RUCH - POLONIA ( Probierz trenerem Widzewa!!!!)
Mom nadzieja, że tyn mecze bydzie czymś wyjątkowym.Bydom o nos robić reportaż więc należy sie jak najlepeiej pokozać. Licza na świetno oprawa, dobry doping i fajny mecz.Mom tyż nadzieja, żę mecz bydzie przebiegoł w sportowyj atmosferze, trza udowodnić że na Śląsku, a przede wszystkim w Chorzowie są najlepsi kibice w Polsce. W sobota wszyscy na szpil, w niebieskich barwach stwórzmy niepotarzalne widowisko. Naszym piłkarzom należą się podziękowania za ich grę na dobrym poziomie. Oni udowodnili, że zależy im na tym klubie, teraz my muszymy udowodnić, że tyn klub jest najlbliższy naszym sercom i zrobimy wszystko dla jego dobra. Tak więc panowie w sobota musi nos być dużo i muszymy być głośni.
- KOCHŁOWICE
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tak to Esiu już jest że jedni są od myślenia, a drudzy od roboty :lol:
PROSIMY O TO ŻEBY JAK NAJWIECEJ OSÓB PRZYSZŁO DO MŁYNA ( oczywiście w naszych wspaniałych barwach
)
I jeszcze jedna sprawa. Jest to nasz ostatni mecz, nie bedzie już okazji żeby zebrać jakiekolwiek pieniądze na sektorówke. Wiecej nie bede pisał bo każdy wie o co chodzi
Liczymy na wasze wsparcie.
PROSIMY O TO ŻEBY JAK NAJWIECEJ OSÓB PRZYSZŁO DO MŁYNA ( oczywiście w naszych wspaniałych barwach

I jeszcze jedna sprawa. Jest to nasz ostatni mecz, nie bedzie już okazji żeby zebrać jakiekolwiek pieniądze na sektorówke. Wiecej nie bede pisał bo każdy wie o co chodzi

Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt:
za sportowymi faktami:
czyżby Miki miał zostać królem strzelców II ligi ??Już w najbliższą sobotę Polonia zagra ostatni mecz w sezonie zasadniczym, na wyjeździe z Niebieskimi. Najprawdopodobniej jednak do Chorzowa pojadą rezerwowi, gdyż trener Probierz chce pierwszą jedenastkę oszczędzić na mecze barażowe. Jak sam przyznał: - Żeby nikt nie dostał niepotrzebnej kartki, bądź nie doznał kontuzji.
Bardzo możliwe, że w takim wypadku szansę pokazania się dostanie kilku młodych, obiecujących piłkarzy np.: Ireneusz Gryboś czy też Grzegorz Bochenek. Mecz zapowiada się obiecująco
nigdy nie jest za późno
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
:shock: No jo mysla ze nos bydzie realnie patrzac - łącznie : 4-5 tys..
Wspomnijcie moje slowa.. Pamietom taki mecz - ostani sezonu, tez derby z Gornikiem (2:1) i ludzi było 2,5 kobla. Wiec nie czarujmy sie ze bedzie 7 tys bo to jest niemozliwe na dzien dzisiejszy
<jakby bilety byly po 5 zeta, albo za free - to momy caly stadion - patrz - mecz ze ZNICZEM - za***iscie to wygladało - Cicha wypelniona po brzegi...ehhh
Wspomnijcie moje slowa.. Pamietom taki mecz - ostani sezonu, tez derby z Gornikiem (2:1) i ludzi było 2,5 kobla. Wiec nie czarujmy sie ze bedzie 7 tys bo to jest niemozliwe na dzien dzisiejszy

- karolinka
- Kontakt:
arcio pisze:za sportowymi faktami:czyżby Miki miał zostać królem strzelców II ligi ??Już w najbliższą sobotę Polonia zagra ostatni mecz w sezonie zasadniczym, na wyjeździe z Niebieskimi. Najprawdopodobniej jednak do Chorzowa pojadą rezerwowi, gdyż trener Probierz chce pierwszą jedenastkę oszczędzić na mecze barażowe. Jak sam przyznał: - Żeby nikt nie dostał niepotrzebnej kartki, bądź nie doznał kontuzji.
Bardzo możliwe, że w takim wypadku szansę pokazania się dostanie kilku młodych, obiecujących piłkarzy np.: Ireneusz Gryboś czy też Grzegorz Bochenek. Mecz zapowiada się obiecująco
o przepraszam.. VICEKROLEM !!!!
tory to bramki ???

