Letnie transfery
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
- Rejon
- Kontakt:
-
- Kontakt:
a ja stawiam na to ze podziekuja: Smazyk,Petasz,Nowak,Fosa,Biza Rajman i cala reszta z lawy.Mysle ze podziekuja jeszcze jednej osobie,ale az sie .........pewno odpadnie ich z dziesieciu. czym mniej beda mieli da zaplaty na pensje dla tych,tym wiecej beda mogli przeznaczyc na wzmocnienia.Mysle ze beda szukac napastnika,bo co sie dzieje jak nie gra Miki widzielismy w bielsku.wierze ze trener zrobi to dobrze,bo watpie ze zarzad o tym decyduje-;)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A ja powiem pesymistycznie.
Wydaje mi się że długo zgrywana drużyna nie utrzyma się razem. Bo Ruch z fantastyczną wiosną niestety nie wszedł do OE a to pachnie podkupywaniem zawodników - Baran (jeszcze sie wstrzymuje podpisem), Makuch - nasz Roberto Carlos, Pulkowski - najlepszy w odbiorach, Pepe - też sie boje że odejdzie do Ekstraklasy, Nowak - chyba odjazd, Norko - nie wiem ale chyba za słaby, Bartnik - juz wiadomo, odejdą : Petasz, Smarzyński, Basta, dla mnie Myszor jest juz zbyt wolny, wypożyczenia : Wawrzyńczok, Foszmańczyk, Janoszka i Markiewicz (bo przecież zamiast ogrywać ich pomału w Ruchu , trzeba ich ogrywać na wiochach) , Biza - temu Panu już dziękujemy, Miki - no jak się pojawi ktoś z kasą z OE to poleci na bank i nic tu podpisy pod kontraktami nie pomogą...
No to kto będzie k...a grał. sam Mario, z Łudzińskim, Bonkiem, Balulem i Klaczką ?!?
Nawet jeżeli Klimek zrobi jakieś zakupy (w co nie wątpię) , to drużyna będzie sie docierać całą rundę i znów DUPA.
Obym się mylił.
Wydaje mi się że długo zgrywana drużyna nie utrzyma się razem. Bo Ruch z fantastyczną wiosną niestety nie wszedł do OE a to pachnie podkupywaniem zawodników - Baran (jeszcze sie wstrzymuje podpisem), Makuch - nasz Roberto Carlos, Pulkowski - najlepszy w odbiorach, Pepe - też sie boje że odejdzie do Ekstraklasy, Nowak - chyba odjazd, Norko - nie wiem ale chyba za słaby, Bartnik - juz wiadomo, odejdą : Petasz, Smarzyński, Basta, dla mnie Myszor jest juz zbyt wolny, wypożyczenia : Wawrzyńczok, Foszmańczyk, Janoszka i Markiewicz (bo przecież zamiast ogrywać ich pomału w Ruchu , trzeba ich ogrywać na wiochach) , Biza - temu Panu już dziękujemy, Miki - no jak się pojawi ktoś z kasą z OE to poleci na bank i nic tu podpisy pod kontraktami nie pomogą...
No to kto będzie k...a grał. sam Mario, z Łudzińskim, Bonkiem, Balulem i Klaczką ?!?
Nawet jeżeli Klimek zrobi jakieś zakupy (w co nie wątpię) , to drużyna będzie sie docierać całą rundę i znów DUPA.
Obym się mylił.
-
- Kontakt:
BluR - nie masz wiekszych powodow do zmartwien, tylko jakies gdybanie wbrew wszystkim slowom pilkarzy? Oprocz Bizackiego, Basty, Kosmickiego, Smarzynskiego, Srutwy i Rajmana wszyscy maja kontrakty co najmniej do 30 czerwca 2007, wiec nie moga nagle zmienic klubu. Inni ich wykupia? Jakos jestem spokojny, ze do tego nie dojdzie... W przyszlym sezonie budzet ma zostac podwyzszony i mamy walczyc o OE, wiec i pan Klimek i dzialacze zdaja sobie sprawe na przykladzie Zaglebia Sosnowiec (Pitry, Ujek), ze to byloby samobojstwo.
-
- Kontakt: