Dewastacja Murawy!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
arcio
Kontakt:

#61 Post autor: arcio » 29 cze 2006, o 13:34

Raulito pisze:
łowca goroli pisze: daruj sie takie argumynty. Od trzech sezonów wracomy do OE. W kazdym z nich Srutrwa groł.

Ale chyba przyznasz ze za duzo takiego szumu moze tylko przeszkadzac drozynie w przygotowaniach... a jak sami piłkarze powiedzieli Klimkowi ze NIE MA RUCHU bez Śrutwy to cos w tym musi byc... tyle z mojej strony !
weź mnie nie baw już
to co - Śrutwa odejdzie i będzie koniec? zamkniemy na kłódke stadion i w pi***?

człowieku tu dziś miała miejsce akcja bandytów którzy zdewastowali coś czego nie mieli prawa ruszać!!!!!!!!!!!!!

se w doma w ogódku qr** szpadlem kopej a nie qr** po murawie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#62 Post autor: L.G » 29 cze 2006, o 13:35

Raulito pisze:. a jak sami piłkarze powiedzieli Klimkowi ze NIE MA RUCHU bez Śrutwy to cos w tym musi byc... tyle z mojej strony !
a ty zes przi tym boł i mosz to nagrane.
I powiedzieli to chórem czy każdy powtórzoł to pojedynczo a Klimek usłyszoł to 20cia pora razy.

Zmyslosz i tela.
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#63 Post autor: radzion » 29 cze 2006, o 13:38

im wiecej casu od tego mijo tym bardziej sie zastanawiom czy richtig ktos z Ruchu moglby byc tak jebniety zeby toi zrobic?

czy richtig Srutwa do kogos jest takim idolem?rozumia jakby to bol pilkarz kalsy Ronaldinho ale..... jakos poleku mi sie nie chce wierzyc w to i coroz bardzi mi to smierdzi ze to jednak nie zrobiol nikt z Ruchu

Raulito
Kontakt:

#64 Post autor: Raulito » 29 cze 2006, o 13:38

arcio pisze: se w doma w ogódku qr** szpadlem kopej a nie qr** po murawie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ty dalej to samo dobra nic juz nie pisze nie rozumiecie mnie i tyle !!!!

Ci ktorzy to zrobili to DEBILE i to jest jasne ! a Twoja gadaka ze jak Śrutwa odejdzie mamy zamknac stadoion i koniec czy ja takie cos pisalem ??? poprostu przez to zrobilo sie male zamieszanie nawet widzisz My czyli kibice sie kłucimy z tego powodu wiec lepiej juz to zostawmy !!

Miejmy nadzieje za ktos za to odpowie i lepiej niech nie nazywaja sie kibicami RUCHU !!!!!!
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#65 Post autor: Mirek » 29 cze 2006, o 13:39

radzion debile się wszędzie znajdą

emin88

#66 Post autor: emin88 » 29 cze 2006, o 13:39

Co za ci*** !!! brak słów !!! Debile, którzy to zrobili myślą, że to coś zmieni ??? Śrutwa był śrutwy nie ma :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#67 Post autor: radzion » 29 cze 2006, o 13:42

Mirek wiem ze sa ale nie moga uwierzyc w to ze dla kogos Srutwa jest az takim idolem zeby zrobic takie cos!!dLA MNIE TO JEST NEIMOZLIWE!

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#68 Post autor: Mirek » 29 cze 2006, o 13:46

To jest po prostu wszystko chore. Pisałem w innych tematach, że chciałem, by Mariusz jeszcze grał, ale skoro ma odejść to niech tak będzie. To trenera rozliczą z wyników. Ale to co się stało to dla mnie kretyństwo połączone z debilizmem. I tego nic nie usprawiedliwia.

Awatar użytkownika
ch-R

#69 Post autor: ch-R » 29 cze 2006, o 13:50

Wicie co mnie nie jest szkoda Śrutwy mnie jest szkoda tej murawy bo na tej murawie grali wieksze gwiazdy niz Pan Śrutwa i jak to napisane na stronie jest to "profanacja " i tyla za to co zrobili powinni miec zakaz wlazenia na Cicho !!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#70 Post autor: Ozor » 29 cze 2006, o 13:51

może byc tak jak godosz radzion :evil:

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#71 Post autor: Slawko » 29 cze 2006, o 13:51

Ale co dokladnie sie stalo z ta murawa?
Nie wierze ze to mogli byc ludzie ktorzy chodza na Ruch. Moim zdaniem to ktorys z naszych sasiadow zza miedzy.
A z drugiej strony to ladnie jest "chroniony" nasz stadion......
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

mody83

#72 Post autor: mody83 » 29 cze 2006, o 13:56

dopeiro teroz zech sie o tym dowiedziol.
jak mi to kumpel napisol to zch nei wierzyl!!!
ku*** banda baranow ja pi***ole ci*** nie kibice!!!!!!
niech spierdalaja z chorzowa matoly za***ane

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#73 Post autor: radzion » 29 cze 2006, o 13:57

ozor jo nie twierdza ze to napewno byl ktos inny, bo mzoe rzeczywiscie to byl ktos Ruchu,ale mi naprawde ciezko uwierzyc w to ze Srutwa dla kogos byla az takim idolem, ze bez tego chopa nie potrafri sobie wyobrazic Ruchu, poza tym diwna sprawa,bo zdarzaly sie juz momenty kiedy Srutwa rozstawala sie na jakis czas z Ruchem, wtedy tez byly slowa sprzeciwu ale nie bylo az takiego czegos, wtedy w Ruchu nie dzialo sie za dobrze! teraz pwooli klub staje na nogi, czy komus czasem nei zalezalo nad tym zeby to popsuc?

poza tym juz te wczesneijsze teksty typu Srutwa naszym Bogiem, hmm daje calo kasa jako mom,reka sie uciac ze nitk z Ruchu tego nie wymsylol, bo moze do niekotrych Srutwa naprowdy jest wielkim idolem ale bez przesady!!

po leku naprowdy przekonuja sie do tego ze to nie bol nikt z Ruchu!a jesli tej nocy kamery dzialaly to moze idzie jakos to sprawdzic!

Gajew
Kontakt:

#74 Post autor: Gajew » 29 cze 2006, o 13:58

Kibice zniszczyli murawe WIEC TERAZ KIBICE POWINNI JA NAPRAWIĆ za***rdalac NA CIHO I REMONTOWAĆ TROWA

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#75 Post autor: Mirek » 29 cze 2006, o 14:00

Gajew pisze:Kibice zniszczyli murawe WIEC TERAZ KIBICE POWINNI JA NAPRAWIĆ za***rdalac NA CIHO I REMONTOWAĆ TROWA
O ile można to proponowałbym nie nazywać ich kibicami, bo nie zasługują na to miano, niezależnie kto to był!!!

Zablokowany