Dewastacja Murawy!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Tunkla 12

#211 Post autor: Tunkla 12 » 1 lip 2006, o 13:50

bolo23 pisze:coz - zaczyna sie szantazowanie normalnych kibicow... grozby etc. ban juz byl zastosowany, ale widac ze grozby takie sa skuteczniejsze i paralizuja odpowiedzialnych na tym forum za porzadek... w takim razie caly system ostrzezen i tak nie ma sensu o czym swietnie swiadczy podpis w podpisie tej osoby. to qzwa - wszyscy tukej moajom byc zastraszeni?!!? obled!!najlepiej to wziasc i wytrzasc w ch.j to forum skoro prawo dzungli mo tu dzialac...
Ch-
co - wp***dol momy od Ciebie dostac skuli tego ze uwazomy ze to pojebancy zrobili??? tak - to sa POJEBANCY i takie osoby nalezy pietnowac!!
mi sie zdaje ze to takich jak Ty na stadionie nie trzeba - poza nim kajs w lesie to sie ciulac mozesz z kim chcesz
przez stworzono pseudoskala wartosci probuje sie normalnosc jako odstepstwo przedstawic i wymusic na reszczie posluszenstwo. ABSURD!!
pierwszy raz sie z panem zgadzam forum jest zastaszane regulamin jest łamany i ludze nic z tego nie maja. Ten cały system jest do dupy, jak jedna osoba moze kierowac całym forum, dobrze ze Psycho Fani istnieją ale w pewne sprawy ingerować nie powinni, niech sie zajmują swoją robotą skoro chca sie bić.

Do Ch czemu wyzywasz kibiców od konfidentów? Jakby tobie muzyn zgwałcił matke? albo jakiś ciarach spalił mieszkanie. i byś go nie potrafił złapać. To nie poszłeś by na psy? Odpowiedz brzmi : Oczywicie zebys poszedł!!!!

Tak sobie mysle ze wiekszość ludzi na tym forum ma takie zdanie!!!, tylko boją sie to wyrazić, boja sie ze dostaną po buzi, ze juz wiecej na cichej sie pojawic nie beda mogli.
Pyrsk!

loveparadee

#212 Post autor: loveparadee » 1 lip 2006, o 13:57

ch tys jest chyba :brzydal:

pi***olisz jak jakis potrzaskany :roll:

co cie ku*** Polska interesuje.... na szpilu spiewosz Polska bez Ślonska a teroz patrzysz jak im sie widzymy :shock:

Pavlique
Kontakt:

#213 Post autor: Pavlique » 1 lip 2006, o 13:59

HLIWA rządzi, HILWA kadzi, HILWA nigdy Cie nie zdradzi.
To coś nowego; do tyj poary była Hilwa... :wink:
Ale to tak żeby rozładować trozka atmosferka...
Pozdr
I'm a man who walks alone

pio17

#214 Post autor: pio17 » 1 lip 2006, o 14:02

znowu sie zaczyna jazda... jedni po drugich..:/ to sie znowu skonczy zamknięciem tematu, ja proponuje nie zmieniać pierwotnego watku... i niech ktos napisze czy cos wiadomo na temat tego zebrania z Klimkiem, i co to były za transparenty..?

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#215 Post autor: uRodzony na sektoRze » 1 lip 2006, o 14:02

Tunkla 12, zarejestrowałeś się specjalnie zeby to napisac??? :lol: :lol: :lol:

Nie podoba się wam taka forma protestu to próbujcie to wyjaśnić między sobą zamiast straszyć psami tutaj kogoś bo robicie obciach a potem oburzacie się jak ktoś was nazywa konfidentami...
Podobnie było z tematem zamkniętego naszego kibica.... Wiekszość przyklasnęła policji po czym temat zniknął...
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

bolo23

#216 Post autor: bolo23 » 1 lip 2006, o 14:06

urodzony na sektorze pisze:Tunkla 12, zarejestrowałeś się specjalnie zeby to napisac??? :lol: :lol: :lol:

Nie podoba się wam taka forma protestu to próbujcie to wyjaśnić między sobą zamiast straszyć psami tutaj kogoś bo robicie obciach a potem oburzacie się jak ktoś was nazywa konfidentami...
Podobnie było z tematem zamkniętego naszego kibica.... Wiekszość przyklasnęła policji po czym temat zniknął...
przepraszam za wulgaryzmy z gory, ale:
qwa - jakby Ciebie "opierdolil" to bys mu tez przyklasnal?!?!?!

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#217 Post autor: uRodzony na sektoRze » 1 lip 2006, o 14:12

bolo23 pisze:qwa - jakby Ciebie "opierdolil" to bys mu tez przyklasnal?!?!?!
Odpowiem tak: nie przyklaskiwałbym policji...
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

łysybatoRy

#218 Post autor: łysybatoRy » 1 lip 2006, o 14:29

Ch pisze:wy bezmuzgie typy robicie konfidencki klub z naszego klubu 99% z was stadionu nie widziala na oczy a wielce pisza i pi***ola tu na kogos , nie gadam ze dobrze ze to zdemolowali ale chyba wiadomo zeto kibice od nas zrobili i nie nalezy po nich jechac w necie kazdy madry na zywo podbicie do nich i im to mowcie a nie cala poilska sie z nas smeje bo ku*** dupny Ruch tu kwiaty chca kupowac i przepraszac tu najchetniej na psy by poszli i podali kto to byl TAKICH LUDZI NA STADIONIE NAM NIE TRZEBA JAK MACIE Z UCHA STRZELAC I NAPINAC SIE NA NECIE TO LAZCIE LEPIEJ NA GKS BO TAM BARDZIEJ PASUJECIE !!

ADMIN: OSTRZEZENIE ZA TEN POST, i TEN KTORY BYL WYZEJ. PRZY CZWARTYM OSTRZEZENIU JEST BAN, NIE DO SCIAGNIECIA. WIEC RAZ... DWA... TRZY... TROCHE MALO, ALE DO CZWARTEGO TEZ DOJDZIEMY
CH-- chopie zastanow sie co ty wypisujesz sam za gupoty... jako cało Polska sie z nos śmieje-bo jo tego nie Rozumia z czego sam sie śmioc to cza sie noRmalnie siednonć i beceć.Polski fuzbal to je dno co dRugi klub w polsce jedzie na minusie byle by ino pogRać w danym sezonie Miasta lejom na kluby cienkim sikiem ło sponsoRow cienżko jak byk bo u nos żodyn nie chce dokłodac ino zaRobiać kasa jak sie juz jakiś tRefi to cza go po gołyj żici całować i dmuchać i chuchać na niego by sie ino nie Rozmyśloł.U nos na naszym KOCHANYM RUCHU tyż sie nie pRzelywo momy naszego p.KLIMKA i cza szanowac to co łon Robi bo to łod zeszłego sezonu idzie w dobRym kieRunku.Koszty utRzimania stadionu som wysokie a szczegulnie w czasie pRzeRwy miendzy rozgRywkami a sam pora CEPOW łodpieR..lo taki numeR-mie sie zdo że to cza mieć nie pokolei we łbie. I NIE POCZEBNE SAM JE KABLOWANIE I LOTANIE NA POLICJO ALE TE ISTNE CO TO NAROBIELI POWINNI SAME IŚC I TO NAPRAWIĆ A NIE SIEDZIEĆ W DOMA I SIE ŚMIOC...

A TYM CO SIE PODOBAJOM TAKE FORMY PROTESTU ŁODSYŁOM NA STADION DO BIELSKA MOŻNO CHCOM MIEC TAKIE PASTWISKO BO MIE SIE NIE PODOBO.NIE MOMY PIEKNEGO STADIONU ALE I TAK SIE JUŻ WIELA NA NIM ZMIENIOŁO I JAK SIE NIE MO CO SIE LUBI TO SIE LUBI I SZANUJE!!!!!!!!!!! CO SIE MO!!!!

POZDRAWIOM WSZYSKICH NORMALNYCH KIBICÓW RUCHU!!!!

pio17

#219 Post autor: pio17 » 1 lip 2006, o 15:25

Noc z czwartku na piątek minęła na Cichej bez większych ekscesów. Dzień wcześniej stadion Ruchu odwiedzili chuligani, którzy zniszczyli farbą olejną murawę boiska (pseudokibice domagają się powrotu do drużyny Mariusza Śrutwy). Wczoraj chuligani też odwiedzili stadion, zdążyli jednak tylko zawiesić na płocie flagę, na której znalazły się słowa poparcia dla Śrutwy.

A tu cos ze sportu :) Znów dorzucili cos swojego :)
Niewiarygodne, a jednak prawdziwe: odiwedzjący od kilku dni stadion przy ul. Cichej "kibice", deklarujący swoją wielką miłość do Mariusza Śrutwy i mieniący się wielkimi fanami zespołu, dokonali aktu wandalizmu. Na środku murawy szpadlami wyryto duży napis "nas też chcecie się pozbyć?", natomiast za bramką - nazwisko niedawnego kapitana "niebieskich".

Szok

- Jestem załamany - wyjaśnia dyrektor sportowej spółki, Krzysztof Ziętek. - Pod osłoną nocy pseudokibice zniszczyli murawę. Zaczęliśmy usuwać dziury, bo przecież musimy płytę doprowadzić do użytku.

Paweł Poloczek, który od lat konserwuje boisko, od razu przystąpił do usuwania szkód. Trawa została przystrzyżona, zaś dziury uzupełnione specjalnym torfem. Ten fachowiec zapewne w miarę szybko doprowadzi murawę do użytku. - Wszystko się działo pod osłoną nocy i stąd też udało się wandalom zdewastować murawę - mówi mocno zirytowany dyrektor MORiS, Wojciech Krzystanek. - Sprawcy doskonale wiedzieli, w którym miejscu działać, bo wystarczyło kilka metrów w prawo lub w lewo, a wówczas kamera monitorująca obiekt zarejestrowałaby ich twarze. Trudno mi mówić o stratach finansowych, w tej chwili nie jestem w stanie ich oszacować. Można w różny sposób demonstrować niezadowolenie z określonych decyzji, niemniej chciałbym sprawcom uzmysłowić, że Ruch to nie oni, lecz rzesza fanów, która wspiera klub i zespół w najtrudniejszych momentach. Zawiadomiłem policję o dewastacji. Stadion, jak wszystkie obiekty MORiS, jest ubezpieczony - zobaczymy, jak potraktuje nas firma ubezpieczająca.

Fani zrzeszeni w "klubie kibica" odcinają się od tego aktu wandalizmu. Mariusz Klimek, główny udziałowiec sportowej spółki, przebywa teraz poza granicami kraju, ale już zapowiedział, że przed sezonem zamierza się spotkać z kibicami.

Bez "Bizaka"

Jeszcze kilka dni temu nic nie wskazywało na to, że Krzysztof Bizacki 30 czerwca opuści "niebieskich", choć napastnik w minionej rundzie niweiele grał. Był więc nawet trochę zdziwiony, że otrzymał propozycję dalszej gry w Ruchu. Minęło kilka dni i... oferta stała się nieaktualna. - Doszliśmy z działaczami do wniosku, że kontrakt z Krzyśkiem jednak nie zostanie przedłużony i taką informację otrzymał piłkarz wczoraj po treningu - wyjaśnia trener Marek Wleciałowski.

Jeszcze rok temu niemożliwe wydawało się, by w chorzowskim zespole zabrakło duetu Bizacki - Śrutwa. Pewne jest, że w tej chwili "niebiescy" przypominają beczkę prochu - każdy nierozważny krok grozi wybuchem.

JEDI_V
Kontakt:

#220 Post autor: JEDI_V » 1 lip 2006, o 15:42

CH-lod kiedy to na parterowych domkach komputery z netem wstawiajom,ty sie idz mozg w imadle scisnac jak bydzie co,debilu skonczony,murawa klubu to jak relikwia w kosciele,to swietosc,idzie inaczyj prostestowac,a tych co to zrobili to widac wiela majom odwagi,w nocy po cichu,bez pokazania ryja
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW

Eagle

#221 Post autor: Eagle » 1 lip 2006, o 15:54

urodzony na sektorze pisze:(...)bo robicie obciach(...)
Obciach to tukej zrobił wto inny...

Gość

#222 Post autor: Gość » 1 lip 2006, o 18:42

osrance na meczy przyjdzcie mi to powiedziec albo dajcienamiar na siebie to ja do was podbije

i co za zjeb ma w podpisie znaczek realu brak slow

eagle na gks pasujesz bardziej w0

Gość

#223 Post autor: Gość » 1 lip 2006, o 18:46

[quote="Tunkla 12"][quote]

Do Ch czemu wyzywasz kibiców od konfidentów? Jakby tobie muzyn zgwałcił matke? albo jakiś ciarach spalił mieszkanie. i byś go nie potrafił złapać. To nie poszłeś by na psy? Odpowiedz brzmi : Oczywicie zebys poszedł!!!!
quote]

w zyciu bym nie poszedl na psy nie porownuj mnie do siebie !!!

je*** KONFIDENTOW !!!!
KONFIDENCI RAUS Z RUCHU JAK CHECIE ch*** NA PSY DONOSIC TO sp***dalac NA GIEKSE !!
MOZE WAS BYC TYSIACE A MI JEDNEMU RADY NIE DACIE NIE WSPOMINAJAC O RESZCIE

Alex_

#224 Post autor: Alex_ » 1 lip 2006, o 18:47

Ch pisze:i co za zjeb ma w podpisie znaczek realu brak slow

eagle na gks pasujesz bardziej w0
podpisuja sie po tym, to jest foRum Ruchu !! a nie ku*** Realu,Barcelony,Milany cy Bayernu !! pi***oli nos za kim tys jest w Europie :wink:

Gość

#225 Post autor: Gość » 1 lip 2006, o 18:49

I PISZCIE MI DALEJ JAKI TO JA NIE JESTEM ZLY ITP PRZYJDZIE DO 1 MECZU I JAK SIE SPOTKAMY TO GLOWY DACIE NA DOL JAK TE PIZDY I NATYM SIE SKOCZY WAS PROTESY JUZ 100 RAZY WIELCE CHIELISCIE POZADKU ROBIC PO RUCH-LKS PO SMIERCI PAPIEZA JUZ STOWARZYSZENIE WIELKIE POWSTALO I CO ZWOJOWALISCIE TYLE CO W NECIE NAPISALISCIE NIC POZATYM ! POWTARZAM PO RAZ KOLEJNY PF NIE MALOWALO TEGO I NIE NIESCZYLO ALE JAK PISZECIE MI TAKIE POSTY ZE POWINNI ICH ZA TO UKARAC MONITORING I GDZIE BYL STROZ TO JESTESCIE DLA MNIE ZWYKLYYMI KONFIDENTAMI A KONFIDENTOW TRZEBA je*** !!

Zablokowany