Dewastacja Murawy!!
Zamiast sie napinać i co chwila pisac posty, ktore juz praktycznie nic nowego nie wnosza to lepiej jakby ktos KONKRETNY zorganizowal jakas zbiorka pod stadionem, wszyscy co by tam poszli to by wzieli jakas kasa i by sie kupilo jakies farby w jednym odcieniu, kilka pedzli i mozna by to w koncu zamalowac. PozdRo
-
- Kontakt:
- L.G
- Kontakt:
Jeszcze ino brakuje rewolucyjny teorii, że to napisali dziennikarze GW z żydo-masono-komuną przebraną za cyklistów. LPR juz bliskoLysy pisze:żeby jeszcze ten śmieć "gazeta wyborcza " pisała tyle i taką czcionką o aspektach sportowych i wynikach Ruchu. No ale temat dostali mocny i teraz mogą się "żydy" wykazać. Przyjdzie sezon i takie arykuły będą sponsorowane perzez gks i piasta. Wspomnicie moje słowa.Pismaki z czegoś muszą żyć.A może by tak Blaut napisał o sprawie licencji dla piasta. A może to on ją załatwia i dlatego milczy????trzeci sezon czepiają się Ruchu a dwadzieścia kilometrów od Cichej leży temat o którym koszerni nie chcą pisać bo to właśnie Ślązacy i Śląsk im w oku belką sterczy.
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
-
- Kontakt:
nie wiem kiedy ma być spotkanie Klimka z kibicami
ale myśle że jakbyśmy zorganizowali jakieś farby i zamalowali te szpecące napisy to by sie pokazało że te napisy "tworzyło" tylko ułamek procenta "kibiców"
pojsc do Ziętka i załatwić pomoc ludzi z MOSiRu i zamalować to
przy okazji odnowi sie co nie co
sie moga zdeklarowac dac 10zł na farba
ale myśle że jakbyśmy zorganizowali jakieś farby i zamalowali te szpecące napisy to by sie pokazało że te napisy "tworzyło" tylko ułamek procenta "kibiców"
pojsc do Ziętka i załatwić pomoc ludzi z MOSiRu i zamalować to
przy okazji odnowi sie co nie co

sie moga zdeklarowac dac 10zł na farba
nigdy nie jest za późno
- 19r20
- Kontakt:
- KOCHŁOWICE
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
- KOCHŁOWICE
- Kontakt:
po***ani !!! Teraz niech iodejdzie Klimek i wleciałowski ktory z ruch unaprawder zrobił druzyne. Srtuwa nie ma siły juz grac i kazdy to dobrze widzi. Lepiej poszukac drugiego zawodnika w stylu "MIKIEGO" Tyle pieniedzy zas zmarnowanych, przez paru idiotów i w konsekwencji wszyscy kibice Ruchu beda nazwani po***anymi ;/ ku*** super;/
-
- Kontakt:
Wlasnie ogladam zdiecia z tego i jestem w szoku :shock: :shock: :shock: :shock:
Jak mozna tak pomalowac caly stadion jak to wyglondo WSTYD !!!!!!
Tych gnoji co to zrobili powinni chycic i placic za to wszystko.W Ruchu kasa sie nie przelewo a pora debili taki bajzel robi.
I wy chcecie bilety po 5 zloty ku*** za to powinny bych po 15.
A te jechanie po Wleciale pojebancy.Chop chce dobrze i tyla.
Ach skoda mi juz slow jak to wszyszko widza.
Jak mozna tak pomalowac caly stadion jak to wyglondo WSTYD !!!!!!
Tych gnoji co to zrobili powinni chycic i placic za to wszystko.W Ruchu kasa sie nie przelewo a pora debili taki bajzel robi.
I wy chcecie bilety po 5 zloty ku*** za to powinny bych po 15.
A te jechanie po Wleciale pojebancy.Chop chce dobrze i tyla.
Ach skoda mi juz slow jak to wszyszko widza.

[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]