Sparingi: Lato 2006
-
- Kontakt:
Kto patrzol dzisiej na TV 3 widzioł sparing naszej drużynie redaktorowi podobała sie gra Sokołowskiego mi nawet tez z tych urywków co szło zoboczyć fajnie bronioł torman z pierszej połowy,a ten z drugiej lepi nie godać pusciol lichego tora.Reszta trudno określić bo z urywków nigdy nie bydzie pełnego obrazu gry.Ale Sokolowski na tak.
- wolfik
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ja się nie dziwię, że wolą grac teraz na wyjazdach. Myślicie, że Wleciałowski nie czyta forum? Ruch ma się w spokoju przygotowywać. Nigdy nie wiadomo co komu podczas sparingu stzreli do głowy. Juz wystarczy, że sa płoty popisane i murawa zniszczona. Trzeba niektórym "mądrym" podziękować za to.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
no to zamykajmy treningi :?Elmer pisze:ja się nie dziwię, że wolą grac teraz na wyjazdach. Myślicie, że Wleciałowski nie czyta forum? Ruch ma się w spokoju przygotowywać. Nigdy nie wiadomo co komu podczas sparingu stzreli do głowy. Juz wystarczy, że sa płoty popisane i murawa zniszczona. Trzeba niektórym "mądrym" podziękować za to.
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
Ludzie, nie dajmy sie zwariowac. Nietrudno bylo przewidziec, ze zakonczenie wspolpracy z Mariuszem, wywola zywiolowe reakcje wsrod kibicow. Zalosne bylo zachowanie ludzi, ktorzy dopuscili sie profanacji naszej murawy, ale to nie powod aby zamykac treningi.wolfik pisze:no to zamykajmy treningi :?Elmer pisze:ja się nie dziwię, że wolą grac teraz na wyjazdach. Myślicie, że Wleciałowski nie czyta forum? Ruch ma się w spokoju przygotowywać. Nigdy nie wiadomo co komu podczas sparingu stzreli do głowy. Juz wystarczy, że sa płoty popisane i murawa zniszczona. Trzeba niektórym "mądrym" podziękować za to.
Swoja droga nie wiem dlaczego sparing ma sie nagle odbyc w Jastrzebiu, bo chyba poczatkowo mial to byc mecz Ruch - Jastrzebie, a nie Jastrzebie - Ruch. (Pierwszy trening Ruchu tez mial sie odbyc na Cichej :roll: ) Jeśli murawa jest w tej chwili naprawiana, to dlaczego o zmianie miejsca meczu dowiadujemy sie dopiero teraz?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Narazie najwiekszym wzmocnieniem jest brak ubytków zawodników z pierwszej 11(Paśnik, Myszor, Klaczka, Balul, Makuch, Grzyb, Pulkowski, Baran, Łudziński(Bonk), Pepe. Miki) z ubiegłęgo sezonu, po za Śrutwą. Więc jeżeli ci gracze będą reprezentować sie tak jak w ostatnich meczach obecnego sezonu to mozemy być spokojni, ze awans będzie w zasięgu. Ale poki co to dość kiepsko prezentowała by sie łąwka, bo o ile Śrutwe w ataku moze zastąpić Pepe, a na skrzydle grać Łudziński lub Petasz, choć chyba ten drugi za wszelka cene nie jest u nas pożądany, to jednak ławka jst póki co uboga po zrezygnowaniu z kilku graczy, którzy regularnie mozna powiedzieć byli tymi graczami 12-16 (Smarzyński, Bartnik, nei wiadomo jak Nowak, ale nawet Kośmicki i Bizacki). Choć jak rozumie ci gracze testowani raczej będą właśnie wybierani pod kątem ławki niz pierwszego składu, bo póki co nie widać wśród nich takich co od razu mogli by wzmocnić napad, lewą strone czy środek. Czy nawet bramke, bo dla mnie mimo wszystko nadal mam jakieś obawy ak w bramce jest Paśnik.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke