" W Chorzowie nie mówi sie o planach , ale się je ... realizuje " odparl z uśmiechem ...
Kogo to cytat ?
Bedzie dobrze 8)
Marek Wleciałowski - dzisiejszy sport. A w innym miejscu w sporcie napislai ze Tomasz Owczarek nie będzie miał przedłuóżnego kontraktu z Korona wiec mzoe z powrotem do nas. Oczywiscie jak jest zupełnie zdrowySimone pisze:A teraz zagadka ku pokrzepieniu serc![]()
" W Chorzowie nie mówi sie o planach , ale się je ... realizuje " odparl z uśmiechem ...
Kogo to cytat ?
Bedzie dobrze 8)
za***iscie by bylo ja by Owczarek wrocilruchowiec71 pisze:Marek Wleciałowski - dzisiejszy sport. A w innym miejscu w sporcie napislai ze Tomasz Owczarek nie będzie miał przedłuóżnego kontraktu z Korona wiec mzoe z powrotem do nas. Oczywiscie jak jest zupełnie zdrowySimone pisze:A teraz zagadka ku pokrzepieniu serc![]()
Kogo to cytat ?
Bedzie dobrze 8)
Pozdr
ale zadazaja sie błedy w obronie jo by go widzioł w pomocymumin1920 pisze:Ja Owczarek by sie przydol 8) synek walczy durs na boisku i mo przejrzystosc gry :lol: jo by chciol z 4 takich groczy jak Makuchwg mie nojlepszy transfer w ostatnich latach. Synek zostawio tyla zdrowia na boisku jak malo kto 8)
mysla ze odejdzieMichalik pisze:Jestem ciekawy co bedzie z Rajmanem bo chop ciagle kontuzja leczy i wsumie jeszcze nie miol za duzo okazjii zeby sie wykazac.
Użytkownicy przeglądający to forum: disu, Google [Bot], sivy35 i 65 gości