przez cały czas rzęsisty deszcz obaj trenerzy sporo eksperymentowali w składach i taktyce (po to wkoncu są sparingi). Mam nadzieje, że jeśli Kmita bedzie w tym sezonie grać tak jak w ubiegłym to ma szanse na spokojne utrzymanie nawet bez konieczności baraży. Jesli chodzi o stadion to są duże szanse na otrzymanie licencji na razie warunkowej. Inna opcja to stadion Hutnika bo wawel nie spełnia wymogów. W tym tygodniu były też prowadzone rozmowy na temat zakupu od Wisły tej trybuny na 1000 miejsc, która była krytym sektorem D za bramką od strony ulicy Reymonta. Teraz trzeba czekac na decyzje.
No i zapewne spotykamy się u nas 29 lipca na meczu Kmita - Ruch (stadion jest koło dworca wiec macie 30 sekund na dojscie) lub autostrada Kraków - Katowice. Dojazd jest więc idealny a z samej autostrady do Zabierzowa jest bliżej niż do Krakowa
pozdro od kibiców Kmity, z zyczeniami awansu
Apropo dzisiaj w sparingu Kmita - Ruch 1 - 1. Bylem na meczu. Mecz był ciekawy,zacięty, choc utrudniał go padający przez cały czas rzęsisty deszcz obaj trenerzy sporo eksperymentowali w składach i taktyce (po to wkoncu są sparingi). Mam nadzieje, że jeśli Kmita bedzie w tym sezonie grać tak jak w ubiegłym to ma szanse na spokojne utrzymanie nawet bez konieczności baraży. Jesli chodzi o stadion to są duże szanse na otrzymanie licencji na razie warunkowej. Inna opcja to stadion Hutnika bo wawel nie spełnia wymogów. W tym tygodniu były też prowadzone rozmowy na temat zakupu od Wisły tej trybuny na 1000 miejsc, która była krytym sektorem D za bramką od strony ulicy Reymonta. Teraz trzeba czekac na decyzje.
No i zapewne spotykamy się u nas 29 lipca na meczu Kmita - Ruch (stadion jest koło dworca wiec macie 30 sekund na dojscie) lub autostrada Kraków - Katowice. Dojazd jest więc idealny a z samej autostrady do Zabierzowa jest bliżej niż do Krakowa

INO ZE TA TRYBUNA NA 1000 CHOPA JEST ZA MAŁO NA NOSDon King pisze:Dlatego, że Kmita to był rycerz(m.in. tak jak Zawisza), który jak głosi legenda rzucił się ze skały.

POZDRO
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
http://www.lks.4lomza.pl/news.php?NewsID=841
Łomże już chyba momy z głowy
Łomże już chyba momy z głowy
Chce by Ma drużyna zawsze miała mistrza, ta co od dziecka memu seRcu najbliższa!
- karolinka
- Kontakt:
loveparadee pisze:A JO COS CZUJA ZE WYJAZDU NA TA KMITA NIE BYDZIE![]()
TEN "STADION" TO KUPA ZIEMI I... ŚMIECHU :?
a Ty czego sie spodziewasz w malym miasteczku ???
STADIONU ??
wkurzaja mnie takie wpisy.. to nie jest klub z tradycjami, wielkimi pilkarzami, zorganizowanymi kibicami wiec nie wymagajmy od niego za wiele..Zabierzów – wieś w Polsce położona w województwie małopolskim, w powiecie krakowskim, w gminie Zabierzów, nad Rudawą .
liczba mieszkancow - 4600
miejmy nadzieje, ze, dla dobra Kmity, teraz po historycznym awansie cos sie u nich w tym kierunku ruszy..

a tu na wejscie - Ruch Ch.

fajna bedzie (o ile bedzie) niebieska inwazja na ten mecz
pewnie juz nigdy nie pojawi sie tam wiecej kibicow

p.s. fajny mam avatarek ? :twisted:
FC Wisły KrakówlinkaRTS pisze:loveparadee pisze:A JO COS CZUJA ZE WYJAZDU NA TA KMITA NIE BYDZIE![]()
STADIONU ??
wkurzaja mnie takie wpisy.. to nie jest klub z tradycjami, wielkimi pilkarzami, zorganizowanymi kibicami wiec nie wymagajmy od niego za wiele..Zabierzów – wieś w Polsce położona w województwie małopolskim, w powiecie krakowskim, w gminie Zabierzów, nad Rudawą .
miejmy nadzieje, ze, dla dobra Kmity, teraz po historycznym awansie cos sie u nich w tym kierunku ruszy..
pewnie juz nigdy nie pojawi sie tam wiecej kibicow![]()
8) na krakowski rynek macie z tego stadiniku 15 km wiec tak chyba nudno sie nie zapowiada?
- karolinka
- Kontakt:
KMITY ,WRONKI, HEKA itp. wynalazki DO REGIONALNEJ LIGIlinkaRTS pisze:loveparadee pisze:A JO COS CZUJA ZE WYJAZDU NA TA KMITA NIE BYDZIE![]()
STADIONU ??
pewnie juz nigdy nie pojawi sie tam wiecej kibicow![]()

- karolinka
- Kontakt:
ok, ja nie mowie ze mi sie podoba ze takie teamy sa w 1 czy 2 lidze..loveparadee pisze:KMITY ,WRONKI, HEKA itp. wynalazki DO REGIONALNEJ LIGI
ale widocznie nie ma innych, mocniejszych klubow.........
tylko nie podoba mi sie sposob pisania o nich, ze to zadupia, lipne stadiony itp...
w Polsce jest jak jest pod wzgledem kopanej i nie sadze zeby w najblizszym czasie mialo sie cos zmienic w tym kierunku (moze ME cos zmienia.....)
a wyjazd na HEKO uwazam za jeden z lepszych..
i satysfakcja tez jest ogromna..
no bo np. co to za wyjazd np do Sosnowca, Ostrowca czy innego duzego miasta? wszystko pieknie, latwo sie dostac itp. a takie np HEKO to juz cala wyprawa z mapami, prowiantem itp

-
- Kontakt:
W dniu dzisiejszym Zarząd MKS Kania podjął decyzję o nie zgłaszaniu zespołu piłkarzy do rozgrywek II ligi. W sezonie 2006/2007 gostynianie będą więc nadal występować na szczeblu trzecioligowym. Decyzja taka jest podyktowana względami finansowymi - nie udało się skonstruować odpowiedniego budżetu.
Chce by Ma drużyna zawsze miała mistrza, ta co od dziecka memu seRcu najbliższa!
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: