Ruch bez Mariusza Srutwy
-
- Kontakt:
Koleś zaczynosz mnie denerwować tyś jest jakiś nawiedzony piszesz byle co byle kaj i nawet nie umisz edytować swoich wpisów ino walisz jeden pod drugim. Dej sie na luz Śrutwy nima i koniec. Jak byś był starszy i widzioł jak Gucio groł to jak łon odłaził to byś chyba sie pochlastoł.prezes22 pisze:biza odszedl z ruchu na znak solidarnosci z mario i bo poco ma byc kozlem ofiarnym jak Ruch zacznie przegrywac to wszyscy uczepia sie bizaka ze to jego wina
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]
-
- Kontakt:
Na znak protestu???? :lol: :lol: :lol: :lol: wiela ty mosz lot ???prezes22 pisze:biza odszedl z ruchu na znak solidarnosci z mario i bo poco ma byc kozlem ofiarnym jak Ruch zacznie przegrywac to wszyscy uczepia sie bizaka ze to jego wina
jak twojemu kumplowi szef podziekuje za wspolpraca w firmie kaj sie w cale malo nie zarabia to ty na znak solidarnosci sie zwolnisz??? mom to chyba tak rozumiec ?? wow Do mnie skonczyla sie pewna era w Ruchu i tyla Dziekuje Obydwu Panom kazdy kiedys musi odlez i wole ze oby dwaj robia to teraz i byda ich bardzo dobrze wpominal niz jak by to mieli np. zrobic za rok i wtedy.........
DZIEKI ZA WSZYSTKO
MARIUSZ DZIEKUJEMY ZA WSZYSTKO I MYSLE ZE JESZCZE RAZ ZAGRASZ W KOSZULCE RUCHU W SWOM POZEGNALNYM MECZU A MY KIBICE ZROBIMY CI WIELKIE SWIETO TEN OSTATNI RAZ, KIBICE SIEMIANOWIC
-
- Kontakt:
-
Niespodziewana decyzja Krzysztofa Bizackiego! Na znak solidarności z Mariuszem Śrutwą "Bizak" także odszedł z Ruchu Chorzów. W ciągu kilku dni dwie ikony chorzowskiego klubu przegonił trener Marek Wleciałowski. To rozwścieczyło kibiców. Nas też chcecie się pozbyć? - napisali wczoraj farbą olejną na murawie chorzowskiego stadionu.
To z Faktu
To z Faktu
czytej gazety a nie ino przed netem siedzMik20 pisze:Na znak protestu???? :lol: :lol: :lol: :lol: wiela ty mosz lot ???prezes22 pisze:biza odszedl z ruchu na znak solidarnosci z mario i bo poco ma byc kozlem ofiarnym jak Ruch zacznie przegrywac to wszyscy uczepia sie bizaka ze to jego wina
jak twojemu kumplowi szef podziekuje za wspolpraca w firmie kaj sie w cale malo nie zarabia to ty na znak solidarnosci sie zwolnisz??? mom to chyba tak rozumiec ?? wow Do mnie skonczyla sie pewna era w Ruchu i tyla Dziekuje Obydwu Panom kazdy kiedys musi odlez i wole ze oby dwaj robia to teraz i byda ich bardzo dobrze wpominal niz jak by to mieli np. zrobic za rok i wtedy.........
