no i pojawiły sie pierwsze komentarze w prasieCo zrobi symbol?
Mariusz Śrutwa to znakomity piłkarz. Już na zawsze pozostanie symbolem Ruchu lat 90. Bardzo żałuję, że mogę go już nigdy nie zobaczyć w niebieskiej koszulce. Uważam jednak, że tak jak pokazywał klasę na boisku, tak powinien pokazać ją poza nim. Jestem zaskoczony, że zawodnik nie chce ustosunkować się do skandalicznych wybryków wandali niszczących stadion na Cichej. Śrutwa twierdzi, że nie chce zabierać głosu przed końcem kontraktu, który wygasa akurat dziś. Moim zdaniem to duży błąd. Ktoś przecież mógłby pomyśleć, że skoro piłkarz nie odcina się zdecydowanie od żenujących aktów wandalizmu, to ten barbarzyński sposób wywierania presji na działaczach i trenerze po prostu akceptuje. A przecież nie akceptuje, prawda?
Paweł Czado
Dewastacja Murawy!!
-
- Kontakt:
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt:
w jakim stylu!? Mariusz sie do tego odniesie w sobote i wg mnie wystarczy. i wtedy dowiemy sie w jakim stylu. smutne to to, ze zegna sie symbol... w takim stylu!slavo pisze:Smutno mi. Ludzie mieli Cię Mariusz za taki symbol a ty odchodzisz w takim stylu.Jestem zaskoczony, że zawodnik nie chce ustosunkować się do skandalicznych wybryków wandali niszczących stadion na Cichej. Śrutwa twierdzi, że nie chce zabierać głosu przed końcem kontraktu, który wygasa akurat dziś.
-
- Kontakt:
Lukas ! Ten numer GW wychodzi jutro. Moze Mariusz coś w sobote powie, może nie. Jutro ci którzy dokonali tej profancji przeczytają:
"że zawodnik nie chce ustosunkować się do skandalicznych wybryków wandali niszczących stadion na Cichej".
Jak myślisz jak to sobie przetłumaczą. Co jeszcze zdemolują do soboty.
Mariusz jest wolnym człowiekiem może się wypowiedzieć dziś, jutro albo wcale, ale Ruch potrzebował tej wypowiedzi dziś. Nie Wleciałowski, Ziętek czy Klimek tylko Ruch. A czasem tak trudno wzieś się ponad pewien poziom. Tak często Mariusz wypowiadał się bez zastanowienia, za szybko, a teraz zwleka bawi się w "przemyślenia" i rozważania. Ma do tego prawo ale ... Ruch... niebieskie serce, a moze po prostu zwykłe, ambitne, urażone i takie ludzkie co bliższa mu koszula, niż komunały z ust ?
"że zawodnik nie chce ustosunkować się do skandalicznych wybryków wandali niszczących stadion na Cichej".
Jak myślisz jak to sobie przetłumaczą. Co jeszcze zdemolują do soboty.
Mariusz jest wolnym człowiekiem może się wypowiedzieć dziś, jutro albo wcale, ale Ruch potrzebował tej wypowiedzi dziś. Nie Wleciałowski, Ziętek czy Klimek tylko Ruch. A czasem tak trudno wzieś się ponad pewien poziom. Tak często Mariusz wypowiadał się bez zastanowienia, za szybko, a teraz zwleka bawi się w "przemyślenia" i rozważania. Ma do tego prawo ale ... Ruch... niebieskie serce, a moze po prostu zwykłe, ambitne, urażone i takie ludzkie co bliższa mu koszula, niż komunały z ust ?
- amra
- Kontakt:
Czado to je***y gieksiarz ch** z nim .
Martwmy sie o swoje - tak jak lukas (dżok) napisoł - żenujący jest styl pożegnania z ludźmi .........
Acha tak na marginesie to mi sie zdo że to nie wlecieł doł nom 7 plac ino punkty zwrócone przez pzpn po dokumentach podpisanych przez mariusza...... (kolejno asysta i to w jednym .
:twisted: )
Martwmy sie o swoje - tak jak lukas (dżok) napisoł - żenujący jest styl pożegnania z ludźmi .........
Acha tak na marginesie to mi sie zdo że to nie wlecieł doł nom 7 plac ino punkty zwrócone przez pzpn po dokumentach podpisanych przez mariusza...... (kolejno asysta i to w jednym .

[b][size=167][color=blue] NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB[/color][/size][/b]
[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]
[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Z dnia na dzień coraz bardziej jestem dumny , że jestem kibicem Ruchu od dobrych kilkunastu lat. Pierwszy raz byłem dumny z kibiców Ruchu kiedy obje..z medali naszych piłkarzy po zdobyciu Pucharu '96 w Chorzowie na Wolce.Zawsze jestem dumny , gdy z "niewiadomych" przyczyn zamykaja nam stadion po uprzednim jego zniszczeniu. No a teraz przyszło mi doczekać , gdy sami sobie sramy na stadion(murawę). Jest kolorowo i zajeb.... Po co starania , po co to wszystko,
Najlepiej zaorać stadion i postawić hipermarket. No ale w lidze hools jesteśmy w czołówce, więc trzeba wymyslić jeszcze cos dodatkowego. Liga Ciooli- no i jesteśmy w Polsce na pierwszym miejscu. :?
p.s.Co do p. Śrutwy-mimo wszystko należy się szacunek (choć miał i wzloty i upadki),bo zrobił dla Ruchu dużo.

