ale w najwazniejszych meczach sezonu sie spalili.... ale trzeba inwestowac w mlodych bo starsze pokolenie wiecznie grac nie bedzie.
Mysla ze dobry pomysl przypatrzec sie pilkarzom z Jastrzebia , chopcy fest dobrze grali w tym sezonie
Letnie transfery
-
- Kontakt:
powtarzam po raz kolejnyBluR pisze: Ja się obawiam że kupią kilku 30 latków na "emeryturę" drugoligową.
naszym celem jest awans a nie bycie ciągle w II lidze
nikt tu na emyryture nie przyjdzie
zarówno Klimek jak i Ziętek zdają sobie sprawę gdzie powinien grać Ruch a po drugie granie w II lidze jest "droższe" niż w I lidze wiec chyba nie sądzicie że ciągle ktoś będzie dopłacać
takie transfery się przeprowadza aby nam zapewnić awans
ja myśle że cześć zawodników "wiekowych" którzy są obecnie w kadrze za pare dni się dowie że nie ma dla nich miejsca
życzyłbym sobie aby ci co przyjdą wygryźli tych którzy są obecnie etatowymi zawodnikami a nie zasiedli na ławie
taka wymiana nie ma sensu ...
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
Mom wrażyni że tam tzw czynniki pozasportowe łodegrały rola a w jaszczymbiu i tak łazi sie na siata...ale w najwazniejszych meczach sezonu sie spalili....
Niy mnij cza szukac modych zdolnych ale i taki co mo 30 lot po mojymu ni ma za stary jeźli je dobry; w OE i z wiekiem 35 na karku idzie dobrze ciupać a czym świadczy przikład naszego dobrego

Pozdr
I'm a man who walks alone
-
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
nie rozumiem w czym z zalozenia nasi wychowankowie maja byc lepsi od innych wychowankow ?
U nas ma grac najlepsza , ambitna mlodziez z calego wojewodztwa a moze i kraju - wtedy bedzie ok
Malkowski i ten drugi z Jastrzebia to bardzo dobry pomysl jezeli soba reprezentuja odpowiedni poziom , tyczy to sie kazdego innego klubu
Przy znaku rownosci brac naszego ale w zadnym innym wypadku .
U nas ma grac najlepsza , ambitna mlodziez z calego wojewodztwa a moze i kraju - wtedy bedzie ok
Malkowski i ten drugi z Jastrzebia to bardzo dobry pomysl jezeli soba reprezentuja odpowiedni poziom , tyczy to sie kazdego innego klubu
Przy znaku rownosci brac naszego ale w zadnym innym wypadku .
- L_M
- Kontakt:
Rozwiejwajac obawy co do Mikulenasa - "TEMAT ZAMKNIETY, W PRZYSZLYM SEZONIE GRAM DLA RUCHU" powiedzial mi dzisiaj Miki i byl za tym, zeby poinformowac juz o tym kibicow. Wiec pozdrawiamy serwis 90minut tym oto kawalkiem
:
http://www.ruch.chorzow.pl/news.php?id=2759
poza tym w klubie juz suzkaja wzmocnien, nie tylko tych z trzeciej ligi, szpera sie tez i po pierwszej z tego co sie dowiedzialem;) zobaczymy co z tego bedzie, wszyscy, nie tylko Wlecial wychodza z zalozenia nie mowic, tylko robic i kontraktowac. jestem pelen optymizmu co do efektow

http://www.ruch.chorzow.pl/news.php?id=2759
poza tym w klubie juz suzkaja wzmocnien, nie tylko tych z trzeciej ligi, szpera sie tez i po pierwszej z tego co sie dowiedzialem;) zobaczymy co z tego bedzie, wszyscy, nie tylko Wlecial wychodza z zalozenia nie mowic, tylko robic i kontraktowac. jestem pelen optymizmu co do efektow
-
- Kontakt:
Wlodarze klubu szukaja nowych wzmocnien aby spelnic marzenia wielu kibicow. 1-sza liga.
Oby sie to naprawde spelnilo!
Ale nasuwa sie pytanie jak kibic moze pomoc?
Wiem ze jest wiele rozwiazan tej sprawy.
Ale tez mam jeszcze inne zagadnienie
Pozegnanie zawodnikow ktorzy opuszcza szeregi naszego klubu.
Chcac czy nie chcac niektorzy tez wlozyli wklad w dzialalnosc klubu. Nalezalo by sie tez nadtym zastanowic.
Jakies powazne pozegnanie!?
Aby Ruch zostal w ich pamieci . Aby mogli kiedys dobrze wspominac nasz klub , nasze miasto , i przedewszystkim kibicow z rodem Chorzow, Swietochlowice, Ruda Sl ,Katowice itd.
Wiem ze jest wiele rozwiazan tej sprawy.
Ale tez mam jeszcze inne zagadnienie
Pozegnanie zawodnikow ktorzy opuszcza szeregi naszego klubu.
Chcac czy nie chcac niektorzy tez wlozyli wklad w dzialalnosc klubu. Nalezalo by sie tez nadtym zastanowic.
Jakies powazne pozegnanie!?
Aby Ruch zostal w ich pamieci . Aby mogli kiedys dobrze wspominac nasz klub , nasze miasto , i przedewszystkim kibicow z rodem Chorzow, Swietochlowice, Ruda Sl ,Katowice itd.
-
- Kontakt:
Chodzi na mecze placac za bilety. Nie narzekac ze mecze sa za 10 zl, tylko mowic dobrze o Ruchu i zachecac znajomych, werbowac kumpli. Codziennie swoja postawa kibicowska dawac dobry wzor. Tak nie wiele, a tak wiele!Stary kibic pisze:Wlodarze klubu szukaja nowych wzmocnien aby spelnic marzenia wielu kibicow. 1-sza liga.
-
- Kontakt:
a co z Foszmańczykiem, Wawrzyńczokiem, Bastą czy Janoszką ? Oni maja po dwadzieścia lat, za 2-3 lata moga być najlepszymi w tej drużynie a Wleciał nie daje im grac nawet "ogonów" !! W rezerwach mogą sie ogrywac jak rezerwy będa w 4 lu 3 lidz a nie A-klasie. Mój skład na przyszły sezon : Nowak - ?, ?, Balul, Makuch, - Foszmańczyk, Baran, Wawrzyńczok, Basta - Janoszka, Cwielong. Z całym szacunkiem ale Śrutwa, Grzyb, Bonk, Klaczka, Mikulenas, Bizacki to zawodnicy po 30-stce i nawet jesli awansują do 1 ligi to tam juz nie pograją. Musza grać młodzi !!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
marcin katowice pisze:a co z Foszmańczykiem, Wawrzyńczokiem, Bastą czy Janoszką ? Oni maja po dwadzieścia lat, za 2-3 lata moga być najlepszymi w tej drużynie a Wleciał nie daje im grac nawet "ogonów" !! W rezerwach mogą sie ogrywac jak rezerwy będa w 4 lu 3 lidz a nie A-klasie. Mój skład na przyszły sezon : Nowak - ?, ?, Balul, Makuch, - Foszmańczyk, Baran, Wawrzyńczok, Basta - Janoszka, Cwielong. Z całym szacunkiem ale Śrutwa, Grzyb, Bonk, Klaczka, Mikulenas, Bizacki to zawodnicy po 30-stce i nawet jesli awansują do 1 ligi to tam juz nie pograją. Musza grać młodzi !!
cos czuja ze z takim skladem to my by nie powojowali