Ruch bez Mariusza Srutwy

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

Re: w sroda zas na trening

#181 Post autor: L.G » 27 cze 2006, o 15:43

marcin fans pisze:wsroda zas na trening i spiew na ustach mariusz srutwa ks Ruch a wleciał do zabrza a niech lepiej nie sciaga tych masazystów z gornika po co nam takie odciepy.
som sie wykludź do zobrzo
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#182 Post autor: Ozor » 27 cze 2006, o 15:46

skoncz już pi***olic łowca masz to co chciałes,co z tego wyjdzie zobaczymy po czasie.

BAFista
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#183 Post autor: BAFista » 27 cze 2006, o 15:55

albo zech sie pomylił albo nie ma tu wpisu Śrutiego????????

proponuja zablokowac temat, bo to nie mo sensu

PAMIETEJCIE, JESIEN BEZ MARIUSZA 99 I CO BYŁO???

A TE NAPISY MA MURACH INO POGARSZAJĄ SYTUACJA

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#184 Post autor: Mirek » 27 cze 2006, o 15:55

[quote="łowca goroli załóżcie sobie Srutwiki Łagiewniki i bydziecie szczynsliwi i wyorgazmowani po wsze czasy

może tak bez przesady co???

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#185 Post autor: Simone » 27 cze 2006, o 16:02

Wyjdzie awans i wielu "zapomni" o Mariuszu

Takie zycie

Nie wiem o co tyle krzyku

Śrutwa bedzie z Ruchem tak czy owak

I tak mu gora dwa lata gry w pilke zostalo przy jego wieku

Najwazniejszy jest RUCH wiec nie wiem po co te idiotyczne przyspiewki na treningu

Pozostali zwodnicy graja dla tego Klubu a niektorzy krzycza " Nie ma Ruchu ... "

No ku*** cos nie tak ?

Ruby1920
Kontakt:

#186 Post autor: Ruby1920 » 27 cze 2006, o 16:05

Jo by zrozumioł ta decyzja pod jedym warunkiem,że jak Mariusz Śrutwa odłazi to Krzysiek Bizacki(kery jest bez formy,mo z 10 kg nadwagi ) tyż :!: Ale tak nie jest :evil: Mariusz kery groł w sumie dobrze cało runda wiosenno,dobrze układała mu sie wspólpraca z Mikim.Był dobrym duchem,kapitanem i przywódcą tyj drużyny(pacz comTv,jak wyszyskie piłkarze czekają na niego aż wyjdzie z szatni po przerwie i dopiero wtedy wylatuja na boisko,jak czekają ze swiętowaniem po wygranym meczu aż przidzie mariusz).Kożdy liczył sie z jego zdaniem ,cieszy sie szacunkiem kibiców nie tylko za te 500 zł wpłacone na ta sektorówka,ale głównie za to ze dowoł z siebie 100% w kożdym meczu w kerym groł :!: I jakoś narazie nie umia sobie wyobrazić Ruchu bez Mariusza Srutwy :!: Takie jest moje zdanie,wiec nei kozdy musi sie z nim zgadać,ale wydaje mi sie z eta decyzja była wyłowano jakimiś aspektami poza sportowymi,bo jak by sie Wleciał kierywoł ino sortowymi to zrezygnowoł by z Bizaciego a nie z Srutwy,nie tylko dla tego ze Śrutwa jest w lepszyj formie,ale dla tego zę nawet taki piłkazr jakim jest Mariusz siedzioł by an ławce rezerwowych doł by coś drużynie :!:

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#187 Post autor: Patton » 27 cze 2006, o 16:14

Lowca - ja tam maniakalnym przypadkiem nie jestem w przeciwienstwie do Ciebie. I z usmiechem na upadek tego klubu tez nie patrze!! Wiec radze Ci troche zluzowac, bo z osob ktore tutaj wpisuja sie, a znam je osobiscie, to wiekszosc jednak ratowala ten klub przed upadkiem!! Jak nie masz juz co pisac, to lepiej zamilcz, a nie karm nas Twoimi wywodami filozoficznymi i "Sensem zycia wg. Lowcy Goroli". OveR!!!
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

3nt.Er
Kontakt:

#188 Post autor: 3nt.Er » 27 cze 2006, o 16:19

każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie dotyczące tej sytuacji, tak pochwalające ją jak i negujące we własnych oczach
ciekawe, że ton napaści na zwolenników pozostania Mariusza Śrutwy napędzają jego przeciwnicy, a nie odwrotnie

każdy kibic ma prawo zgodzić się z trenerem Wleciałowskim lub nie zgodzić się z nim, dlatego stwierdzam, że decyzja trenera Wleciałowskiego nie ma nic wspólnego z aspektami sportowymi piłkarza, jednocześnie czekam na wytłumaczenie swojej decyzji przez trenera, gdyż chyba na to kibice zasługują?

nie obchodzi mnie, czy jestem czyimś zwolennikiem czy przeciwnikiem, jako kibic klubu Ruch Chorzów protestuje przed takim zachowaniem trenera, i czekam na oficjalne wypowiedzi pana Wleciałowskiego. Wypowiedzi, które będą zawierać prawde. Nie chce słuchać, że piłkarz nie wytrzyma trudów sezonu, bo to są bzdury (pan trener jest lekarzem? fizjoterapeutą? czy może szamanem?)

skoro twierdzicie, że M. Wleciałowski ma "jaja" to ja czekam, aż z "jajami" przedstawi powód dla którego pozbywa się ikony naszego klubu
Königshütte / Oberschlesien

LoLo

#189 Post autor: LoLo » 27 cze 2006, o 16:24

:evil: a ku*** tyn spasiony karzeł bizacki mo siła na na trudy sezonu???jak łon ledwie ostatnie 10 minut wytrzymuje i sapie chocby 90 plus dogrywka jebnył!!!kaj tu ses?? :evil:

Halemba
Kontakt:

#190 Post autor: Halemba » 27 cze 2006, o 16:24

"Lysy" Dobrze godo

Kobold
Kontakt:

#191 Post autor: Kobold » 27 cze 2006, o 16:29

protestuje przed takim zachowaniem trenera
po co nam trener skoro każdy kibic może powiedzieć veto wobec wypowiedzi trenera że nie widzi zawodnika X w kadrze na przyszły sezon ... Może założmy ankiete na forum kto ma grac w Ruchu a trenera poslijmy do diabła bo tylko przeszkadza co niektórym ...
skoro twierdzicie, że M. Wleciałowski ma "jaja" to ja czekam, aż z "jajami" przedstawi powód dla którego pozbywa się ikony naszego klubu
to postawmy cerkiew na boisku to bedziemy mogli dożywotnio tam trzymac te ikony ... Trzeba miejsce zrobić dla inych w kadrze i tyle. 35 lat to już pora żeby powoli konczyc kariere i uwielbienie co niektórych wobec mario nie zmieni faktu że będzie on latał już coraz wolniej i coraz mniejsza będzie wydolność organizmu

Awatar użytkownika
markomaniak
Kontakt:

#192 Post autor: markomaniak » 27 cze 2006, o 16:31

W sumie jak krytykujecie Wleciala, to byscie musieli tak samo krytykowac Mariusza Klimka,
kery "obiema rękami" sie podpisze "pod każdą decyzją, jaką podejmie" trener.
A tak wogole to nie ma Ruchu bez Klimka!

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#193 Post autor: Simone » 27 cze 2006, o 16:42

Dopiero teraz zobaczylem te zdjecia ze stadionu ...

ku*** kompromitacja , szczegolnie "Wlecialowski do Zabrza " ponizej pasa ...

Sranie we wlasne gniazdo to ulubione zajecie niektorych kibicow widac

pio17

#194 Post autor: pio17 » 27 cze 2006, o 16:42

markomaniak pisze:W sumie jak krytykujecie Wleciala, to byscie musieli tak samo krytykowac Mariusza Klimka,
kery "obiema rękami" sie podpisze "pod każdą decyzją, jaką podejmie" trener.
A tak wogole to nie ma Ruchu bez Klimka!
bo Klimek nie mo nic do gotki na temat składu...łon pedzioł ino ze mo byc awans...

Awatar użytkownika
markomaniak
Kontakt:

#195 Post autor: markomaniak » 27 cze 2006, o 16:54

No jako wlasciciel klubu to chyba mo nojwiecej do godki, rowniez
w temacie polityki kadrowej (bo co do skladu to mosz recht- niy mo nic do godki,
ino tu chodzi o ustalenie kadry)

A zreszta Srutwa w Ruchu zostanie bo jest akcjonariuszem.

Zablokowany