p.s.Co do p. Śrutwy-mimo wszystko należy się szacunek (choć miał i wzloty i upadki),bo zrobił dla Ruchu dużo.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
1) strone albo dwie slavo bardzo dobrze napisal... a ja dodam swoje - jezeli ktos jest elementem, to dla dobra klubu nic nie zrobi... efekt widzielismy dzisiaj.
2) nie ma szukac winnych nigdzie poza tymi zwiacymi sie kibicami ruchu - nie ma co uciekac od odpowiedzialnosci.
3) odnosze sie do tych napisow, bo tez pojechalem to wszytko sprawdzic
a) mariusz srutwa naszym bogiem - to se qzwa zalozcie Kosciol Swiadkow Mariusza Srutwy
b) srutwa zostaje w chorzowie - zostac zostaje ino nie w druzynie - proste, nikt mu niebieskiego koloru nie ujmuje
c) wlecial raus - ELEMENT RAUS - mozesz w doma sie szrank rozdupic, ale stadion zostow w spokoju, tak jak i bana kerom na ten stadion jedziesz i wszystko inne co nie twoje
d) nas chciecie sie tez pozbyc - was tak!! widac w tym wpisie wasza milosc do klubu, biedni wyznawcy kosciola swiadkow mariusza srutwy
e) wlecialowski ch*** - wstawcie swoje imona ksywy etc i pozostawcie ostatnia czesc hasla
f) wlecial (na szubienicy) - z wami to tak zrobic sie powinno
KOLEJNA RZECZ: NIE NAZYWAJCIE I NIE GLOSCIE TEGO ZE WOLA KIBICOW RUCHU JEST TAKA A NIE INNA (srutwa ma zostac) - bo nie jest taka i nie zadna przytlaczajaca wiekszosc tak uwaza...
Zoboczymy co dzisioj zmajstrujecie...
2) nie ma szukac winnych nigdzie poza tymi zwiacymi sie kibicami ruchu - nie ma co uciekac od odpowiedzialnosci.
3) odnosze sie do tych napisow, bo tez pojechalem to wszytko sprawdzic
a) mariusz srutwa naszym bogiem - to se qzwa zalozcie Kosciol Swiadkow Mariusza Srutwy
b) srutwa zostaje w chorzowie - zostac zostaje ino nie w druzynie - proste, nikt mu niebieskiego koloru nie ujmuje
c) wlecial raus - ELEMENT RAUS - mozesz w doma sie szrank rozdupic, ale stadion zostow w spokoju, tak jak i bana kerom na ten stadion jedziesz i wszystko inne co nie twoje
d) nas chciecie sie tez pozbyc - was tak!! widac w tym wpisie wasza milosc do klubu, biedni wyznawcy kosciola swiadkow mariusza srutwy
e) wlecialowski ch*** - wstawcie swoje imona ksywy etc i pozostawcie ostatnia czesc hasla
f) wlecial (na szubienicy) - z wami to tak zrobic sie powinno
KOLEJNA RZECZ: NIE NAZYWAJCIE I NIE GLOSCIE TEGO ZE WOLA KIBICOW RUCHU JEST TAKA A NIE INNA (srutwa ma zostac) - bo nie jest taka i nie zadna przytlaczajaca wiekszosc tak uwaza...
Zoboczymy co dzisioj zmajstrujecie...
-
- Kontakt:
oczywiscie ze Srutwa sie powinien odezwac,bo to Jego tez ta sprawa na stadionie dotyczy.Jego milczenie,a nawet niechec skomentowania tego aktu wandalizmu jest faktem ze nie ma nic przeciw temu.Zniszczyli nasza murawe i obrazili naszego trenera.Moze powinni posadzic na lawce Cieslika,bo on to jest naprawde zasluzony i naprawde niebieski tyle ze on potrafil odejsc z klasa.Czy Mario przyjdzie nam kibicowac jak jest tak bardzo niebieski??????? czy Mario mysli o klubie czy o sobie? nie potrafil zniesc tego ze punkty dla ruchu zaczal zdobywac kto inny.moze gdyby on w polowie wykorzystywal sytuacje jak Miki bylibysmy w Orange,ale on potrafil dostawac czerwona kartke schodzac z boiska i oslabiajac druzyne.To bohaterstwo czy tchorzostwo.Ci co zdemolowali nasza murawe nie byli niebiescy,nie sa i nie beda,a Ci co tego nie krytykuja tez nie powinni nimi byc.
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt: