Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
conir
EKSTRAKLA BYDZIE NASZA (w przyszlym sezonie)
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
ino jak nom mikiego weznom to bedzie hu** nie ekstraklasa
-
rubin
-
Kontakt:
manolo_PB pisze:Pozdrawiam. I do zobaczenia w pracy, szkole itd. Bo taka jest już specyfika Naszego regionu, że pewnie każdy z Nas ma po kilku kumpli z innych miast, którzy kibicują innym drużynom.
i na tym wpisie powinno sie zamknac temat derbow bo reszta to tylko napinka.
-
TaR
-
Kontakt:
Powiem ino tyla...jeszcze nadejdą lepsze czasy na Cichej...
EKSTRAKLASA BĘDZIE NASZA

Idziemy wspólnie wybraną drogą stawiając czoła najgorszym wrogom..
-
łysybatoRy
Wiela to już sam boło neRwow kupa swady niepotRzebnyj godki(a może i potRzebnyj) laRma pRzeklinanio RozgoRyczenio i żalow ALE TERA WOM POWIEM CZASEM CZA GÓWNO PRZEŁKNONĆ BO WARTO ŻYC DO TAKIEGO KOŃCA SEZONU
DO TAKIJ DRUŻYNY DO TAKICH SZPILOW DO TAKICH ZWYCIENSTW.JESTECH DUMNYM KIBICEM NASZEGO RUCHU !!!MOGYMY WSZYSCY ŁAZIĆ Z PODNIESIONYM CZOŁYM.DZIEKUJA CAŁYMU ZARZĄDOWI ZA WALKA ŁO PUNKTY KERE NOM WZIELI DZIEKUJA TRENEROM ŻE ZROBIELI DRUZYNA KERO DAJE NOM TYLA SZCZEŃŚCIO DZIEKUJA PIŁKARZOM ZA WALKA ZA SERCE DO GRY I ZA ZAJEBISTO AMBICJA!!!
I TEROZ TO JUŻ NIE MO ZNACZYNIO ŻE JESZCZE SEZON MUSZYMY GRAĆ W II LIDZE(JUŻ ŁOSTATNI)BO WIDAĆ ŻE TA EKIPA POSZŁA PIERONYM DO PRZODU ZE TO ŁONI WYWALCZOM NOM TYN UPRAGNIONY AWANS!!!!!!!!.
KOCHOM WOS!!!!!!!
ŁO KIBICACH POWIEM INO TYLA ŻE CZA BYĆ NA CICHEJ I ZOBOCZYĆ TYN KLIMAT ŻEBY ZROZUMIEĆ ŻE RUCH MO NAJLEPSZYCH KIBICÓW W POLSCE I NIE MARTWIA SIE JUŻ ŁO FREKFYNCJO BO WIERZA ŻE BYDZIE NOS COROS WIENCYJ!!!
NASZE ŻYCIE JEST NIEBIESKIE!!!!!!!!
I NA KONIEC ŻEBY MI SAM ŻODYN NIE PRZECIEPNOŁ ŻE NIE GODOM NA TYMAT TO POWIEM ŻE poloni NIE ŻYCZA SPADKU NIECH TE BARAZE WYGRAJOM ŻEBY W PRZISZŁYM SEZONIE MOG SIE ZAŚ PO NICH PRZEJECHAĆ NIEBIESKI CZOŁG!!!!
-
loveparadee
autor: loveparadee » 11 cze 2006, o 11:49
A JO SIE WCZOREJ CZUŁ JAK NA BUNDESLIDZE ... OPRAWA , MECZ , SPIEWY... PIWO

( JO PIERWSZY ROZ NA DZIES10NIE PIŁ PIWO NA SEKTORZE )
JEST PIKNIE INO ZEBY TAK BYŁO W PRZYSZŁYM SEZONIE I OE BYDZIE NASZO !!!!
NASZE ŻYCIE JEST NIEBIESKIE !!!!!!!
-
uRodzony na sektoRze
-
Kontakt:
autor: uRodzony na sektoRze » 11 cze 2006, o 11:57
manolo_PB pisze:
Mówicie, że Nas było mało. 800 osób z Bytomia to mało? Na Ruch chodzą ludzie z Chorzowa, Świonów, Siemianowic, Mikołowa .....itd, a na Polonie tylko z Bytomia (no i parę osób z Piekar) . A trzeba dodać, że Łagiewniki są od lat niebieskie , a chłopaki ze Stolarzowic chodzą na Górnik.Czyli 2 dzielnice Nam już na dzień dobry odpadają
Łączymy się z wami bólu, to naprawde przykre ...

To naprawde nie fair z naszej strony, na następnych derbach z wami nie bedziemy wpuszczać fan-clubów :lol: :lol: :lol: A może po prostu czas się pogodzić z tym ze Śląsk jest NIEBIESKI

[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]
-
cisiu
-
Kontakt:
sadik pisze:5 pkt do barazy...

i pomysleć że stykło zdobyć komplet punktów z podbeskidziym i momy przedużony sezon
ale jak sie niy mo co sie lubi to sie lubi co sie mo!!! A my momy teroz manszaft na pjyrszo liga!!!!
już sie niy umia doczekać konca lipca!!!!! DZIYNKUJA WOM NIYBIESCY ZA TAKO RUNDA(MIMO żE DRUGOLIGOWO)
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------
-
manolo_PB
urodzony na sektorze pisze:manolo_PB pisze:
Mówicie, że Nas było mało. 800 osób z Bytomia to mało? Na Ruch chodzą ludzie z Chorzowa, Świonów, Siemianowic, Mikołowa .....itd, a na Polonie tylko z Bytomia (no i parę osób z Piekar) . A trzeba dodać, że Łagiewniki są od lat niebieskie , a chłopaki ze Stolarzowic chodzą na Górnik.Czyli 2 dzielnice Nam już na dzień dobry odpadają
Łączymy się z wami bólu, to naprawde przykre ...

To naprawde nie fair z naszej strony, na następnych derbach z wami nie bedziemy wpuszczać fan-clubów :lol: :lol: :lol: A może po prostu czas się pogodzić z tym ze Śląsk jest NIEBIESKI

Nie kompromituj się dziecko. Idź powiedz mamie, żeby Ci łobiod uważyła, bo Twój mózg już chyba na rezerwie ciśnie.
-
ishateR
cisiu pisze:sadik pisze:5 pkt do barazy...

i pomysleć że stykło zdobyć komplet punktów z podbeskidziym i momy przedużony sezon
ale jak sie niy mo co sie lubi to sie lubi co sie mo!!! A my momy teroz manszaft na pjyrszo liga!!!!
już sie niy umia doczekać konca lipca!!!!! DZIYNKUJA WOM NIYBIESCY ZA TAKO RUNDA(MIMO żE DRUGOLIGOWO)
jak by my nie stracili ze switem bramy w 92 minucie to +1pkt
na jaworznie to juz parodia byla... i wstyd zeby im nie pyknac co najmniej 3 bramek ( +2pkt )
jesien...- podbeskidzie... glupio tracone bramki w koncowce... (+3pkt )
i na wiosna z podbeskidziem tyz... mogli my powalczyc ( +2pkt)
tera sie to policzcie... 8 pkt a nawet wiecej bo nie licza tych drwecow i heków...
ale trudno
EKSTRAKLASA ZA ROK NASZA!
8) 8) 8) 8) :flaga:
MOJE ZYJE JEST NIEBIESKIE

-
uRodzony na sektoRze
-
Kontakt:
autor: uRodzony na sektoRze » 11 cze 2006, o 12:51
manolo_PB pisze:
Nie kompromituj się dziecko. Idź powiedz mamie, żeby Ci łobiod uważyła, bo Twój mózg już chyba na rezerwie ciśnie.
Weź, odbij... NIE NAZYWAJ MNIE DZIECKIEM, bo to nie ja wchodze na wasze forum wyładowywać swoja frustracje... Napisałem to bo Twoje tłumaczenie mnie po prostu ŚMIESZY... "a bo wy macie więcej fan-clubów", cały Śląsk przyjeżdza na Cichą.. To nasz problem czy wasz?? Pisz to sobie na swoim forum ... I nie próbuj mnie więcej obrażać....
-
Pepek
-
Kontakt:
Ja myśle ze jak na taka ilość to doping niestety słaby, wydaje mi sie ze na meczu z Piastem było lepiej... no ale szkocja wychodziłą za***iscie jeszcze jak cały stadion klaskał :twisted:
Cieszy ze tyle ludzi przyszło na mecz, mom nadzieja ze od nowego sezonu bydzie nos coroz wiecej