(lepiej mi odpowiedzcie a nie wysylajcie na jakies slowniki slasko-pl, wrrr)
-
- Kontakt:
Niebieski a ja mysla ze dupisz fleki po 1 jest to sobota po 2 ma byc za***ista pogoda po 3 walcza o 10 szpil bez porazki po 4 nie przyjezdza heko czy drweca tylko polonia bytom i tyle w temacie !! a temat jakby byly bilety po 5 zl juz dawno zostal zamkniety!!!szkoda Ci 10 zeta na Niebieskich na bukowej sa tańsze!!!
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!
- 19r20
- Kontakt:
kpiny jak ktoś nie ma tych 10 zł na TEN mecz!!!!
Bukowa - bilety po 4 i 5 zł droga wolna
Rooswelta - bilety też po 5 zł
Cicha - najlepszy klub, najlepsi kibice 10 zł
za jakość się płaci!!
Bukowa - bilety po 4 i 5 zł droga wolna
Rooswelta - bilety też po 5 zł
Cicha - najlepszy klub, najlepsi kibice 10 zł
za jakość się płaci!!
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
No wiecie jo tyz bych chciol zeby bylo jak najwiecej kibicow...
I nie godom ze mi szzkoda 10 zeta!! bo to sie zawsze na RUCH znajdzie!! 8)
A starom sie tylko znalezc przyczyny czemu na RUCH nie łazi co szpil 6-7 tys..
Zastanowcie sie ?? - odpowiedz jest prosta - kasa. Dla mnie to nie jest problem dac te 10 zeta na szpil, ale dla innych widocznie jest, i to jest moim zdaniem glowny problem frekwencji na stadionie. I własnie o to mi chodzilo.
Mom nadzieja ze bydzie te 7....
I nie godom ze mi szzkoda 10 zeta!! bo to sie zawsze na RUCH znajdzie!! 8)
A starom sie tylko znalezc przyczyny czemu na RUCH nie łazi co szpil 6-7 tys..
Zastanowcie sie ?? - odpowiedz jest prosta - kasa. Dla mnie to nie jest problem dac te 10 zeta na szpil, ale dla innych widocznie jest, i to jest moim zdaniem glowny problem frekwencji na stadionie. I własnie o to mi chodzilo.
-
- Kontakt:
sranie w banieNIEBIESKI pisze:No wiecie jo tyz bych chciol zeby bylo jak najwiecej kibicow...
I nie godom ze mi szzkoda 10 zeta!! bo to sie zawsze na Ruch znajdzie!! 8)
A starom sie tylko znalezc przyczyny czemu na Ruch nie łazi co szpil 6-7 tys..
nie cena jest tu największą przeszkodą a gra zespołu
najlepsza promocja słabej drużyny nie spowoduje pełnego stadionu!
nasza gra jest w drugiej części tej rundy bardzo dobra wiec z meczu na mecz jest coraz wiecej kibiców
jak będą dalej dobrze grać i wygrywać to nawet podwyżki cen moga wprowadzić a i tak bedzie wiecej ludzi niż teraz
nigdy nie jest za późno
- 19r20
- Kontakt:
tu macie film z młyna z meczu z Piastem
http://s003.wyslijto.pl/?file_id=000613 ... 7095745570
zabawa musi teraz być conajmniej tak dobra!
http://s003.wyslijto.pl/?file_id=000613 ... 7095745570
zabawa musi teraz być conajmniej tak dobra!
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com