Letnie transfery
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pulkowski w destrukcji jest dobry. Zresztą nie raz grał jako defensywny.Simone pisze:niezlych mamy tutaj na forum szpecy :lol:
Pulkowski Pater ? nie gra sie bez defensywnych pomocnikow teraz na swiecie To nie wypali , chyba ze na Kania
No chyba Szpecu :-), że uważasz, że tym defensywnym był Bonk :-)
Ostatnio zmieniony 8 cze 2006, o 23:14 przez slavo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Widziałem jeden jesienią na Podlesianie bo to blisko mnie. Parszywa murawa parszywy mecz mimio ze wygrali 7-2. Chodzi mi o prosta sprawę, na transfery mnie nie stać a to młodzi chłopcy i juz troche grali. Czemu teraz nie dostaja szansy ? Kto z tych co graja teraz będzie grała na tym poziomie za 2-3 lata ?slavo pisze:pytanie 1. Ile meczy rezerw widziałeś ?marcin katowice pisze:Mój skład na przyszły sezon : Nowak - ?, ?, Balul, Makuch, - Foszmańczyk, Baran, Wawrzyńczok, Basta - Janoszka, Cwielong.
pytanie 2. Skąd masz te zioła ?
- Simone
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
slavo napisał:
marcin katowice napisał:
Mój skład na przyszły sezon : Nowak - ?, ?, Balul, Makuch, - Foszmańczyk, Baran, Wawrzyńczok, Basta - Janoszka, Cwielong.
pytanie 1. Ile meczy rezerw widziałeś ?
Widziałem jeden jesienią na Podlesianie bo to blisko mnie. Parszywa murawa parszywy mecz mimio ze wygrali 7-2. Chodzi mi o prosta sprawę, na transfery mnie nie stać a to młodzi chłopcy i juz troche grali. Czemu teraz nie dostaja szansy ? Kto z tych co graja teraz będzie grała na tym poziomie za 2-3 lata ?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
chłopie z takim składem to momy 3 liga - wiela ty mosz lot !!
marcin katowice napisał:
Mój skład na przyszły sezon : Nowak - ?, ?, Balul, Makuch, - Foszmańczyk, Baran, Wawrzyńczok, Basta - Janoszka, Cwielong.
pytanie 1. Ile meczy rezerw widziałeś ?
Widziałem jeden jesienią na Podlesianie bo to blisko mnie. Parszywa murawa parszywy mecz mimio ze wygrali 7-2. Chodzi mi o prosta sprawę, na transfery mnie nie stać a to młodzi chłopcy i juz troche grali. Czemu teraz nie dostaja szansy ? Kto z tych co graja teraz będzie grała na tym poziomie za 2-3 lata ?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
chłopie z takim składem to momy 3 liga - wiela ty mosz lot !!
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A ja widziałem mecz z Mysłowicami. Grali Nowak, Bartnik, Kośmicki, Petasz, Wawrzyńczok, Basta, Foszmańczyk, Markiewicz i powiem Ci że wiekszego dziadostwa nie widziałem od dawna. Basta z tego co wiem wraca skąd przyszedł, Wawrzyńczok to jest drewno i z niego nie bedzi nic. Jedynie z Foszmańczyka i Markiewicza mogą wyrosnąć piłkarze, ale na chwile obecną 3 liga to dla nich max. Janoszka ma potencjał i też może z niego być pociecha. To że ktoś jest młody nie oznacza że trener ma na niego stawiać.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Czytom te wasze wpisy o modych i mnie ro***erdalamarcin katowice pisze:Czyli Waszym zdaniem młodzi do d... OK. Za to z resztą pogramy w oldboyach bo na transfery nas niestać.

Ps. Zadom jedno pytanie jak 90 % kadry 1 zespołu która podobno walczy o miejsce w pierwszej 11 przegrywo mecz w A-klasie. grają tam modzi i co ??
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]
GREGOR
mecz przegrany , o którym mówisz był chyba jedyną porażką rezerw w tej rundzie - po mojemu mecz był ustawiony tak czy siak. Niestety nie pamiętasz meczy rezerw w których drużyna Molka grała rewelacyjnie a Foszmańczyk czy Markiewicz "błyszczeli" formą. Tylko nie miało to żadnego przełożenia dla Wleciała - czy ktoś miał formę czy nie i tak nie miał szans nawet na skromne 10 minut (jak napisał KK) w I- jedenastce. Więc "czy się stoi czy leży" i tak DUPA . A dla tych młodych zdolnych (oczywiście nie zaraz wszystkich) takie 10 minut na Piaście czy np. zamiast Bizy w Bielsku B. to byłaby nobilitacja do dalszej pracy.
Za dobre trzeba wynagradzać - za złe karać - po Bożemu.
mecz przegrany , o którym mówisz był chyba jedyną porażką rezerw w tej rundzie - po mojemu mecz był ustawiony tak czy siak. Niestety nie pamiętasz meczy rezerw w których drużyna Molka grała rewelacyjnie a Foszmańczyk czy Markiewicz "błyszczeli" formą. Tylko nie miało to żadnego przełożenia dla Wleciała - czy ktoś miał formę czy nie i tak nie miał szans nawet na skromne 10 minut (jak napisał KK) w I- jedenastce. Więc "czy się stoi czy leży" i tak DUPA . A dla tych młodych zdolnych (oczywiście nie zaraz wszystkich) takie 10 minut na Piaście czy np. zamiast Bizy w Bielsku B. to byłaby nobilitacja do dalszej pracy.
-
- Kontakt:
co do wpuszczania na końcówki meczów to tu sie zgadzom ino Wleciał jest trynerem i łon decyduje a skoro ich nie puszczo to mo powody i napewno nie to że są młodziwodorost pisze:GREGOR
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]
No to może to Cię przekona.
Klinsman - 3trzech 20- latków, 1 - 21- latek, 2 - 23- latków - no i LAHM - man of the match.
Janas - 0 - 20-latków, 0 - 21 - latków, 1 - 23 - latek (w końcówce maczu) itd. Kupa dziadków chodzących po boisku.
Mówię o tym że należy patrzeć w przyszłość klubu - a u nas jak u Janasa - koledzy w równym wieku. Na pewno "zalezy" im na promocji własnego nazwiska !?!
Klinsman - 3trzech 20- latków, 1 - 21- latek, 2 - 23- latków - no i LAHM - man of the match.
Janas - 0 - 20-latków, 0 - 21 - latków, 1 - 23 - latek (w końcówce maczu) itd. Kupa dziadków chodzących po boisku.
Mówię o tym że należy patrzeć w przyszłość klubu - a u nas jak u Janasa - koledzy w równym wieku. Na pewno "zalezy" im na promocji własnego nazwiska !?!