-
manolo_PB
urodzony na sektorze pisze:manolo_PB pisze:
Weź, odbij... NIE NAZYWAJ MNIE DZIECKIEM, bo to nie ja wchodze na wasze forum wyładowywać swoja frustracje... Napisałem to bo Twoje tłumaczenie mnie po prostu ŚMIESZY... "a bo wy macie więcej fan-clubów", cały Śląsk przyjeżdza na Cichą.. To nasz problem czy wasz?? Pisz to sobie na swoim forum ... I nie próbuj mnie więcej obrażać....
Ale czy ja się żalę??? Nie !!! Poprostu stwierdzam fakty, odnosząc się do wcześniejszej wypowiedzi jednego z forumowiczów, który napisał, ze było Nas mało. Dlatego napisałem, że zwazywszy na to jak rozmieszczone są miejsca, w których kibicuje się Polonii liczba kibiców niebiesko-czerownych była wczoraj dość przyzwoita. I nie próbuj mi wmówić, ze się żalę i, że mam pretensje do kogoś, że kibicuje np. w Bytomiu Ruchowi. Przeczytaj jeszcze raz mój post a potem zastanów się, czy to co napisałeś ma sens. Pozdro dla Ciebie.
p.s. Frustracji nie mam. Tak jak każdy kto był wczoraj na meczu. Poprostu wiedzieliśmy, że polegniemy na Cichej sromotnie, więc kompletnie nie interesował Nas wczoraj wynik.
Ostatnio zmieniony 11 cze 2006, o 13:50 przez manolo_PB, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Elmer
-
Kontakt:
sadik pisze:
jak by my nie stracili ze switem bramy w 92 minucie to +1pkt
na jaworznie to juz parodia byla... i wstyd zeby im nie pyknac co najmniej 3 bramek ( +2pkt )
jesien...- podbeskidzie... glupio tracone bramki w koncowce... (+3pkt )
i na wiosna z podbeskidziem tyz... mogli my powalczyc ( +2pkt)
tera sie to policzcie... 8 pkt a nawet wiecej bo nie licza tych drwecow i heków...
ale trudno
Mam wrażenie, że jakbyśmy w tamtych meczach zdobyli punkty to sędziowie zrobiliby wszystko żeby niektórych meczów, które wygraliśmy nie wygrać. Przykładem może być tutaj mecz z Finishparkietem. Mam jednak nadzieję, że w nastepnym sezonie, zrobimy taką pzrewagę, że żaden PZPN ani sędziowie nam nie zaszkodzą.
A swoja droga to nawet te -6 pkt by nam ostatecznie nie zaszkodziło tylko więcej nerwów by było
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
uRodzony na sektoRze
-
Kontakt:
autor: uRodzony na sektoRze » 11 cze 2006, o 14:09
manolo_PB pisze:Przeczytaj jeszcze raz mój post a potem zastanów się, czy to co napisałeś ma sens
Przeczytałem i wciąż uważam że to ma sens, ale to tylko moje zdanie.
manolo_PB pisze:Frustracji nie mam. Tak jak każdy kto był wczoraj na meczu. Poprostu wiedzieliśmy, że polegniemy na Cichej sromotnie, więc kompletnie nie interesował Nas wczoraj wynik.
Co do frustracji to niekoniecznie wynik miałem na mysli...
Wypadliście jak to powiedziałeś "dość przyzwoicie" ale czuje niedostyt bo myślałem że wypadniecie "więcej niż przywoicie", w końcu nie graliśmy tyle lat... (To TYLKO moje zdanie) ... Koniec tematu...
P.S. Mój mózg ma się dobrze

-
ishateR
tRudno trza sie cieszyc ze chopcy walczyli do konca!

)
to sie nazywo NIEBIESKI CHARAKTER ;]
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot], kroy i 44 gości