RUCH - POLONIA ( Probierz trenerem Widzewa!!!!)

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Bykowina1920

#181 Post autor: Bykowina1920 » 10 cze 2006, o 22:34

WIELKLIE DZIęKI CHłOPAKI ZATEN PIERWSZY SEZON BEZ BARAZY WKONCU SPOKOJNE LATO
IDZCIE NA AWANS W NASTYPNYM SEZONIE 8)
NIEZAPOMNIANE DERBY za***ista KONCóWKA :evil:
Ruchhhhhhh Ruchhhhh HKS :D
ByKoWiNa K.S.RUCH 8)

willem

#182 Post autor: willem » 10 cze 2006, o 22:34

Daro 1920 pisze:A jakie pzryspiewki Cie śmieszyły??Macie poprostu szzcescie ze nie gral pierwszy zespol.Gdyby tak sie stalo nie byloby wielkiego swieta w Chorzowie ze tyle nam wdupiliscie.Zobaczymy w nastepnym sezonie.Mozecie juz do nas pzryjechac i to w grupie.Pamietajcie ze Polonia wywalczyla Puchar Ameryki,a zaden inny klub Polski tego nie dokonal!!

:roll:

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#183 Post autor: radzion » 10 cze 2006, o 22:35

Daro 1920 pisze:A jakie pzryspiewki Cie śmieszyły??Macie poprostu szzcescie ze nie gral pierwszy zespol.Gdyby tak sie stalo nie byloby wielkiego swieta w Chorzowie ze tyle nam wdupiliscie.Zobaczymy w nastepnym sezonie.Mozecie juz do nas pzryjechac i to w grupie.Pamietajcie ze Polonia wywalczyla Puchar Ameryki,a zaden inny klub Polski tego nie dokonal!!
i zas zabole mi zj***li tekst boch chciol napisac ze my zdobyli 14 mjastro,ale niestety nie jako jedyni:/ a ten puchar ameryki to zdobyli w zeglarstwie>>????????????

Panewniki
Kontakt:

#184 Post autor: Panewniki » 10 cze 2006, o 22:35

gorole gorole gorole :twisted: :!: :!: I tak zlecicie do 3 :wink:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Rafi88
Kontakt:

#185 Post autor: Rafi88 » 10 cze 2006, o 22:37

synek zacznijmy od tego co mosz w podpisie skad żeś jest! jakie ku*** Oberschlesing??
Ruch LEGENDA BEZ KOŃCA

Nie Zapomnij Gdzie Się Urodziłeś!! Horní Slezsko!!!
Obrazek

Elmer
Kontakt:

#186 Post autor: Elmer » 10 cze 2006, o 22:37

Nie strasz pierwszym składem. Ruch by z wami wygrał nie ważne kto by grał. Ruch gra obecnie jak solidny pierwszoligowiec i tylko dzięki zawalonej rundzie jesiennej nie awansował.
Nie cieszcie się na następny sezon, bo w barażach możecie trafić na Unię Janikowo albo Odrę Opole i będziecie w 3 lidze czego wam nie życzę.
A co do przyśpiewek to sobie przypomnij.
A tak w ogóle to macie jakieś oficjalne forum???

P.S. Chorzów to nie Lwów i nie byliście u siebie.
Ostatnio zmieniony 10 cze 2006, o 22:39 przez Elmer, łącznie zmieniany 1 raz.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

manolo_PB

..

#187 Post autor: manolo_PB » 10 cze 2006, o 22:39

ALe jesteście śmieszni :lol: Napalacie się bo Ruch wygrał z drużyną, którą reprezentowali zawodnicy na codzień grający w okręgówce :lol:

A co do przyśpiewek. Trzeba mieć trochę poczucia humoru :!:

Także ...Gorole.... :lol: :!:

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

Re: ..

#188 Post autor: radzion » 10 cze 2006, o 22:48

manolo_PB pisze:ALe jesteście śmieszni :lol: Napalacie się bo Ruch wygrał z drużyną, którą reprezentowali zawodnicy na codzień grający w okręgówce :lol:

A co do przyśpiewek. Trzeba mieć trochę poczucia humoru :!:

Także ...Gorole.... :lol: :!:

co do przyspiewek, mosz racja czasami trzeba miec te pozucie humoru,
i w pewnym sensie ino roz udalo wom sie cos ryknac, podczas fali Taki ch**! choc akurta i tak nikt od nas nie spodziewal sie ze sie przylaczycie dlatego zaaskoczyliscie nas tym za pierwszym razem!

a nie tlumaczcie sie ze graliscie slabymi zawodnikami, my akurat tez nie wystawilismy kilku zawodnikow na czele z Ludzinskim, Baranem
poza tym wynik 10 meczow z rzedu bez porazki w tym 8 zwyciestw mowi sam za siebie!!

poza tym panowie chcialby,m zwrocic uwage na pewien fakt otoz
po Widzewie mamy 2 atak ligi :shock: :shock: normalnie cos wyjatkowego!

pio17

#189 Post autor: pio17 » 10 cze 2006, o 23:17

Kuzwa myslałem ze osłupieje jak weszłem na stadion.... spóźniłem sie 8 minut Wchdze na stadion i patrze a sam 2-0 myslałęm ze sie załamia 2 torów nei widziałem:( Ale zaraz potem Pepe wpakował kolejna....i tak sobie pomyslałem bedzie 15 -0 :)
Druga sprawa to młyn... maximum ludzi.... chociarz spiewy troche słabe ale super!!!, Oprawa za***ista!!!! Brawo chłopcy
Chyh dzis nawet 1 sie włączała do spiewów, nawet wciepywali Poloni, ku mojemu zdziwieniu, ale ogólnie atmosfera super na stadionie...:) Pozdrawiam!!

Roson_Ruda_1
Kontakt:

#190 Post autor: Roson_Ruda_1 » 10 cze 2006, o 23:47

Było za***iście :D
wciągu dwóch minut dwa razy do ToRunia musiołch dzwonić z wynikiem :P
za***ista opRawa :wink:
RUDA 1 KS RUCH 8)
CHWDP :!: :evil:
Chce by Ma drużyna zawsze miała mistrza, ta co od dziecka memu seRcu najbliższa!

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#191 Post autor: wolfik » 11 cze 2006, o 00:14

Super, kolejny derby i kolejny pogrom, niby mecz o pietruszke, a tu nasi graja naprawde na maksa. Doping jak zwykle juz na wysokim poziomie. Oprawa fantastyczna, duze brawa dla ultrasow, te duze flagi na kijach wyszly pieknie, ta oprawa na prostej super, no i ekstra haslo nasze zycie jest niebieskie, wasze zycie jest ch***we:) Takiej oprawy chyba jeszcze na Ruchu nie bylo

Tabela ostatnich 10 kolejek
Obrazek

Widac wyraznie, ze jestesmy teraz najlepsi w tej lidze, szczegolnie biorac pod uwage ze z Piastem i Jaga dwoma druzynami poza nami prezentuajcymi sie najlepiej wygrywalismy spokojnie. Co najfajniejsze gramy naprawde ladna pilke i strzelamy mnostwo bramek. Mysle ze obecnie niejeden pierwszoligowiec mialby z nami duze problemy. Nikt wazny z tej druzyny nie odejdzie, a jeszcze beda wzmocnienia, mam nadzieje ze forma gdzies latem sie nie zagubi i za rok wracamy tam gdzie nasze miejsce.

NIe rozumie kibicow Polonii, ktorych smieszy ta porazka, przeciez tam grali pilkarze z waszym herbem na koszulkach reprezentujacy wasz klub i dostali baty od najwiekszego rywala. Pamietam jak mysmy nie umieli przebolec nawet remisu z Heko, jaki klub takie ambicje?? manolo, Daro nie wiem ktorym skladem zagraliscie i w ktorej lidze on gra i niewiele mnie to obchodzi, ale mysmy was rozjechali totalnie juz w 10 minut! Potem juz nasi grali duzo spokojniej kontrolujac w pelni wydarzenia na boisku. Natomiast kibicowsko Polonia i ilosciowo i z dopingiem pokazala sie calkiem calkiem, choc smieszni czasem byli, a na ich wrzuty typu "gorole" litosciwie spuszcze zaslone milczenia. Ale mam nadzieje ze utrzymaja sie w 2 lidze.

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#192 Post autor: uRodzony na sektoRze » 11 cze 2006, o 00:39

wolfik pisze:Natomiast kibicowsko Polonia i ilosciowo i z dopingiem pokazala sie calkiem calkiem
Moim zdaniem przecietnie.. Od wielu, wielu lat nie mieli tak atrakcyjnego meczu jak ten dzisiejszy,
a wypadli (nie oszukujmy sie) srednio i nie pokazali nic konkretnego ...
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

Gonzi

#193 Post autor: Gonzi » 11 cze 2006, o 00:47

Z Podbeskidziem, Drwęcom i hydrozagadką zwycięstwa zamiast remisów to idymy na baraże, szkoda potraconych punktów nie tylko w tych szpilach ale w innych tyż. Za rok idymy na awans :wink:

pio17

#194 Post autor: pio17 » 11 cze 2006, o 00:52

urodzony na sektorze pisze:
wolfik pisze:Natomiast kibicowsko Polonia i ilosciowo i z dopingiem pokazala sie calkiem calkiem
Moim zdaniem przecietnie.. Od wielu, wielu lat nie mieli tak atrakcyjnego meczu jak ten dzisiejszy,
a wypadli (nie oszukujmy sie) srednio i nie pokazali nic konkretnego ...
a moze jednak dobrze wypadli:)
jak na mecze na olimpijska chodzi po 1000-2000 kiboców
to dzis pokazali sie dobrze:)

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#195 Post autor: uRodzony na sektoRze » 11 cze 2006, o 01:00

pio17 pisze:a moze jednak dobrze wypadli:)
jak na mecze na olimpijska chodzi po 1000-2000 kiboców
to dzis pokazali sie dobrze:)
Nie mówie że tak całkiem dali ciała, ale ja osobiście liczyłem z ich strony na więcej...
A zresztą może byli w szoku, zwanym "Cicha 6" :wink:
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

ODPOWIEDZ