Ruch bez Mariusza Srutwy
-
- Kontakt:
Ruch bez Mariusza Srutwy
Marek Wlecialowski postawil dzis na swoim i Mariusz Srutwa nie przedluzy kontraktu z Ruchem Chorzow. Tym samym bilans Mariusza w barwach Ruchu zamknie sie na 15 sezonach, 417 wystepach i 168 bramkach. Na Cichej zostanie natomiast Krzysiek Bizacki.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Ruch bez Mariusza Srutwy
Bizak chyba kawiarnie odkupi bo nie wiem po co on???KK pisze:Marek Wlecialowski postawil dzis na swoim i Mariusz Srutwa nie przedluzy kontraktu z Ruchem Chorzow. Tym samym bilans Mariusza w barwach Ruchu zamknie sie na 15 sezonach, 417 wystepach i 168 bramkach. Na Cichej zostanie natomiast Krzysiek Bizacki.
-
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ale jestech wkurwiony
Czegos sam nierozumia Chop co grol i strzylol bramy zostawiol serce na boisku nie nadaje sie do Ruchu , a Bizak co jego forma jest rowna zeru co potwierdzil w zeszlym sezonie jest mile widziany przez Wleciala ??
Edit. ku*** dalij w to nie wieza . Ja pi***ole . WLECIAL CO TY ROBISZ ???

Edit. ku*** dalij w to nie wieza . Ja pi***ole . WLECIAL CO TY ROBISZ ???
Ostatnio zmieniony 26 cze 2006, o 18:59 przez Dziobol, łącznie zmieniany 1 raz.
Nalezaloby jakos utciwie pozegnac M.Srutwy. Forma podziekowania za wiele lat spedzonych w barwach Ruchu. Co jak co chlop wiele wlozyl w ten nasz Ruch.
A tak na marginesie ciekaw jestem co przesadzilo o takiej decyzji? Wiele mozny byloby donieman piasac, ale to jest bez sensu. Moze sie dowiemy o tym w pozniejszym czasie.
A tak na marginesie ciekaw jestem co przesadzilo o takiej decyzji? Wiele mozny byloby donieman piasac, ale to jest bez sensu. Moze sie dowiemy o tym w pozniejszym czasie.
- mumin1920
- Kontakt:
- cisiu
- Kontakt:
Re: Ruch bez Mariusza Srutwy
[quote="KK"]Marek Wlecialowski postawil dzis na swoim i Mariusz Srutwa nie przedluzy kontraktu z Ruchem Chorzow. Tym samym bilans Mariusza w barwach Ruchu zamknie sie na 15 sezonach, 417 wystepach i 168 bramkach. Na Cichej zostanie natomiast Krzysiek Bizacki.[/quote
siema j jest tp pewne ze go nie bedzie bo tu nizej pisza zwe beda rozmawiac do 21?????????]
siema j jest tp pewne ze go nie bedzie bo tu nizej pisza zwe beda rozmawiac do 21?????????]
Moze "KK" wie wiecej o tej sprawie? Ja osobiscie nie jestem zwolennikiem M.Srutwy ale uwazam ze cos tu nie pasuje! Faktycznie zakonczenie kariery p.M.Srutwy moglo byc w innym stylu. Ostatni pozegnalny mecz przy pelnych trybunach,i jakas fajna oprawa tej konczacej sie kariery. A tak to wygalda -? - ( nie chce sie wypowiadac) . Teraz to chyba zalezy od kibicow jak pozegnac wieloletniego zawodnika Chorzowskiego Ruchu.
-
- Kontakt:
Rozmowy zakonczono. Trener Marek Wlecialowski podjal decyzje, a na zebraniu udzialowcow zmienic mogl ja tylko wlasciciel klubu Mariusz Klimek, ktory stwierdzil, ze zacytuje: - Obiema rekami podpisuje sie pod decyzjami trenera Wlecialowskiego.
Sam tez decyzji trenera nie potrafie zrozumiec. Moim prywatnym zdaniem trener postanowil usunac autoryter wiekszy od samego siebie, aby wreszcie chlopcy zaczeli go dazyc szacunkiem. Tylko, czy to sie robi w taki sposob? Rozstanie ze Srutwa przebiega w zalosnych okolicznosciach. Jesli trener nie widzial go w skladzie na przyszly sezon, to IMO powinien o tym poinformowac przed zakonczeniem ubieglego sezonu, aby w meczu z Polonia Bytom zrobic Mariuszowi piekne pozegnanie. A tak "nie przedluzono" z nim kontraktu, tak jak z byle jakim kopaczem z Pułtuska :x
Inna sprawa ze okolicznosci rozstania z innymi, jak chociazby Tadkiem Bartnikiem tez sa dalekie od ogolnie przyjetych norm. Po za tym odchodza kierownik druzyny i masazysta. Na ich miejsca przychodza ludzie z Gornika Zabrze.
Sam tez decyzji trenera nie potrafie zrozumiec. Moim prywatnym zdaniem trener postanowil usunac autoryter wiekszy od samego siebie, aby wreszcie chlopcy zaczeli go dazyc szacunkiem. Tylko, czy to sie robi w taki sposob? Rozstanie ze Srutwa przebiega w zalosnych okolicznosciach. Jesli trener nie widzial go w skladzie na przyszly sezon, to IMO powinien o tym poinformowac przed zakonczeniem ubieglego sezonu, aby w meczu z Polonia Bytom zrobic Mariuszowi piekne pozegnanie. A tak "nie przedluzono" z nim kontraktu, tak jak z byle jakim kopaczem z Pułtuska :x
Inna sprawa ze okolicznosci rozstania z innymi, jak chociazby Tadkiem Bartnikiem tez sa dalekie od ogolnie przyjetych norm. Po za tym odchodza kierownik druzyny i masazysta. Na ich miejsca przychodza ludzie z Gornika Zabrze.
Ostatnio zmieniony 26 cze 2006, o 19:03 przez KK, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt: