bencwale mamy sztame z Atletico , niech tak kazdy se da jeszcze znaczki zawiszy bydgosz i lks lodz na to samo wychodziAleksandr pisze:podpisuja sie po tym, to jest foRum Ruchu !! a nie ku*** Realu,Barcelony,Milany cy Bayernu !! pi***oli nos za kim tys jest w EuropieCh pisze:i co za zjeb ma w podpisie znaczek realu brak slow
eagle na gks pasujesz bardziej w0
Dewastacja Murawy!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jak ktoś jest głupi i niszczy czyjąś (w tym przypadku Ruchu - poniekąd naszą) własność to trzeba go ukarać. Co z tego, że miałaby to zrobić policja? Tu nie chodzi o to, że np. spałują spokojnego kibica. Jest niby jakiś kodeks chuliganów. Tylko co on mnie obchodzi, skoro oni nie szanują norm obowiązujących w społeczeństwie?
And justice for all...
Jak ktoś od dziecka kibicuje Realowi, to go ta "sztama" pewnie mało obchodzi. Argument z Zawiszą i ŁKS nietrafiony.
Może jest opcja "ignore user"? Przydałaby się.
And justice for all...
Jak ktoś od dziecka kibicuje Realowi, to go ta "sztama" pewnie mało obchodzi. Argument z Zawiszą i ŁKS nietrafiony.
Może jest opcja "ignore user"? Przydałaby się.
maszeRuj albo Giń
COYD!
COYD!
- vinc84
- Kontakt:
Powiem krotko: jest wsrod nas banda (gastka) debili i sk...now, takze wypowiadajaca sie na TYM forum i w TYM temacie
Czytajac teksty, sa to poglowki dobrze Wam (moderatorom i stalym bywalcom forum) znane, co mnie dziwi i w zasadoe szokuje
. Jak to jest, ze zawsze zlo, ktore jest w zdecydowanej mniejszosci rzadzi NORMALNYMI kibicami ???
Kiedy w koncu wyplenicie te paskudstwo z naszej niebieskiej Rodziny?!

Kiedy w koncu wyplenicie te paskudstwo z naszej niebieskiej Rodziny?!
-
- Kontakt:
Prosimy niki ... KONKRETY!!! bo taka gatka tylko sprzja pogłębianiu konfliktów... mów prosto z mostu o co i o czyją wypowiedź chodzi..Harpo pisze:Powiem krotko: jest wsrod nas banda (gastka) debili i sk...now, takze wypowiadajaca sie na TYM forum i w TYM temacie
z góry dzięki...
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]
- rubin
- Kontakt:
Do Ch.
Cala Polska to sie smieje z tego ze nie potrafimy sobie dac rady z kilkoma szczylami ktorzy wlasnego klubu nie szanuja ( dziwia sie ze jeszcze porzadnego wpierdolu nie dostali ), sorry to nie jest ich klub. A jesli chodzi o konfidentow to pomyliles adresy. Konfident to osoba donoszaca na wlasnych kolegow czesto za pieniadze - teraz to sie chyba nazywa tajny wspolpracownik policji. Wiec jak chcesz szukac konfidenta to szukaj go wsrod wlasnych kumpli.
W jednym masz racje gowno wam do tej pory zrobili a najlepszym dowodem to ze tu jeszcze piszesz po tych wszystkich "wypowiedziach".
Ja osobiscie mam nadzieje ze na wszystkich stadionach zrobia monitoring, numerowane miejsca i obowiazkowe identyfikatory. Wtedy do waszych zabaw pozostanie laczka w lasku a nie stadion.
Cala Polska to sie smieje z tego ze nie potrafimy sobie dac rady z kilkoma szczylami ktorzy wlasnego klubu nie szanuja ( dziwia sie ze jeszcze porzadnego wpierdolu nie dostali ), sorry to nie jest ich klub. A jesli chodzi o konfidentow to pomyliles adresy. Konfident to osoba donoszaca na wlasnych kolegow czesto za pieniadze - teraz to sie chyba nazywa tajny wspolpracownik policji. Wiec jak chcesz szukac konfidenta to szukaj go wsrod wlasnych kumpli.
W jednym masz racje gowno wam do tej pory zrobili a najlepszym dowodem to ze tu jeszcze piszesz po tych wszystkich "wypowiedziach".
Ja osobiscie mam nadzieje ze na wszystkich stadionach zrobia monitoring, numerowane miejsca i obowiazkowe identyfikatory. Wtedy do waszych zabaw pozostanie laczka w lasku a nie stadion.
skonczcie juz dupic fleki bylo minelo ,bez przesady nie takie zeczy sie robi w tym kraju
ktos miol hajna bo zyje klimatym to ,to zrobiol inny zrobi cos gorszego
ZACZELO SIE OD BEZMYSLNEGO POSUNIECIA KADROWEGO WIELKIEGO ku*** już TRENERA RUCHU p.M.W.
2 dni tymu kumpel szol z roboty po g. 3.00 w nocy i go hu** jakies na Zgodzie za***ali kolo huty i co .........
ktos miol hajna bo zyje klimatym to ,to zrobiol inny zrobi cos gorszego
ZACZELO SIE OD BEZMYSLNEGO POSUNIECIA KADROWEGO WIELKIEGO ku*** już TRENERA RUCHU p.M.W.
2 dni tymu kumpel szol z roboty po g. 3.00 w nocy i go hu** jakies na Zgodzie za***ali kolo huty i co .........