Letnie transfery

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#271 Post autor: L_M » 12 cze 2006, o 10:18

KK pisze:BluR - nie masz wiekszych powodow do zmartwien, tylko jakies gdybanie wbrew wszystkim slowom pilkarzy? Oprocz Bizackiego, Basty, Kosmickiego, Smarzynskiego, Srutwy i Rajmana wszyscy maja kontrakty co najmniej do 30 czerwca 2007, wiec nie moga nagle zmienic klubu. Inni ich wykupia? Jakos jestem spokojny, ze do tego nie dojdzie... W przyszlym sezonie budzet ma zostac podwyzszony i mamy walczyc o OE, wiec i pan Klimek i dzialacze zdaja sobie sprawe na przykladzie Zaglebia Sosnowiec (Pitry, Ujek), ze to byloby samobojstwo.
slowa Pepka (ma nowy kontrakt) - ja tu moge grac i dozywocie ;) i na pewno bede tu jeszcze dlugo. Blur daje glowe ze nic sie tutaj nie sprawedzi z tych czarnych przepowieni. pozdRawiam

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#272 Post autor: radzion » 12 cze 2006, o 10:36

Lysy pisze:A wiela lot mo Pater?Mom nadzieja że nieiela bo na I liga potrzeba graczy perspektywicznych.
no to cie musza zmartwic bo Pater mo 32 lata i najlepsze lata gry (w Wisle) za soba!nie dla tego pana w Ruchu :!:

Awatar użytkownika
mumin1920
Kontakt:

#273 Post autor: mumin1920 » 12 cze 2006, o 10:37

Pater mo 32 lata jak sie nie myla :lol: trocha stary ale jeszcze moglby przylyz do nos na 2 sezony :P

arcio
Kontakt:

#274 Post autor: arcio » 12 cze 2006, o 10:39

radzion pisze:
Lysy pisze:A wiela lot mo Pater?Mom nadzieja że nieiela bo na I liga potrzeba graczy perspektywicznych.
no to cie musza zmartwic bo Pater mo 32 lata i najlepsze lata gry (w Wisle) za soba!nie dla tego pana w Ruchu :!:
Radzion
idąc tym tokiem myślenia to dla Mikiego tez powinno być NIE

jak chłop jest dobry i chce tu grać to w wieku 32 lat moze nam pomoc przez 2 sezony
z tego co gadał mi Lukas to Pater za***rdala od szestnastki do szestnastki i wszystko co najlepsze jest przez niego tworzone
jeżeli miałby u nas wypełnić lukę na ofensywnym pomocniku to prosze bardzo

poza tym
dajmy troszke czasu naszym działaczom i trenerom - niech sie zaczną poważne rozmowy
nigdy nie jest za późno

arcio
Kontakt:

#275 Post autor: arcio » 12 cze 2006, o 10:48

ja wiem jedno
musi byc równowaga pomiędzy starszymi i młodymi w zespole
nie moze być za stary zespół i za młody
u nas mamy już paru doświadczonych, ale możliwe ze jeden czy dwóch takich 30latków jeszcze dojdzie bo paru chyba odejdzie (Smarzyk, Biza)
młodzi też raczej przyjdą bo kogoś tzreba ogrywać

powiem jeszcze jedno że dobrze sie stało że ta seria bez porażki była na samym końcu a nie na poczatku
mamy dzięki temu poważny argument aby zachęcić i przekonać większą rzesze nowych zawodników bo ci widzą że rzeczywiście tu sie tworzy dobry zespół
stworzył sie - jak to określił Kapica - NIEBIESKI CZOŁG który rozwala wszystko na drodze :)

gdzie jak gdzie ale w Chorzowie poważnie sie mówi i myśli o OE więc nic tylko tu grać :)
nigdy nie jest za późno

PM

#276 Post autor: PM » 12 cze 2006, o 11:00

Dla mnie najważniejszy jest trener Wleciałowski.Piłkarzy jest naprawde duzo dlatego nie dramatyzujmy że odejdzie np:Seba.Ale plan taktyczny i sposób treningu musi byc szczególny.Ciesze się że Wleciał dał rade. Ciekawe gdzie sa teraz ci pajace którzy domagali sie jego odejscia po pierwszych meczach...Co do Patera. To 100% wzmocnienie. Jest naprawde dobry. Jego wiek jest bez wiekszego znaczenia.Gdyby był młodszy napewno grałby w OE a nie 2 lidze... pozdro

Michalik

#277 Post autor: Michalik » 12 cze 2006, o 11:16

Szkoda ze Bartnik odchodzi bo w tamtej rundzie byl podstawowym pikarzem. Ale w tej rundzi obrnoa bez Bartnika dobrze wyglondala wiec mysle ze Wlecial wie co robi.

bogas1985

#278 Post autor: bogas1985 » 12 cze 2006, o 11:28

tez uwazam ze Wlecial musi za wszelka cene zostac. Marek doprowadzil ze znowu ogladalismy Srutwe jakiego zawsze chcemy ogladac. Cwielong i Ludzinski rozwineli swoje umiejetnosci. Najwazniejsze zeby zostali Pasnik, Myszor, Balul, Klaczka, Makuch, Baran, Ludzinski, Cwielong, Grzyb, Pulkowski, Bonk, Srutwa, Mikulenas. Tak wiec 13 pilkarzy. Zapewne w skladzie zostana rowniez Starowicz, Foszmanczyk, Markiewicz, Janoszka i Norko. Tak wiec 18 zawodnikow. Sklad uzupelnie sie dwoma obiecujacymi juniorami i nalezy sprowadzic 5 solidnyh graczy. Gdybym mial realnie ocenic kogo mozemy sprowadzic to licze na Owczarka, Patera, Pacha, Kasprzyka i dwoch solidnych obroncow :)
Reszcie mozna podziekowac ;)

ZIBI13
Kontakt:

#279 Post autor: ZIBI13 » 12 cze 2006, o 12:08

Po co pytac ile lat ma Pater? Wazne ze sam Pater wygral u nas z nami mecz.Miki tez nie jest perwszej mlodosci.....Wazne jak graja......pan Klimek napewno kupi nowych ale nie sadze ze zmieni sie bardzo podstawowa jedenastka.Najszybciej chyba napastnik.dalej obstawiam ze bedzie niespodzianka.moze w koncu nastapi przelom,a pana Klimka i trenera stac na ta decyzje.ile maja wakacji nasi chopcy?

ZIBI13
Kontakt:

#280 Post autor: ZIBI13 » 12 cze 2006, o 12:14

simonsays pisze:
ZIBI13 pisze:Po co pytac ile lat ma Pater? Wazne ze sam Pater wygral u nas z nami mecz.Miki tez nie jest perwszej mlodosci.....Wazne jak graja......pan Klimek napewno kupi nowych ale nie sadze ze zmieni sie bardzo podstawowa jedenastka.Najszybciej chyba napastnik.dalej obstawiam ze bedzie niespodzianka.moze w koncu nastapi przelom,a pana Klimka i trenera stac na ta decyzje.ile maja wakacji nasi chopcy?
Proponuje posluchac i poogladac wywiad z Klimkiem na comTV

co powiedzial?

PM

#281 Post autor: PM » 12 cze 2006, o 12:54

Spokojnie. Moim zdaniem nie potrzeba wielkich pieniedzy na wygranie 2 ligi. Liczy sie plan i konsekwencja. Popatrzmy na druzyne Niemiec(Brazylią to oni nie są a zobaczycie że beda w finale po raz kolejny)Liczy sie kolektyw.Zgranie.Dyscyplina taktyczna. Solidni gracze tacy jak np:Baran,Grzyb,Makuch,Pach,Pater... bedzie dobrze...

ChuckNorris

#282 Post autor: ChuckNorris » 12 cze 2006, o 15:13

simonsays pisze: Oni sa jak Chuck Norris - oni nie spia, oni czuwaja.
Hola, ja nigdy nie byłem antyWleciał 8)

Awatar użytkownika
ruchowiec71
Kontakt:

#283 Post autor: ruchowiec71 » 12 cze 2006, o 19:12

A na jakiej pozycji by grał Pater?? Bo zwasze był prawym pomocnikiem a tam jest Grzybek. To co rozgrywający???
Pozdro
WIELKA WIELKA WIELKA

NIEBIESKA ERKA

Elmer
Kontakt:

#284 Post autor: Elmer » 12 cze 2006, o 19:32

W Bielsku obecnie gra chyba w środku pomocy, ale nie jestem pewien.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

KK
Kontakt:

#285 Post autor: KK » 12 cze 2006, o 19:35

No wlasnie Pater jest swietnym zawodnikiem, ale ma troche lat no i musialby wygryzc Grzyba, Pulka, albo Barana... A to byloby ciezkie zadanie. Posadzi go na lawke? Szkoda i chyba lepiej sciagnac mlodego playmakera (albo pogrzebac w juniorach, pozdro Brzoza :D).

Zablokowany