Spotkanie z Mariuszem Śrutwą
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ale ja wyraźnie zaznaczyłem, ze pisze to jako ja to po pierwsze, więc mnie nie strasz jakimś przestępstwem czy nietaktem, bo ja bym to nazwał środkiem artystycznym.Stary kibic pisze:heli- Pytania byly stawiane nie Tobie lecz komus innymu. To Po jakiej cholery odpowiadasz na moje pytania? Jestes M.Srutwa? Podszywianie sie pod M.Srutwa to tez jesz wielki nietakt a nawet przestepstwem.Chyba faktacznie jestes Mariusz Srutwa. To bylby inny fakt.
a po drugie chciałem tylko wykazać, że obojętnie jakie byłyby odpowiedzi, bo nie oczekiwałeś na odpowiedzi, bo jakie by nie były byłbyś dalej nie zadowolony, można by żec po co sie ma bronić, skoro już został osadzony, ważniejsze od odpowiedzi są postawione pytania (zarzuty) czyż nie.
Ale tak jak napisali koniec tematu. Spotkanie się odbyło, zakończyło, dyskusji nie bedzie więc i czas zamknać temat.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Chwileczke!
Co to ma wszystko znaczyc? Jak dlamnie a moze i nie dla mnie to jest wielka kpina! Co to za wielgachne tajemnice? To jest ponizanie kibicow. Ze ktos nie mogl byc obecny to sie nie dowie, bo jego nie bylo. To jest naprawde idiotyzm. Ciekawe kto na taki idiootyczny pomysl wpadl? Jezeli to bylo ogloszone jako oficjalne spotkanie M.Srutwa z kibicami to dlaczego nagle robi sie z tego spotkania tabu Moze ktos logicznie wytlumaczyc? Bo mnie nasuwaja sie jakes idiotyzma ktore mogly wystapic na tym spotkaniu. :niedobrze:
Co to ma wszystko znaczyc? Jak dlamnie a moze i nie dla mnie to jest wielka kpina! Co to za wielgachne tajemnice? To jest ponizanie kibicow. Ze ktos nie mogl byc obecny to sie nie dowie, bo jego nie bylo. To jest naprawde idiotyzm. Ciekawe kto na taki idiootyczny pomysl wpadl? Jezeli to bylo ogloszone jako oficjalne spotkanie M.Srutwa z kibicami to dlaczego nagle robi sie z tego spotkania tabu Moze ktos logicznie wytlumaczyc? Bo mnie nasuwaja sie jakes idiotyzma ktore mogly wystapic na tym spotkaniu. :niedobrze:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Satry Kibicu - mie tam nie było i nie jest żech ciekawy co tam było godane, tak jak żech nie jest ciekawy co było godane na urodzinach u Żelozkowej na których mnie tez nie było. Przestoń się dopominac i oburzać o informacje ktorych i tak nikt Ci nie zdradzi, bo tylko potwierdzosz teza że najwięcej do powiedzenia będa mieli Ci co ich tam nie było.
- Patton
- Kontakt: