2) relacje na Com Tv (ujęcie z wyjścia na drugą połowe oraz radośc po zwyciestwie) kto sie najbajdziej darł chyba nie trzeba godać.
3)
4)nie che mi sie szukac ale Paśnik zapytany o poprawa jego gry na przedpolu i kto mu w tym pomógł nie wymienił żodnego trynera ino Mariusza.Robson pisze:Dziś piłkarze i trenerzy wspomogli nas kwotą 948 złotych!
Sam Mariusz Śrutwa dał 500 złotych!
5)
nawet w takiej dupereli pojawio sie MariuszWojciech Grzyb pisze:Nie wiem czy ktoś o tym wie, ale ja po meczu ze Śląskiem powiedziałem na niedzielnym rozbieganiu do Mariusza: Ile zostało meczów do końca? On odpowiedział: 10. Więc mówię: Chodźcie, zamknijmy sklepik i nie przegrajmy do końca rundy.

6) to że Mariusz pierwszy Cisł do kibiców po szpilach - chyba każdy widzioł i za to powienien mieć u nas ogromny szacunek
7)
Mariusz Śrutwa pisze:Powiedziałem to oficjalnie na dzisiejszym zebraniu przedstawicielom klubu, że przez szacunek dla kibiców Ruchu, nie skorzystam z żadnej oferty gry w innym klubie, a myślę, że nie miałbym z tym na chwilę obecną problemu
Ocenianie go bo łostanie 2 sezony groł padlina tylko ta runda mu sie udała... jest kompletnie bezsensu bo jeśli byśmy mieli spojrzec na zawodników przez taki pryzmat to mogliby my pedzieć że Cwielong tez nic nie groł na jesien... no ja ale łon jest mody, tylko dziwne że jak popatrzymy na inne drużyny zagraniczne czy reprezentacje nawet, to jest dużo przykladow gdzie starsi zawodnicy prezentuja gorszy poziom od drużyny ale graja, bo potrafia zebrać drużyne do kupy, poprowadzić ich do zwycięstwa. A Mariusz wcale tym poziomem nie odstawał w Ruchu!!
Mom ino nadzieje że ta decyzja nie odbije sie diametralnie na atmosferze w drużynie, i zamiast w OE to po słaby jesieni, zmianach trenerów, bydymy sie modlić o utrzymanie...