stary jeszcze miolech okazja widziec guzia w 89 i jak Ruch robil mistrza i ten piekny szpil w zabrzu co kolodziejczyk elwra chycil a byda pisol co chcia i mom to kajs ze ci sie nie po dobo kolo ........ mi loto co ty o tym mysliszgregor pisze:Koleś zaczynosz mnie denerwować tyś jest jakiś nawiedzony piszesz byle co byle kaj i nawet nie umisz edytować swoich wpisów ino walisz jeden pod drugim. Dej sie na luz Śrutwy nima i koniec. Jak byś był starszy i widzioł jak Gucio groł to jak łon odłaził to byś chyba sie pochlastoł.prezes22 pisze:biza odszedl z ruchu na znak solidarnosci z mario i bo poco ma byc kozlem ofiarnym jak Ruch zacznie przegrywac to wszyscy uczepia sie bizaka ze to jego wina
-
- Kontakt:
Jo jest ciewkay jaki ty klej woniosz??prezes22 pisze:stary jeszcze miolech okazja widziec guzia w 89 i jak Ruch robil mistrza i ten piekny szpil w zabrzu co kolodziejczyk elwra chycil a byda pisol co chcia i mom to kajs ze ci sie nie po dobo kolo ........ mi loto co ty o tym mysliszgregor pisze:Koleś zaczynosz mnie denerwować tyś jest jakiś nawiedzony piszesz byle co byle kaj i nawet nie umisz edytować swoich wpisów ino walisz jeden pod drugim. Dej sie na luz Śrutwy nima i koniec. Jak byś był starszy i widzioł jak Gucio groł to jak łon odłaził to byś chyba sie pochlastoł.prezes22 pisze:biza odszedl z ruchu na znak solidarnosci z mario i bo poco ma byc kozlem ofiarnym jak Ruch zacznie przegrywac to wszyscy uczepia sie bizaka ze to jego wina
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]
- SzaRlin
- Kontakt:
Na znak solidarności?? śmiechu warte... :?COBRA pisze:Niespodziewana decyzja Krzysztofa Bizackiego! Na znak solidarności z Mariuszem Śrutwą "Bizak" także odszedł z Ruchu Chorzów. W ciągu kilku dni dwie ikony chorzowskiego klubu przegonił trener Marek Wleciałowski. To rozwścieczyło kibiców. Nas też chcecie się pozbyć? - napisali wczoraj farbą olejną na murawie chorzowskiego stadionu.
To z Faktu
Wleciał ich przegonił?? :?
FUCKT co za pajace.

[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]
tabaka:) jak juz a co chcesz:)gregor pisze:Jo jest ciewkay jaki ty klej woniosz??prezes22 pisze:stary jeszcze miolech okazja widziec guzia w 89 i jak Ruch robil mistrza i ten piekny szpil w zabrzu co kolodziejczyk elwra chycil a byda pisol co chcia i mom to kajs ze ci sie nie po dobo kolo ........ mi loto co ty o tym mysliszgregor pisze:Koleś zaczynosz mnie denerwować tyś jest jakiś nawiedzony piszesz byle co byle kaj i nawet nie umisz edytować swoich wpisów ino walisz jeden pod drugim. Dej sie na luz Śrutwy nima i koniec. Jak byś był starszy i widzioł jak Gucio groł to jak łon odłaził to byś chyba sie pochlastoł.prezes22 pisze:biza odszedl z ruchu na znak solidarnosci z mario i bo poco ma byc kozlem ofiarnym jak Ruch zacznie przegrywac to wszyscy uczepia sie bizaka ze to jego wina
ADMIN: OSTRZEZENIE ZA NOTORYCZNE PISANIE PO KILKA POSTOW Z RZEDU, DO TEGO CZESTO NIE NA TEMAT. NIEDLUGO CHYBA SIE ZEGNAMY...
-
- Kontakt:
heheh dobre toSza19R20lin pisze:Na znak solidarności?? śmiechu warte... :?COBRA pisze:Niespodziewana decyzja Krzysztofa Bizackiego! Na znak solidarności z Mariuszem Śrutwą "Bizak" także odszedł z Ruchu Chorzów. W ciągu kilku dni dwie ikony chorzowskiego klubu przegonił trener Marek Wleciałowski. To rozwścieczyło kibiców. Nas też chcecie się pozbyć? - napisali wczoraj farbą olejną na murawie chorzowskiego stadionu.
To z Faktu
Wleciał ich przegonił?? :?
FUCKT co za pajace.:x kibiców rozwscieczyło "przegonienie" Bizackiego

W ciągu kilku dni dwie ikony chorzowskiego klubu przegonił trener Marek Wleciałowski.