To jest komplet
-
- Kontakt:
To jest komplet
Bizacki odchodzi, ciekawe czy wlecial go wyciep czy som zrezygnowoł w formie protestu
Jeśli zrobisz idiotę z jednego, cała reszta poczuje się lepiej
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- SzaRlin
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jo go byda żałówać, bo jakby niy Bizak (w latach swoji świetności oczywiście) to Śrutwa by mioł ciul a niy ponad 100 torow.heli pisze:a czy to ważne, ważne, ze go nie ma
i raczej nikt nie bedzie go żałować, bo w przeciwieństwie do Śrutwy on w każdym meczu ostatnio grał padline, co każdy zdrowo widzący człowiek mógł zaobserwować na meczach.
I również szacunek mu się należy a niy wy***rdalaj.
BIZA DZIYNKUJA !!!
- L.G
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
Bizak grał w podobnym okresie do Śrutwy
to co ich różniło /a obydwaj mieli ogromny wpływ i zasługi w Ruch lat 90 i początku XXI wieku/ to to że Bizak nie ma niebieskiego serca
Bizak jest tyszaninem
to co ich różniło /a obydwaj mieli ogromny wpływ i zasługi w Ruch lat 90 i początku XXI wieku/ to to że Bizak nie ma niebieskiego serca
Bizak jest tyszaninem
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
19r20 - co Ty znowu chopie ujmujesz ludziom... on niebieski tez jest, o to sie nie martw (a w jakim stopniu to juz inno sprawa).
zaroz tez zaczniecie i na nim wieksze psy wieszac...
dziekuja mu tez za gra, podobnie jak i srutwie, co nie zmienia faktu ze popieram odejscie ich obu
DZIEKI raz jeszcze, w koncu byliscie idolami mojego dziecinstwa i wczesniej mlodosci!!!! bede was dobrze wspominal
zaroz tez zaczniecie i na nim wieksze psy wieszac...
dziekuja mu tez za gra, podobnie jak i srutwie, co nie zmienia faktu ze popieram odejscie ich obu
DZIEKI raz jeszcze, w koncu byliscie idolami mojego dziecinstwa i wczesniej mlodosci!!!! bede was dobrze wspominal
-
- Kontakt:
JO JUZ KIES PISOL KRZYSIU DZIEKI ZA NIEBIESKOSC TWOJEGO SERCA
i ZA TO CO PRZYNOSILO NAM LZY SZCZESCIA Z TWOJEJ STRONY W RUCHU
ZAWSZE BYDYMY PRZYNAJMIJ JO CIE DOBRZE WSPOMINOL BOS ZROBIL DO TEGO KLUBU DUZO
CHOC LOSTATNIO CI SIE NIE WIODLO BESTO LEPI SKONCZYC I POMOC NP.W KLUBIE
BO MYSLA ZE Z KLUBU NIE ZREZYGNUJESZ I BEDZIESZ TAK JAK MARIO WSPOMOGOL TEN NASZ RUCH
DUCHOWO DZIEKI DZIEKI ZA TROD WLORZONY I POT WYLONY NA TEJ MURAWIE W TYM KLUBIE
MARIO CIEBIE TYZ ZA TO DZIEKUJA
chopcy nie martwcie sie kozdo dobro kariera zawsze bedom pamietac chopcy ze slaska czyli CHORZOWSKIE
KIBICE wasze tyz ;-)
i ZA TO CO PRZYNOSILO NAM LZY SZCZESCIA Z TWOJEJ STRONY W RUCHU
ZAWSZE BYDYMY PRZYNAJMIJ JO CIE DOBRZE WSPOMINOL BOS ZROBIL DO TEGO KLUBU DUZO
CHOC LOSTATNIO CI SIE NIE WIODLO BESTO LEPI SKONCZYC I POMOC NP.W KLUBIE
BO MYSLA ZE Z KLUBU NIE ZREZYGNUJESZ I BEDZIESZ TAK JAK MARIO WSPOMOGOL TEN NASZ RUCH
DUCHOWO DZIEKI DZIEKI ZA TROD WLORZONY I POT WYLONY NA TEJ MURAWIE W TYM KLUBIE
MARIO CIEBIE TYZ ZA TO DZIEKUJA
chopcy nie martwcie sie kozdo dobro kariera zawsze bedom pamietac chopcy ze slaska czyli CHORZOWSKIE
KIBICE wasze tyz ;-)
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
- 19r20
- Kontakt:
bolo23 nie zrozumiałeś moich słów lub żle się wyraziłem
ja również dziękuję Bizakowi za piękne chwile w Ruchu ale on był najemnikiem związanym kontraktem a nie sercem z Cichą.
przypomnij sobie jak odchodził do Sokoła Tychy w latach 90, jak uciekał z Ruchu do Odry Wodzisław, jak próbował uciekać na Cypr czy do Grecji
grał w Ruchu kupe lat, zostawił swego czasu kupę zdrowia ale serca nie ma niebieskiego - ja tak uważam!
ale oczywiście dziękuję! i dobrze będę go wspominał
ja również dziękuję Bizakowi za piękne chwile w Ruchu ale on był najemnikiem związanym kontraktem a nie sercem z Cichą.
przypomnij sobie jak odchodził do Sokoła Tychy w latach 90, jak uciekał z Ruchu do Odry Wodzisław, jak próbował uciekać na Cypr czy do Grecji
grał w Ruchu kupe lat, zostawił swego czasu kupę zdrowia ale serca nie ma niebieskiego - ja tak uważam!
ale oczywiście dziękuję! i dobrze będę go wspominał
Ostatnio zmieniony 30 cze 2006, o 14:54 przez 19r20, łącznie zmieniany 1 raz.
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com