terminarz
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
czy ja wiem czy ten terminarz aż taki zły:
a) zeszło rundopoczątek mieliśmy nei najlepszy, więc dobrze, ze gramy z mniej wymagającymi przeciwnikami, no chyba, ze teraz wszyscy trefią z formą już na pierwszo kolejka.
b) na początku wiadomo z jednej strony będą sie chcieli pokazać, ale z drugiej będą bardzo zestresowani
c) możliwość odskoczenia rywalom i usadowieniu się na fotelu lidera
Ale zresztą tak jak ktoś tu pisoł, jak momy walczyć o awans to nie ważny jest terminarz ino trzeba wygrywać z kim sie da i kiedy sie da. Mnie ino ciekawi jak to jest, ze mecze z Podbeskidziem i Polonią zajś gromy na końcu.
a) zeszło rundopoczątek mieliśmy nei najlepszy, więc dobrze, ze gramy z mniej wymagającymi przeciwnikami, no chyba, ze teraz wszyscy trefią z formą już na pierwszo kolejka.
b) na początku wiadomo z jednej strony będą sie chcieli pokazać, ale z drugiej będą bardzo zestresowani
c) możliwość odskoczenia rywalom i usadowieniu się na fotelu lidera
Ale zresztą tak jak ktoś tu pisoł, jak momy walczyć o awans to nie ważny jest terminarz ino trzeba wygrywać z kim sie da i kiedy sie da. Mnie ino ciekawi jak to jest, ze mecze z Podbeskidziem i Polonią zajś gromy na końcu.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- Siwy82
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dziobol pisze:Jo powiem tela
29 LIPCA WSZYSCY DO ZABIERZOWA !!!!! Jest to fest blisko i musi nos tam bydz wciule , pokorzemy im co to jest Ruch CHORZOW
na ta wioska czy Kraków, kaj bedzie szpil wiadomo?
bydom jeszcze to zmieniacKilka klubów (m.in. KSZO, Zagłębie Sosnowiec) zwróciło się już do PZPN w sprawie korekty terminarza (chodzi głównie o gospodarzy poszczególnych spotkań). W oryginalnym terminarzu powstałym z tzw. tabeli Bergera (na bazie tego schematu układane są terminarze od wielu lat) dokonano aż... 28 (dwudziestu ośmiu!) zmian gospodarzy poszczególnych meczów w samej rundzie jesiennej. Dzięki temu kilka klubów musiałoby rozgrywać prawdziwe maratony meczów u siebie lub na wyjazdach. O ile jest to uzasadnione w przypadku klubów, które przeprowadzają remonty swoich obiektów, o tyle w przypadku kilku klubów trudno doszukać się logicznego uzasadnienia takiej sytuacji.
"Bronić Śląskiej ziemi gotów każdy z nas"
[img]http://www.xif.pl/podpis/podpisy/grzyb.jpg[/img]
[img]http://www.xif.pl/podpis/podpisy/grzyb.jpg[/img]
- SzaRlin
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
rozumiem, że w sierpniu mecze w Chorzowie w piątki o 19 będą na 100%?
A co do terminarza to jak zagramy "z głową" to 5 meczów beniaminkami na początek może być naszym duzym atutem. Wystarczy zagrać tak jak wiosna w Ostrowcu albo w Białymstoku. Szybka kontra i... 3 pkt.
Licze na mądrośc piłkarzy i trenerów
A co do terminarza to jak zagramy "z głową" to 5 meczów beniaminkami na początek może być naszym duzym atutem. Wystarczy zagrać tak jak wiosna w Ostrowcu albo w Białymstoku. Szybka kontra i... 3 pkt.
Licze na mądrośc piłkarzy i trenerów

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: