Ruch bez Mariusza Srutwy
a jo powiem jedno prawie wszyscy zmieniocie zdanie nagle... pamietom jak za fornalaka 90% forum dupilo ze jest bez jaj bo zostawio Śrutwy i bizaka. A potem jak wleciał przyszoł teksty typu "mom nadziej ze Wleciał zrobi porzadek, poukłado, odtawi ich na ława lub skonczy przygoda." albo " Trudno liczyć na top zeby skonczyć z ekipą Mario zas bedzie skłąd ustalać bo to pzreciez kumple..." takie teskty leciały a teraz wielce bronicie Śrutwy i pluzgocie Wleciała jakim prawem!!! jo wiem że Mario zasługuje na wielki szacunek na fest wielki za to co wszytsko zrobioł do Ruchu a moze i zrobi na innej posadzie... i nie rozumia zmiany klimatu jak wiekszosc jebała Maria za to co wyczynioł na boisku a teraz bluzgocie Wleciała. Mario Wielki człowiek i szacunek fest trzeba miec i tyle...
-
- Kontakt:
- mumin1920
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mario jest wielki, jest niebieski.
Powinno mu sie zaoferowac jakieś stanowisko odpowiednie w klubie, bo temu klubowi potrzebni są tacy ludzie, kerzy bydom interes Ruchu wznosic ponad swój własny. Bydom godac ze sponsorami (jako Ruchowskie autorytety).
Ale szczerze mówiąc jako napastnik jest bardzo przecietny co pokozało przyjście Mikiego.
Wg mnie funkcja w klubie jaknajbardziej, na boisku rzeczywiście nie ma już dla niego miejsca (a gra ogony to chyba dyshonor dla Maria). Tylko co tam jeszcze robi Bizacki w tej sytuacji???
Powinno mu sie zaoferowac jakieś stanowisko odpowiednie w klubie, bo temu klubowi potrzebni są tacy ludzie, kerzy bydom interes Ruchu wznosic ponad swój własny. Bydom godac ze sponsorami (jako Ruchowskie autorytety).
Ale szczerze mówiąc jako napastnik jest bardzo przecietny co pokozało przyjście Mikiego.
Wg mnie funkcja w klubie jaknajbardziej, na boisku rzeczywiście nie ma już dla niego miejsca (a gra ogony to chyba dyshonor dla Maria). Tylko co tam jeszcze robi Bizacki w tej sytuacji???
-
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Myśla , że szło Mariusza zostawić na prostych warunkach (pytanie czy Mario by się zgodził ) Wleciał jasno stawio sprawa , że nie widzi go w 1 składzie że bydzie wchodził na końcówki . Wtedy AMBICJA Maria albo spowodowałaby że SAM BY ODSZEDŁ albo pokazałby ze należy mu się pierwsza 11 (poprzez gra oczywiście). Drużyna miałaby swojego lidera (jak sami tak twierdzą) Mariusz szanse pokazania że jeszcze się nadaję , Wleciał nadzieję ze Mario zrezygnuje (skoro go tak dobrze zna).
Jeszcze jedno przemawia trocha za Mariuszem całkiem nieźle układała mu się gra z Mikim . Co nie znaczy że "nowy" nie bedzie radził sobie lepij.
Jeszcze jedno przemawia trocha za Mariuszem całkiem nieźle układała mu się gra z Mikim . Co nie znaczy że "nowy" nie bedzie radził sobie lepij.
Ostatnio zmieniony 27 cze 2006, o 12:08 przez Halemba2, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
a myślisz że takiej propozycji nie dostał?Dorcia pisze:Mario jest wielki, jest niebieski.
nigdy nie jest za późno
- Patton
- Kontakt:
I nie skorzystal, bo stwierdzil, ze chce grac. Czy to ma byc taka wada??arcio pisze:a myślisz że takiej propozycji nie dostał?Dorcia pisze:Mario jest wielki, jest niebieski.
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
- Kontakt:
dobrze ze nie wiem wszystkiego bo bym miał jeszcze więcej siwych włosówPatton pisze:Sorry arcio - ale mimo wszystko, to chyba jeszcze duzo rzeczy nie wiesz. I nikt tutaj nie pisze, ze Srutwa ma grac dozywocie - tylko chodzi o to jak zostal potraktowany i nie przemawia za tymaspekt sportowy. PozdRawiam

co do samego odejścia - byłem i jestem na tak
co do sposobu pożegnania - mogło to sie odbyć inaczej - to fakt
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
ja nie oceniam tej sytuacji bo jej po prostu nie znamPatton pisze:I nie skorzystal, bo stwierdzil, ze chce grac. Czy to ma byc taka wada??arcio pisze:a myślisz że takiej propozycji nie dostał?Dorcia pisze:Mario jest wielki, jest niebieski.
jak 99% piszących tutaj
szło to zrobić inaczej - wyszło jak wyszło
nigdy nie jest za późno
- Amela
- Kontakt:
WLeciałowski !! chyba Cie p...........!!
:shock: Jak to może być że Śrutwa który z Mikulenasem bardzo dobrze się rozumieją i zaraz były tego efekty może nie zagrać w nowym sezonie
Według mnie to Wleciałowskiemu nie zależy na dobrej grze i na tym by powalczyć o awans,ale o to żeby było tak jak jemu pasuje.Były jakieś zgrzyty z Mariuszem
To go wywala,a co mi zależy.
Tylko żeby przez takie błędne decyzje nie wyszło znowu,że nic nam nie wychodzi i trzeba bronić się przed spadkiem do 3 ligi.
WLECIAŁOWSKI
PRZEMYŚL TO JESZCZE DOBRZE. BO POTEM MOŻE BYĆ ZAPÓŹNO I TO BĘDZIE TWOJA WINA 

Tylko żeby przez takie błędne decyzje nie wyszło znowu,że nic nam nie wychodzi i trzeba bronić się przed spadkiem do 3 ligi.
WLECIAŁOWSKI

K.S Ruch Chorzów - dzięki niemu warto żyć!
I to jest sens mojego życia.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- L.G
- Kontakt:
Patton. To znaczy jak zostoł potraktowany, bo doprawdy niy rozumia o co Ci chodzi ?
Klimek doł mu już zimą ostrzeżynie: Mo grać a niy paplać. Wytrzimoł wiela wytrzimoł.
A skąd wiysz co jest bez udziału mediów skoro, nawet w ich obecności języka powstrzymac niy umi ?
Nikaj, żech sie niy spotkoł, żeby kajkolwiek Wleciał źle sie o Mariuszu wyrazioł. Poprostu stwierdzioł, że niy widzi go w składzie (a do tego mo jako tryner prawo). I kaj tu jakies złe potraktowanie ?
Wleciał postąpioł kategorycznie bo sytuacja tego wymaga(ła), niy wierza że możliwy boł kompromis w stylu 18 meczowo albo kadra 22, warunek boł jedyn obo 11 wysciowo - abo larmo.
Klimek doł mu już zimą ostrzeżynie: Mo grać a niy paplać. Wytrzimoł wiela wytrzimoł.
A skąd wiysz co jest bez udziału mediów skoro, nawet w ich obecności języka powstrzymac niy umi ?
Nikaj, żech sie niy spotkoł, żeby kajkolwiek Wleciał źle sie o Mariuszu wyrazioł. Poprostu stwierdzioł, że niy widzi go w składzie (a do tego mo jako tryner prawo). I kaj tu jakies złe potraktowanie ?
Wleciał postąpioł kategorycznie bo sytuacja tego wymaga(ła), niy wierza że możliwy boł kompromis w stylu 18 meczowo albo kadra 22, warunek boł jedyn obo 11 wysciowo - abo larmo.
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
- Amela
- Kontakt:
mumin1920 pisze:jo od downa byl za tym ze Srutwa mo odlyz bo od kilku sezonow uja grol :? ale kurr z jaki racji mo grac Bizajak Biza zostol to Mario tyz
porównej bramki i asysty z ostatnich kilkunastu meczy Śrutwy i Bizaka i odpowiedz z kogo jest większy pożytek.
I czy brak Śrutwy świetnie rozumiejącego się z Mikulenasem nie będzie skutkowało słabymi wynikami i kolejną walką o utrzymanie

Bo według mnie sprawa jest jasna MARIUSZ MUSI ZOSTAĆ

K.S Ruch Chorzów - dzięki niemu warto żyć!